Υποκοριστικό της φελλάτριας, της τσιμπουκλούς, της πιπούς, της ψωλογλειφίδος.

Αργκό του σλανγιώτατου Ανδρέα του Εμπειρίκου.

1.
- Ο Μπερτιέ, πανευτυχής, τήν ηυχαρίστησε θερμώς, και πνευστιών ακóμη απó τóν μέγαν γλυκασμóν που είχε δοκιμάσει, έκυψε και τήν εφίλησε εις τά κάθυγρα απó τó σπέρμα του χείλη της, εκφράζων και τóν θαυμασμóν του δια τήν τέχνην και τάς ερωτικάς ικανóτητας τής νεαράς φελλάτριας. « Είσαι μια υπέροχη μικρή ψωλογλειφίτσα! » είπε και τήν ησπάσθη άλλην μίαν φοράν εις τó στóμα.

2.
- Αγνοήστε τις πόρνες, τις πουτάνες, τις πουτανίτσες, τις τσουλίτσες, τα τσουλιά, τα πουτανοκόριτσα, τις γλυκομούνες, τις λάγνες, τις ψωλαντλούσες, τις καυλοπυρέσσουσες, τις ψωλέττες, τις ψωλογλειφίτσες....Θα ασχοληθούν άλλοι ...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
σφυρίζων

Η ιδέα για το υπό εξέλιξη project αποδελτίωσης των σλανγκιών του Εμπειρίκου έπεσε πριν από χρόνια από την Ironick :-)

#2
Khan

Σλανγκάρεστο έργο! Ακολουθώντας την προτροπή της σεβαστής Ιρονίκ έχω αρχίσει κι εγώ την αποδελτίωση, αλλά είναι τώρα εν υπνώσει στο Πρόχειρό μου, οπότε άρχισε εσύ και θα συμπληρώσω αργότερα.

#3
σφυρίζων

Τέλεια! Στο τέλος μπορούμε και να ανεβάσουμε ένα λήμμαν-ομπρέλα που να περιλαμβάνει και Εμπειρικισμούς που δεν ανεξάρτητης ανάρτησης τ. «το μουνόχυμα εξήλθε εις μικρά κύματα»

#4
σφυρίζων

(που δεν χρήζουν)

#5
Khan

Βάζε εσύ και μπορεί να συμπληρώσω στο τέλος με καμιά ομπρέλα.

#6
σφυρίζων

Οκέικ, όταν ολοκληρώσω την λαγνουργίαν θα σου εκτοξεύσω μια παλλομένη, σφύζουσα και πλημμυρισμένη από γλεύκος χαριέσσα λίστα με τους μη αναρτηθέντες Εμπειρικισμούς που συνέλεξα.

#7
dryhammer

Οπισθοχώρησα μέχρι το πρώτο (νομίζω) από την πρόσφατη σειρά Εμπειρίκειων σλανγκιών για να συγχαρώ για το τιτάνιο έργο της αποδελτίωσης του Μ. Ανατολικού (τουλάχιστον) που συνεχίζεται και για να ευχηθω «ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ». Είναι από εκείνα που είχα στο νου μου να τα κάνω όταν βγώ στη σύνταξη (μετα από 15-20 χρόνια) ή άν μπώ φυλακή...

#8
σφυρίζων

Ευχαριστώ θερμά, συναγωνιστή ξηροσφύρη!