Η ταινία που όταν πάς να τη δεις, μετάνιωσες που δεν μπήκες στη δίπλα αίθουσα να δεις την αμερικανιά.
Ταινίες υπερβολικά χαμηλού κόστους, ανύπαρκτα εφέ, αφαιρετικά σκηνικά, περίεργες ερμηνείες. Συνοδεύονται από πολύ χασμουρητό και με παρατηρήσεις να κάνουν ησυχία (όσοι σχολιάζουν κάτι που τους φάνηκε ακατανόητο) από τους ψαγμένους σινεφίλ. Φεύγοντας θα απορήσεις για το τι ταινία είδες, αλλά η δικαιολογία είναι πως είδες κάτι «ποιοτικό»...

-Με πήγε χτες η δική μου να δούμε μια ταινία πολωνικής παραγωγής, ξέρεις μωρέ απο αυτές τις κουλτουριάρικες. -Σε πήρε ο ύπνος κανονικά;
-Άσ΄τα να πάνε, μόνοι μας ήμασταν στην αίθουσα, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο άσχημα καθώς εγώ είχα χρόνο να σχοληθώ μαζί της και όχι με την ταινία!

vvvvvvvvvvvv (από BuBis, 31/05/09)Χάρυ Κλυνν, Αλαλούμ (από patsis, 31/05/09)Χάρυ Κλυνν, Αλαλούμ (από patsis, 12/06/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Μην ξεχνάμε ότι κατά Μες το σεξ μαζί με τα προκαταρκτικά πρέπει να διαρκεί όσο μία ταινία του Αγγελόπουλου...

#2
GATZMAN

Χρονικά μπορεί να κάθεται η σύγκριση. Αλλά κάπου δε μου κάθεται το μέτρο σύγκρισης. Τίθεται και θέμα συνδηλώσεων. Το να μιλάς δηλαδή για κάτιπου σε κάνει να αισθάνεσαι υπερβολικά γεμάτος, αναφερόμενος σε κάτι (ταινία Αγγελόπουλου), που σου 'ρχεται να βαρήσεις ενδοφλέβια.

#4
BuBis

Για μένα μια ταινία του Αγγελόπουλου διαρκεί λίγο... όσο αντέξουν τα βλέφαρα μου... Μιας και τι σκέφτομαι τώρα,τόσο διαρκεί και το σεξ... Άρα Mes πάντα mesα πέφτεις!

#5
GATZMAN

@mes
ματς!μούτς

@ Bubis
χα χα ωραία αυτά που λες, μα το πας μέσω Χάνκειων συσχετισμών.
Μιλάμε για 4 ώρες. Και τώρα που το σκέφτομαι μου φάινεται λίγο. Μόνο μισό οκτάωρο;

#6
BuBis

ΟΚ δεν, για να αποκαταστήσω την τάξη... ω ρε Ηank πάντα μέσα πέφτεις! Τώρα για να κόψουμε τις χαζαμάρες, ούτε τσόντα δεν κρατά πάνω από ώρα (όπως μου έχουν πει...)

#7
Galadriel

Μπα. Μωρέ ξεκολλάτε, για σκεφτείτε ένα άλλο σκηνικό από αυτά που χετε συνηθίσει, πχ να είστε δίπλα δίπλα ξαπλωμένοι με την γυναίκα που επιθυμείτε και απλά να μιλάτε και να χαϊδεύετε ο ένας τον άλλο... Μέχρι και τρίωρο μόνο αυτό δηλαδή, παίζει; Πώς το βλέπει ο αντρικός σας εγκέφαλος κάτι τέτοιο;

#8
BuBis

Και αυτή συνήθως κοιμάται...

#9
GATZMAN

#10
patsis

να είστε δίπλα δίπλα ξαπλωμένοι με την γυναίκα που επιθυμείτε και απλά να μιλάτε και να χαϊδεύετε ο ένας τον άλλο... Μέχρι και τρίωρο μόνο αυτό δηλαδή, παίζει; Πώς το βλέπει ο αντρικός σας εγκέφαλος κάτι τέτοιο; mes Έχω χάσει ραντεβού με παρέες και μαθήματα και λεωφορεία έτσι... Θυμάμαι να σκέφτομαι: «Πώς είναι δυνατόν να μην έχω σηκωθεί ούτε καν για να βγάλω τσιγάρο από το πακέτο;» Ωραία πράματα...

Υ.Γ. Έχω αντρικό εγκέφαλο ή με ρίξανε στη μοιρασιά;

#11
GATZMAN

@patsis Για τα block diagramms εγκεφάλων, ρίξε ένα βλέφαρο στα σχετικά μύδια, που παίζουν εδω

#12
Galadriel

Βασικά θα το ομολογήσω:

Το ανωτέρω με το τρίωρο δεν ήταν δική μου έμπνευση, ήταν έμπνευση ενός φίλου αρσενικού φύλου, ο οποίος μάλιστα όταν την διατύπωσε υπέστη ελεεινό (ναι το παραδέχομαι και κλαίω γοερά) πείραγμα σε φάση «τρεις ώρες να μιλάνε, χωρίς ρούχα; θα κάθονται εκεί και θα μιλάνε μέχρι να τους παγώσει ο κώλος ή μέχρι να πιαστούνε από την ακινησία;», χε.

Εν ξέρω άμα γίνεται μπορεί και να γίνεται. Πάντως αν γίνεται μετά το τρίωρο θα είναι σίγουρα όλα πολύυυυ χαλαράααα (μμμ).

#13
BuBis

@ gatz καλά εδώ μέσα μέχρι και την στάση 77 την διαστρέψαμε...

#14
patsis

@Mes: Παρεξήγηση, εγώ εννοούσα μετά την πράξη.

#15
patsis

Όσον αφορά το λήμμα, έχω ακούσει κι ένα άλλο, σχετικό. Ακολουθεί φανταρική ιστορία (ακούς ironick;).

Είμαι στην σκοπιά, έχει πέσει η νύχτα αλλά ξέρω ότι θα βρίσκομαι κάτω από λάμπα κι έχω πάρει για παρέα ένα βιβλίο. Κάποτε έρχεται κι η έφοδος, ένας ταγματάρχης ήσυχος άνθρωπος, καλή του ώρα. Κάτι πήρε το μάτι του, ψάχνει μέσα στη σκοπιά και το βρίσκει. Διαβάζει τον τίτλο αργά, συλλαβιστά και με ελαφρά απέχθεια. «Άμος Οζ, Ιστορία αγάπης και σκότους». Με κοιτάει. «Ποποπό, δεν σας πάω εσάς τα κουλτουράκια...» και φεύγει. Στο βιβλίο ευτυχώς έγραψε «καλώς».

#16
GATZMAN

@bubis
Το 96 είναι ακόμα χειρότερο

#17
BuBis

το χειρότερο πρέπει να είναι το -1!

#18
GATZMAN

Στοοος!

#19
jesus

@μύδι πάτσις: σε φάση λιωσίματος με ανεκδιήγητο τύπο αποφασίσαμε ότι στο σενάριο γράφει «με λέγανε αρτέμη. τώρα με λένε απουσήα.»
νομίζω έχουμε δίκιο.

#20
BuBis

@ GATZMAN, να μήν το ξεχάσω...

Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα, Καμπά και αλληλοσπέκια!

#21
knasos

Τα κουλτουράκια της Καραμολέγκου τι απογίνανε;

#22
patsis

Έλα jesus εδώ παίζεις (3ο medium)