Στο ιδίωμα των μπουρδελιάρηδων είναι η εργαζόμενη κορασίς σε μασατζίδικο, η οποία προσφέρει απαραιτήτως μασάζ με διάφορα έλαια του μασάζ, και ενδεχομένως διάφορες σεξουαλικές "υπηρεσίες" που προσφέρονται στη ζούλα στα παρόμοια λαδάδικα.

  1. -Προσωπικά σε μασατζίδικα πηγαίνω πιο πολύ για το μασαζ.. και όταν η λαδοκόρη μου κάνει κλικ ανάλογα κρίνω και αποφασίζω. Ωστόσο και σε αυτό δώσε σημασία, λόγω της πολύχρονης ενασχόλησης μου έχω αποκτήσει άλλες σχέσεις τόσο με τις εκάστοτε αφεντικίνες ή σερίφισες είτε με κάποιες από τις λαδοκόρες.. ( και δεν ήταν λίγες). Σχέσεις οικειότητας..και κυρίως εμπιστοσύνης και σεβασμού.. Οπότε πλην ελαχίστων περιπτώσεων πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνονταν. Αυτά είναι απλή λογική, όχι αστροφυσική. Και θα μου επιτρέψεις να μην αναφερθώ στην Έφη ή στην κάθε Έφη. Οπως είπα αυτό είναι θέμα συννενόησης μεταξύ της κάθε λαδοκόρης που αποφασίζει αποκλειστικά εκείνη πως θα πορευτεί και του πελάτη.. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. [...]
    - Ενώ το πήγες ωραία παραπάνω και για συγκεκριμένη λαδοκόρη μιλάς με λεπτομέρειες κλπ ,τώρα τα άλλαξες πάλι μιλάς ότι δεν ζεις εδώ κλπ. Άντε τώρα να βγάλεις άκρη.Εγώ μίλησα ,αφού περιγράφεις και μπαίνεις σε λεπτομέρειες , ότι μία φορά δεν σου έκατσε και την σχόλασες ,τώρα μιλάς ότι σε ενδιαφέρει μόνο το μασάζ και δεν αναφέρεσαι σε τι κάνει η κάθε λαδοκόρη.
    - Εχεις δίκιο αν κάπου δεν ήμουνα αρκετά σαφής. Η κατάσταση έχει λοιπόν ως εξής. Με ενδιαφέρει το μασάζ αλλά και το καλαμάκι εφόσον κρίνω πως η λαδοκόρη μου πάει τόσο εμφανισιακά όσο και ως χαρακτήρας. Με ένα όμορφο παγόβουνο δεν θα πήγαινα με τίποτα. Τόχω κάνει και κλαίω τα λεφτά μου. (Διάλογος σε μπουρδελοσάη)

  2. Να αναφέρω για την ιστορία ότι η κοπέλα υπήρξε και λαδοκόρη οπότε έχει εμπειρία στο "άθλημα". (Από άλλο μπουρδελοσάη).

  3. Νεα αφιξη στο στούντιο, ξανθια με ισια μακρια μαλλια τεως λαδοκορη, οπως μας ανακοινωθηκε απο την ευγενεστατη υπηρεσια. (Επίσης από μπουρδελοσάη)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία