Στηρίζουμε τον αγώνα αυτής της ατάκας για την αυτονόμησή της από το ζυγό του ανεκδότου που καταχράζεται επί γενεές δεκατέσσερις του ορυκτού και μη πλούτου της.
Το γεγονός ότι το ανέκδοτο στο οποίο ανήκει (βλ. παράδειγμα) είναι άγνωστο και απαράδεκτο δεν νομιμοποιεί το καθεστώς καταπίεσης και δεσποτισμού υπό το οποίο διαβιεί η ατάκα αυτή.

Όλοι στην προσυγκέντρωση στα προπύλαια, προπαρασκευή, προπαραμονή των προκάτ.

Στηρίζει η οργάνωση ΠΡΟγνωστικά-ΚΙΝΟ

Αναρχία, αναυτοκαθορισμός, αναξιοπρέπεια.

-Πώς λέγεται ο κιθαρίστας των Ρόλλινγκ Στόουνς;;;
-Πώωως;;;;;
-Κιθαρίτσαρντς.
-Χα χα. Τι ωραία που θα ήταν αντί να λέμε «κοίτα τον τύπο, παίζει τις κάλτσες του», να μπορούμε να λέμε «μα καλά, τι παίζει ο κιθαρίτσαρντς;;;» και να μας καταλαβαίνουν όλοι...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Nero

Εντελώς άκυρος...

#2
acg

Επειδη κατα καιρους εχω ταχθει υπερ της αυτονομησης διαφορων ατακων (πχ. αυτή και αυτή) στηριζω την προσπαθεια του φιλου jesus και θα προπαραστω στην προσυγκεντρωση μπλα μπλα μπλα...

#3
jesus

προφανώς θα πρόσεξες ότι το φορμάτ του λήμματος είναι κάτι ανάμεσα στα δικά σου λήμματα κ κάλεσμα σε πορεία από αναρχικούς. χαίρομαι που δε γυρνάς την πλάτη στη σάτιρα.

#4
acg

Προφ και το προσεξα. Το θεμα ειναι αν σατιριζεις εμενα ή τους αναρχικους, γιατι εγω μεν δε βαραω, αυτοι ομως πολυ;)

#5
jesus

μπούχαχα. το έχω κάνει πολλάκις κ στο παρελθόν και είμαι ακόμα αρτιμελής. μια που τό'φερε η κουβέντα, τι ψηφίζεις θείο;;;;Ρ
δεν βλέπω να ποντοδοτείται κ πολύ ο τιραμισουρεαλισμός, πάντως, και θα το σταματήσω.

#6
acg

Καπνοποιούς - Σαλαμέμπορους. Εσυ;

Μη σταματησεις διοτι ο τιραμισουρεαλισμος ως γλωσσολογικο κινημα ειναι το μελλον. Αν βρει δε και πολιτικη στεγη, μπορει και να αφησω τους Καπνοποιους - Σαλαμεμπορους και να εγγραφω στις ταξεις του.

#7
jesus

Υπάρχει ήδη η ΤιραμιΣουρεαλιστική Ένωση για την Ασυνεννοησία, ΤΣΕΑ.
Τα αρχικά παραδόξως συμπίπτουν με την 'στρατιωτική σχολή' (τύπου ΤΕΙ Κομμωτικής Γεννητικών Οργάνων, Διαιτητικής Κροκοδείλων, Αποξήρανσης Πισίνας κ.ά.) ΤΣίμπα Έν' Αρχίδι.
3€ το κουπόνι έλα πάρε πάρε έχω λέμε!!!!

#8
Vrastaman

!!!

#9
mariahomorfi

τον συμπαθω :)