Στο ιδίωμα των μπουρδελιάρηδων, σημαίνει το σεξ χωρίς προφυλάξεις, το ακάποτο άκα ακά (ινσέψιο βτς), όπου ο κομάντο ρισκάρει να λάβει παράσημα ανερχόμενος τη στρατιωτική ιεραρχία. Κυρίως το στοματικό σεξ, και δευτερευόντως τις άλλες μορφές σεξ. Ρομαντικό (σύμφωνα με το "Λεξικό Μπουρδελικής" γνωστού μπουρδελοσάιτ) είναι επίσης το μπουρδέλο όπου μπορεί να προσφερθεί αυτή η "υπηρεσία", ρομαντική η εν λόγω εκδιδόμενη και ρομαντικός ο μερακλής που το ζητεί.

Εικάζω ότι προκύπτει από το γεγονός ότι οι ρομαντικοί επιζητούσαν μια άμεση σχέση με τη φύση χωρίς τη μεσολάβηση της τεχνολογίας που τους προκαλούσε δυσφορία. Κατά συνέπεια, ρομαντικό είναι το να επιμένεις στο σεχ χωρίς τη μεσολάβηση του τεχνολογικού πλαστικού και να θεωρείς ότι μόνο έτσι καταλαβαίνεις καύλα, ενώ αλλιώς, αν δεν υπάρχει η άμεση φυσική επαφή,χάνεται η μαγεία. Και μάλιστα ως άλλος ρομαντικός ήρωας (ο κώλος μου) να αναλαμβάνεις τη θνητότητά σου και όλα τα ενδεχόμενα τραγικά συνεπακόλουθα της απόφασης για εσένα και την/ον εκδιδόμενη/ο.

  1. Όλοι εσείς οι μαλάκες που θέλετε ντε και καλά ρομαντικό θα μας κάνετε να σουμουνιαστούμε κι εμείς με τις μαλακίες σας.
  2. Ωραία τάνα βρήκες να αρχίσεις τα γλωσσόφιλα αυτή που κάνει και ρομαντικό τσιμπούκι με όλο τον κόσμο.

Επιστροφή στη φύση λέμε!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
σφυρίζων

Bad Romance, γκαγκαδιστί.

#2
Khan

Εετς!

#3
Khan

Πιάστηκα σε κακό ρομάντσο