Η κλασική έκφραση κάνω την πάπια έπεσε θύμα χάιτζακ για να περιγράψει το μιμηδιώδες φαινόμενο ντάκφεϊς: την γνωστή γαμογκριμάτσα που κάνουν φεϊσμπουκλούδες όλων των φύλων, με την σφαλερή πεποίθηση ότι τις καθιστά ομορφότερες.

Κορίτσια, με κάθε σεβασμό στον Τρύφωνα Σαμαρά και στην Ντέζι Ντακ, η γκριμάτσα αυτή δεν είναι αισθησιακή. Σάς ευτελίζει.

1. Κορίτσια που κάνουν… την πάπια! (Photos)

2. ΑΧ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ... βάζουν και πιστεύουν πως όσο πιο πολύ duckface κάνουν τόσο πιο όμορφες θα βγούν.

3. Ας ελπίσουμε φέτος τον χειμώνα τα ντακφεις να αποδημήσουν νότια μαζι με τα χελιδονια.

4. ο αλλος στο φβ εχει φοτο με ντακφεις...ο αλλος στο τουιτα ακολουθει ολο το σελεμπριτομανι μεχρι τη τελευταια γλαστρα..ο απαραλος..

5. Με μίας ημέρας αποβολή «με το καλημέρα» τιμωρήθηκαν τρεις μαθήτριες του 8ου Λυκείου Γλύφάδας για μια γκριμάτσα που έκαναν ενώ έβγαζαν αναμνηστική φωτογραφία, την πρώτη κιόλας μέρα της νέας σχολικής χρονιάς. Οι νεαρές μαθήτριες της 3ης τάξης του Λυκείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος αποφάσισαν να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία παίρνοντας τη γνωστή έκφραση «duckface» στα πρόσωπά τους, πράγμα που φάνηκε να ενοχλεί έναν τριαντατριάχρονο καθηγητή, ο οποίος τιμώρησε κάθε μία με αποβολή μίας ημέρας.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία