Η πόρνη που δουλεύει σε στούντιο. Ο όρος χρησιμοποιείται στο μπουρδελοϊδίωμα κυρίως για να αντιδιαστείλει την πόρνη του στούντιο αφενός από την πόρνη που προσφέρει λιγότερες υπηρεσίες σε πιο χαμηλές τιμές, δηλαδή το μπουρδελοκόριτσο, ή την πόρνη που κάνει πιάτσα, και αφεδύο την πόρνη που προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες σε πιο ακριβές τιμές, δηλαδή το κωλ-γκερλ ή την σιτιτουρατζού.

Το στουντιοκόριτσο βρίσκεται, λοιπόν, κάπου στη μέση στην μπουρδελο-ιεραρχία, οπότε επιδέχεται συγκρίσεις και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Οπότε όταν ο όρος δεν είναι τελείως περιγραφικός, χρησιμοποιείται συγκριτικώς, λ.χ. για να περιγραφεί μια «αναβάθμιση» ενός μπουρδελοκόριτσου σε στουντιοκόριτσο ή ενός στουντιοκόριτσου σε κωλ-γκερλ ή έσκορτ ή και πορνοστάρ, ή για να δηλωθεί ότι καίτη (γαρμπή) στουντιοκόριτσο θύμιζε μάλλον μπουρδελοκόριτσο (δυσάρεστη έκπληξη) ή έσκορτ (ευχάριστη έκπληξη). Αυτά τα λίγα περί συγκριτικής μπουρδελολογίας (όλα για την επιστήμη)

  1. Συγκρίσεις προς τα κάτω

α. απο μαυρο το μαλλι εγινε πιο καστανοξανθο,κοντο και η ιδια απο φτηνη πουτανα εγινε πιο classy και στουντιοκοριτσο.
β. Πουτανα που θελει να ¨λεγεται¨ στουντιοκοριτσο φορεσε Διπλο Προφυλακτικο σε πελατη!!
Καποιος πρεπει να της πει οτι λογω της γαμημενης της τριβης οι πιθανοτητες να σπασουν τα προφυλακτικα ειναι πολυ μεγαλυτερες....
γ. Απο φατσα καυλοφατσα!Ανετα θα μπορουσε να ειναι στουντιοκοριτσο και βαλε.. Δυστυχως εδω σταματανε και τα καλα!

  1. Συγκρίσεις προς τα πάνω
    α. Από τα λιγα λόγια που ανταλλάξαμε στο σαλόνι, κατάλαβα ότι δεν είχα να κανω με ένα τυπικό στουντιοκοριτσο, αλλά με μια κοπέλα με χιούμορ, ερωτισμό και διάθεση να περάσει κ κείνη καλα όσο κ ο πελάτης. β. Ακομη δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειμαι με στουντιοκοριτσο και οχι σίτι τουρ.
    γ. Να υποθεσουμε οτι ειναι πρων πουτανακι ;;;;;. Πρωην στουντιοκοριτσο! Τωρα αναβαθμιστηκε :P.

(Όλα τα παραδείγματα από διάφορα μπουρδελοσάιτ μέσω γούγλη).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία