Το φιλί που δίνεις έχοντας στα χείλη σου μεγάλη δόση από πραλίνα-σοκολάτα μερέντα. Προσφέρει απόλυτη ευχαρίστηση και ηδονή και υπάρχει ο κίνδυνος ζάχαρου σε μεγάλες ποσότητες.

Μπορείτε άπλα να το δοκιμάσετε.

Η κάποτε αθώα διαφήμιση της Hershey που άρχισε τους βρώμικους συνειρμούς. (από Khan, 05/12/12)Μέρεντα με Kavli (από Vrastaman, 05/12/12)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Φίλε, I hate to break the news, αλλά η μερέντα έχει σλανγκικώς και αυτήν την σημασία. Οπότε το μερεντοφιλί με λίγη σλανγκική φαντασία μάλλον παραπέμπει σε γλειφοκώλjι που γύρισε τσιμπούμεραγκ (μια χειρότερη μορφή μπαγαποντολειχίας ένα πράμα).

#2
Khan

Βλ. και το αμερικλάνικο Hershey's kiss από την μάρκα σοκολάτας Hershey's.

#3
deinosavros

Πρβλ το τουρκ. her şey = everything και το ελλην. «τα είδα όλα».

#4
Vrastaman

That is hearsay.

#5
Galadriel

Βράστα απορώ ειλικρινά αν θα σου φαινόταν αστείο το ίδιο πράγμα σε δικό σου ορισμό, άλλα να λες κι άλλα να φαίνεται ότι είπες. Το ζήτησε ο χρήστης αυτό το πράμα; Τι είναι αυτά;!

#6
Vrastaman

Buongiorno και σε σένα, principessa!

#7
Galadriel

Αυτό έχεις να πεις; Ήμουν αγενής απέναντί σου σε φάση; Καλημέρα βράστα, νομίζω είσαι εντελώς λάθος όπως θα ήσουν λάθος αν έκοβες και έραβες πράγματα που γράφονται κατά βούληση. Εκτός και αν και αυτό σου φαίνεται νορμάλ. Δεν μπορεί να αφήνεις την υπογραφή κάποιου κάτω από ένα κείμενο που το έχεις τροποποιήσει όπως σου ρχεται και που ο υπογράφων δεν μπορεί να επαναφέρει στη θέση του. Γιατί δεν ανεβάζεις έναν δικό σου ορισμό με λινκάκια αλλά αφήνεις την υπογραφή του ανυποψίαστου από κάτω;

#8
Vrastaman

Σε περίπτωση που ο ziakas διαφωνεί ή θεωρεί ότι προσβάλλεται με τα λυνξ, ας στείλει αναφορά στους μόντς και θα διορθωθούν.

#9
Galadriel

Προτείνω να τα βγάλεις εφόσον δεν τα ζήτησε και αν στείλει αναφορά ότι στενοχωρήθηκε που αφαιρέθηκαν προσφέρομαι να τα βάλω εγώ ξανά. Παίζουμε με τις ξένες υπογραφές τώρα...

#10
vikar

Καταρχήν να πώ οτι βρίσκω να έχει παραξεχειλώσει γενικώς αυτό το παιχνιδάκι με τις πονηρές δισημίες, τουλάχιστον απο την εποχή των φραπεμαχιών μες στο σάιτ.

Καταδεύτερον, συμφωνώ βεβαίως με Γκαλά. Ένας χρήστης μπορεί να λινκάρει όπως θέλει, απ' το ένα άκρο, στίλ Βικιπαίδεια (όλα τα λίνκ ουδέτερα), ώς το άλλο άκρο, στίλ Φρικηπαίδεια (όλα τα λίνκ στη σαχλαμάρα και στο λογοπαίγνιο). Αλλα ο συντονιστής ν' αλλάζει το ύφος του χρήστη απ' το ένα άκρο στο άλλο είναι για μπάτσες.