Είναι στην ουσιά ένας κλαρινογαμπρός με ταξική συνείδηση. Αυτό είναι που τον κάνει να διαφέρει στην πρακτική από τον κλασσικό κλαρινογαμπρό.

Ο σταλινογαμπρός προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό ως υπέρτατο και μουράτο γκόμενο που έχει όμως και ταξική συνείδηση! Συχνάζει συνήθως σε πορείες του ΠΑΜΕ αλλά και σε φεστιβάλ της ΚΝΕ όπου και προσπαθεί να προσεγγίσει και να ρίξει στο κρεβάτι άπλυτες και αξύριστες συντρόφισσες. Για να επιτύχει τον σκοπό του δεν κερνάει ποτά και καφέδες την γκόμενα. Της την βγαίνει απλά από αριστερά. Την κερνάει δωρεάν ”Ριζοσπάστη”, της υπόσχεται μια θέση στον 902 ή σε κάποια επιτροπή αγώνα. Άμα δεν του κάτσει η γκόμενα την καταγγέλλει ως ασφαλίτισσα, προβοκατόρισσα, αναρχοφασίστρια και φασιστοειδές. Αν πάλι του κάτσει, αλλά σπάσει η καπότα κατά τη διάρκεια της πράξης, καταγγέλλει το ατύχημα ως προβοκάτσια. Στην προσπάθειά του να γδυθεί η γκόμενα που προσπαθεί να ρίξει, της φωνάζει αισθησιακά και αγωνιστικά: «Συντρόφισσα γδύσου να δούμε την γραμμή σου!»

Ο σταλινογαμπρός φυσικά έχει μεγάλο πρόβλημα με το κλασσικό είδος του κλαρινογαμπρού. Ο σταλινογαμπρός θεωρεί τον κλαρινογαμπρό τέρμα οπορτουνιστή που προσπαθεί να ρίξει γκόμενες με αγαθά του καπιταλισμού και έτσι τον καταγγέλλει συνέχεια.

Εμπρός λαέ μη σκύβεις το.. όχι εσύ μωρό μου !!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Δες και εδώ.

#2
iron

παράδειγμα;;;;;;;

#3
MXΣ

φιλαράκι, πήρε η δεκαετία του 80 και ζήτησε πίσω το λήμμα της...

#4
dianooumenos

Ένας ορισμός που επινοήθηκε από τους ευρηματικούς τρωγλοδύτες του διαδικτύου:
www.troglodytes.co

Ο πιο σύγχρονος σταλινογαμπρός είναι νομίζω ο Γρηγόρης Ψαριανός της ΔΗΜΑΡ - καλό είναι να μπουn οι φωτογραφίες του που ποζάρει με τις φερράρι στο λήμμα :)

#5
iron

ε πού είναι πια αυτό το βλογημένο παράδειγμα ντέι;!

#6
komikotragiko.blog

Tο σχετικό άρθρο στο διαδίκτυο για τον σταλινογαμπρό εδώ.

#7
nickgr

Κερνάει πονο ο Σταλιν ακομα κι απ' τον ταφο του.

#8
Khan

Σταλινογαμπρός- ναζιάρικη εκδοχή

#9
soulto

Ιδού και το παράδειγμα που ζητάει η ironick:
-Πως λέγεται ο κλαρινογαμπρός που ψηφίζει ΚΚΕ;
-Σταλινογαμπρός.

#10
σφυρίζων

Πέρα από ηθοποιός, πέρα από πολιτικός, είναι και μάνα. Και ως τέτοια δεν θα μπορούσε να θέλει τον καλύτερο για την κόρη της. Και σύμφωνα με το… ένστικτο της Άννας Βαγενά, αυτός θα μπορούσε να είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. (ЗДЕСЬ)

#11
Bender_

Γαμάτο λήμμα και πολύ καλός ορισμός, το ετοίμαζα και εγώ αλλά είδα ότι τελικά υπάρχει ήδη. Το ταξική συνείδηση άλλαξε το με κομματική/πολιτική συνείδηση. Επίσης πολλοί σταλινογαμπροί υπάρχουν και στην μαοσταλινική ΚΟΕ που συμμετέχει στο ΣΥΡΙΖΑ.

#12
soulto

Σταλονογαμπρός