Στο ιδίωμα των μπουρδελιάρηδων, είναι βασικά ένα πράγμα: Το Μεταξουργείο άκα Μετάξι, και δη οι δρόμοι όπου είναι παραταγμένοι ο ένας μετά τον άλλο οι οίκοι ανοχής, μπουρδέλα και πουτανόσπιτα, όπου ως νέοι Μάρκο Πόλο, οι μπουρδελιάρηδες εξερευνούν τους δρόμους του Μεταξιού.

  1. μετά την αποχωρήση μας από την Τρούμπα κατευθυνθήκαμε προς πορνοντισνειλαντ να γίνει κατάθεση από τους χύστες. Καθώς περπατούσαμε την πρεζοπιάτσα στην Λεωνιδίου αντικρίζω ένα λευκό Seat Ibiza με αναμένει την μηχανή....κατευθύνομαι προς το αυτοκίνητο και αντικρίζω ξανθό τρἀβελο όπότε μπαίνω στον πειρασμό να καυλαντίσω για να μάθω τι προσφέρει ;D Το μωρό ξανθό με τιγρέ κολάν, μάυρες γόβες αδύνατο με ωραία πόδια αλλά χωρίς βυζί Ξεκινάμε με κάποιες αναγνωριστικές κουβέντες όπου με ρωτάει αν είμαι μαζί με τα παιδιά που κάναμε τσάρκα....απάντησα θετικά οπότε μου λέει κατάλαβα δεν θα κάνετε τίποτα.Της λεω γιατί το λες αυτό τα παιδιά θα συνεχίσουν την βόλτα τους αλλά εγώ είμαι εδώ ;D Με ρωτάει από που είμαι και της απαντάω ας αντιστρέψουμε το ερώτημα εσύ από που είσαι λεγωντάς μου μένω Χαιδάρι!!! Αφού της είπα από που είμαι την ρωτάω εκ-νέου παίζει κάποιο ρόλο?????Ναι έχει να κάνει με την ψωλή όσο πιο λαική είναι η περιοχή τόσο πιο ψωλαράς θα είσαι.
  2. τορα με τι ζεστι εχουμε αναγκι μια φραπεδιά στιν πορνοντισνειλαντ! (Αμφότερα και τα δύο από μπουρδελοσάη).

Νεοκλασικά ντέλα στο Μετάξι

Μόνο κατ' επέκταση μπορεί να είναι ο,τιδήποτε άλλο, όπως άλλες ερωτογενείς ζώνες, με στοιβαγμένα ντέλα το ένα μετά το άλλο, όπου συχνάζουν φυλικοί και γκαζοχωρίτισσες, ή οι κυριολεκτικές πορνοντίσνεϊλαντ, δηλαδή τα μεγαμπουρδέλα της Κεντροδυτικής Ευρώπης που παρουσιάζει ως theme-parks στα μυθιστορήματά του ο Michel Houellebecq, καθώς έχουνε μέσα σάουνες, εστιατόρια, σινεμά, πισίνες, γυμναστήρια και τα χύσια μέσα, προσφέροντας και σούπερ-γκουφουέ εξπήριανς. Δεν θα επεκταθώ σε ψυχανάλα για το ότι ο όρος θίγει την παιδικότητα της ψυχής των μπουρδελιάρηδων, ή ότι η πορνεία καταδικάζει τον άνδρα σε μια παιδική ανωριμότητα, τον καθηλώνει στο στοματικό στάδιο ανάπτυξης κ.τ.ό. Βασικά επεκτάθηκα, αλλά δε γαμιέται....

Κυριολεκτική Πορνοντίσνεϊλαντ. Κάτω αριστερά υπηρεσία Γκουφουέ

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία