Αυτός που όχι μόνο πίνει φραπέ, αλλά τον φέρει διαρκώς μαζί του, όπου και αν πάει. Φανταζόμαστε, δηλαδή, κάποιον που κι όταν ακόμη σηκωθεί από καρέκλες, καναπέδες, ντιβάνια και τα άλλα που λέει ο Λιακό, δεν παρατάει τον φραπέ, αλλά τον παίρνει μαζί του. Ωσεκτουτού, το φραπέδιασμα έχει γίνει μια μόνιμη κατάσταση που τον χαρακτηρίζει γενικά στην ζωή του, μαζί με τα συμπαρομαρτούντα, όπως νωχελικότητα, ωχαδελφισμός, σταρχιδισμός και άλλα χαρακτηριστικά Ελληνάρα.

1. Κοιταξ τε φατσα,αν δεν ηταν επαγγελματιας αριστερος στο Συριζα θα ταν κανας φραπεδοφορος στην ΠΟΕ/ΟΤΑ ή παρετρεχαμενος του Φωτοπουλου στην Γενοπ.

2. Έχω λυώσει. Δεν θέλω να ξαναδιαβάσω το γαμημένο το άρθρο, είμαι βλάκας, ανίκανος, τεμπέλης, σταρχιδιστής, φραπεδοφόρος ωχαδερφιστής.

3. Για όλα αυτά που λες, ποιος φταίει; Ο φραπεδοφόρος άνεργος; Ο μετανάστης; Μάλλον οι κυβερνήσεις.

4. Όποιος ενδεχομένως διαφωνεί με κάτι που γράφεται εδώ μέσα είναι de facto φραπεδοφόρος γραικήλος και δε συμμαζευεται.

5. Επίσης εγώ προτείνω το μαγικό τραίνο, χαλαρός, βολταδόρος και φραπεδοφόρος, με ενα τσιγάρο να κρέμεται στο στόμα... μεσα στο τρένο

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
Khan

Τι ΔΕΝ είναι: Νέος φόρος που επιβάλλει η κυβέρνηση στην υπηρεσία φραπέ που προσφέρεται στους πριβέ χώρους φραπενείων, με αποτέλεσμα η υπηρεσία να γίνει αβάσταχτα ακριβή.

#2
σφυρίζων

Αυτός είναι κεφαλικός φόρος!

#3
salina

Ρε κχαν! είναι αυτός ο 1000στός σου ορισμός και δεν μιλάς;
(ή τα ρδέμπεψα στο μέτρημα;)

Οπως και νάχει συχαρίκια και άντε και με το καλό και 10000!

#4
Khan

Ευχαριστώ πολύ!

#5
Mpiliardakias

χαχαχαχα 5*****