Νεόκοπη απόδοση του smart phone: της θριτζή και βάλε κινητούρας με ακουμπότζαμο, γουίφι, τζιπιές, πάσης φύσεως μπλιμπλίκια και τα πολυσχιδή απλικέησιο που και καφέ ακόμα κάνουν.

Με ένα εξυπνόφωνο μπορείς να δουλεύεις μεμέιλ, να σερφάρεις και να γκουγκλάρεις, να μουσικώνεσαι, να γράφεις μπλογοτεχνία και να γυρίζεις ντοκιμαντέρ, να γιουτιουμπάρεις στο συσιφόνι, να τσατάρεις μέσω εμεσένε με κολλητουμπινάκια και LOLίτες, να τοιουτίζεις τσίου, να βλjέπεις ρουσουσού, να κάνεις e-καμάκι φεϊσμπουκάροντας στο φατσομπούκι με e-πούτανους προσβλέποντας σε επικά τηλεγαμίσια ή τουλάστιχον στην λήψη γυμνημάτων από καμιά ξεμειναμένη φεϊσμπουκλού, να τρολαρμενίζεις στα φλώρουμ φλογομαχόμενος φορ τεχ λουλζ, να ποστάρεις και να (μπαγα)ποντοδοτείς στο σλανγκρ ...

Σε περίπτωση όμως nietwork και η πιο έξυπνη και τρελή κινητούμπα μετατρέπεται σε θλιβερή παντόφλα-τελεφούνκεν, σε χαζοκούτι γουτουπού.

1. Τα εξυπνόφωνα φυσικά είναι ελεύθεροι να το παίρνουν όλοι, κατά προτίμηση οι εξυπνάκηδες, αλλά το σωστό είναι να τα παίρνουν αυτοί που τα χρειάζονται, μολονότι πολλές φορές έχω αναρωτηθεί ποιοι ακριβώς είναι.

2. γκατζετάδες της τουήτα, μπορώ να έχω gps στο εξυπνόφωνο δίχως να χρεώνομαι;

3. Καλησπέρα παίδες, επιτέλους κατάφερα να σας βάλω στο εξυπνόφωνο. Το τσατ πού το κάνετε;

(από σφυρίζων, 05/04/13)(από Khan, 21/04/13)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
σφυρίζων

(σ.ς. το LOLίτα κλόπυ ράιτ από Κχάνκοντα)