Ο μόνος λόγος που εισάγω αυτό το λήμμα είναι για να διαφωτίσω την ετυμολογία του. Η λέξη δεν είναι απλώς ό,τι π.χ. και το βρωμόπαιδο, δηλαδή δεν χρησιμοποιείται απλώς το πρόθημα κωλό- όπως το βρωμό- για να προσδώσει αρνητική σημασία στο ουσιαστικό παιδί, αν και ο περισσότερος κόσμος το χρησιμοποιεί έχοντας κατά νου αυτή τη σημασία.

Το κωλόπαιδο είναι κατά μια άλλη έννοια (που ίσως να είναι και η πρωταρχική) το παιδί που υποθετικά συλλαμβάνεται από την παρά φύσει συνουσία, και κατά συνέπεια είναι κατώτερο/αποκρουστικό/στιγματισμένο. Δηλαδή, όπως στην φυσιολογική συνουσία η γυναίκα συλλαμβάνει από τον κόλπο, έτσι στην παρά φύσιν συνουσία η γυναίκα (ή ο ομοφυλόφιλος) συλλαμβάνουν υποθετικά από τον πρωκτό το κωλόπαιδο.

Μια ωραία παραλλαγή σε αρσενικό γένος: ο κωλοπαιδαράς. Επίσης σε ουδέτερο: το κωλοπαίδι.

(Φύλακας του γηπέδου μπάσκετ όπου παίζαμε μικροί, προσπαθώντας να μας διώξει τις ώρες κοινής ησυχίας)
- Άντε μαλάκες, φύγετε!
- Άσε μας ρε Αντώνη!
- Ρε θα σας γαμήσω απ' τον κώλο και θα κάνετε κωλόπαιδα!

Δες και καλόπαιδο.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Ή από το σπέρμα που εκσπερματίζεται μεν στον πρωκτό, πλην υπερεκχειλιζόμενο διαγράφει μια πορεία μέχρι το αιδοίο και καταφέρνει να γονιμοποιήσει πρβλ μπατανόπιασμα / μπαντανόπιασμα. Οπότε φαντασιακώς το αποτέλεσμα θα ήταν ένα δύσμορφο μειονεκτικό παιδί, αν και, όπως είπε ο τζο, αν ένα σπερματοζωάριο κατάφερνε να κάνει τέτοιες μαγκαιβεριές μάλλον θα συλλαμβανόταν από αυτό ένας πολύ άντρακλας, τ. Τσακ Νόρις.

#2
aris26

Κωλοπαιδαράδες...