Φέρομαι ύποπτα, αλλάζω τη στάση μου απέναντι σε κάποιον με αρνητικές συνέπειες γι' αυτόν, τα γυρνάω.

  1. - Τι γίνεται με τον πιανίστα, αρχίσατε τις πρόβες;
    - Αγγούρια... Αν και τα είχαμε συμφωνήσει πριν έναν μήνα, τώρα που τον παίρνω τηλέφωνο να κανονίσουμε μου κάνει νερά...

  2. (από το διαδίκτυο) Πληγωμένο κυκλάμινο από Αθήνα.
    Δημήτρη τον τελευταίο καιρό το αγόρι μου έχει αρχίσει να κάνει νερά, μου επαναλαμβάνει συνεχώς ότι δεν τον πειράζει αν πάω με άλλον άντρα αρκεί να το ξέρει.

βλ. και μουαρέ

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
poniroskylo

Καταπληκτικό το παραδειγματάκι (2). Και τι απάντησε ο Δημήτρης;

#2
Cunning Linguist

Δεν έχεις παρά να ψάξεις στο google! ;)

#3
Cunning Linguist

Λοιπόν, μετά από απαίτηση του poniroskylou, ορίστε όλο το γράμμα του πληγωμένου κυκλάμινου! :ΡP

Πληγωμένο κυκλάμινο από Αθήνα.
Δημήτρη τον τελευταίο καιρό το αγόρι μου έχει αρχίσει να κάνει νερά, μου επαναλαμβάνει συνεχώς ότι δεν τον πειράζει αν πάω με άλλον άντρα αρκεί να το ξέρει. Δεν το βλέπει λέει σαν απάτη αφού το ξέρει ήδη στο κάτω κάτω η αγάπη μας είναι δυνατή και θα αντέξει. από που πιστεύεις ότι πηγάζει όλο αυτό; Μήπως δεν με αγαπάει ποια;
Δώσε μου λύση please είμαι απελπισμένη

Απάντηση

Αγαπημένη μου φίλη γεια σου. Πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα λόγια του φίλου σου γιατί πολυ πιθανόν να είσαι μια ανάσα πριν από το κέρατο. Ο φίλος σου το παίζει τάχα μου open mind ώστε την κατάλληλη στιγμή που θα μάθεις ότι πήγε με την καλύτερη σου φίλη την κόρη του γείτονα και την την ανιψιά του φούρναρη να σου πασάρει την δικαιολογία "μωρό μου δεν είχαμε πει ότι είμαστε μοντέρνο ζευγάρι;" Καλό θα είναι να του εφιστούσες την προσοχή ότι και εσύ δεν μασάς, δεν είσαι τόσο ανοιχτόμυαλη όσο εκείνος θέλει να νομίζει και που και που κάνε του και καμιά κουτσουκέλα έτσι για να αρχίσει να σε φοβάται. Σε διαφορετική περίπτωση αγαπημένη μου φίλη άλλαξε το διαμέρισμα σου με κάτι ψηλοτάβανο γιατί δεν απέχεις και πολύ από το κέρατο.