Το μαλλί στα καλιαρντά.

1. Και η Αλέκα η αγαθόκλα αβέλει ντρέσες λουλουδάτο ξώβυζο φουστάνι χωρίς βάτες κι έχει κουρανταρισμένο το παγκρό και κουλικωμένη με ωραία χρώματα και με χαμόγελο colgate λέει ναι στον Αλέξη τον ασούξη, ναι στον Αντώνη τη μπιτζανού, ναι στον Βαγγέλη την μπαλογουγούλφω, ναι στον Φώτη τον ροζοροβεσπάκη, ναι σε όλα………

2. Το Μαρινάκι Ζέας ερωτήθηκε, αλλά δεν επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Δήλωσε δε χαρακτηριστικά: «Είμαι ντροπαλή και δεν θέλω. Άσε που δεν πρόλαβα να τυλίξω το παγκρό. Πως θα εμφανιστώ;»

3. Μα το τεκνό δεν θα το παρουμε για μυαλο αλλα για το παγκρο. Ελα αγαπη μου, ειναι δεδομενα αυτα. Πολλές αγάπες τον έχει ο τύπος

4. ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ... ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΡΟ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑι ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΟΥΛΙ... ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ...... (Διαμαντοπούλου: Δεν θα καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο).

5. Βρασίδας παρόν! Αφιερώνω στη Νία, στη Γκέλα, στη Τριανταφυλλιά και στη Νικόλ που έτζασε το παγκρό! (Από το Φέισμπουκ).

6. Και όχι! Όταν λέω μεγάλους πορνοστάρ δεν αναφέρομαι στην ξανθιά με τα ροζ τακούνια, και το μουσαντό καουκικό παγκρό στην κουρούπα.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία