Πέραν του προφανούς και δόκιμου ορισμού που παραθέτει ο senekas, εκμεταλλευόμενος τον πλουραλισμό και πολυσυλλεκτικότητα της συγκεκριμένης σύνθετης λέξης, θα ήθελα να προτείνω εναλλακτικούς ορισμούς καλύπτοντας έτσι σημαντικά κενά της ελληνικής γλώσσας.

α. Κινούμαι ακτοπλοϊκώς (αρμενίζω) προς άγραν σεξουαλικών συνευρέσεων (ψωλές). Σημειώνεται ότι ο όρος είναι δόκιμος τόσο για την περίπτωση που ο αρμενίζων ή η καταλλήλως εξοπλισμένη αρμενίζουσα ψάχνει να δώσει ψωλή όσο και σ' αυτήν που ψάχνει να την πάρει. Επίσης, δεν υπάρχει πρόβλημα χρήσης αν η κίνηση είναι με ίδια μέσα ή με το πλοίο της γραμμής, ή με σκάφος φίλων. Τέλος, δεν προβληματίζει αν ο τελικός προορισμός είναι νησιωτικός ή ηπειρωτικός με λιμάνι. The possibilities are endless.

β. Κινούμαι ακτοπλοϊκώς (αρμενίζω) προς μεγάλη συμφορά (ψωλιά). Το είδος της συμφοράς μπορεί να σχετίζεται μεν την θάλασσα (μπουρίνια, καταιγίδες κλπ) αλλά δεν είναι απαραίτητο, καθώς οι ψωλιές είναι πολλών ειδών και απαντώνται ελεύθερες στη φύση σε μεγάλα νούμερα. Χαρακτηριστικά αναφέρεται η διά σκάφους επιστροφή από διακοπές σε νησί προς την Αθήνα όπου την επόμενη μας περιμένει μαζεμένη δουλειά 3 εβδομάδων.

γ. Βρίσκομαι στην Αρμενία (αρμενίζω) για σεξ (ψωλές). Σχετικά με την κατεύθυνση των ψωλών ισχύουν τα υπό (α) σχετικό σχόλια. Ο ανυποψίαστος Έλλην μπορεί να μην είχε υπόψιν του ότι η εν λόγω χώρα προσφέρεται για αναζήτηση σεξουαλικών εμπειριών, αλλά μετά την φετινή παρουσία της στη Eurovision, εκτιμώ ότι οι Αρμένισσες ανέβηκαν πολύ στην εκτίμηση των ανδρών, άρα ο όρος έρχεται άμεσα να καλύψει μία ανάγκη που μόλις γεννιέται.

1
- Λοιπόν, λέω να ψωλαρμενίσουμε μέχρι τη Μύκονο και αν δεν μας κάτσει τίποτε εκεί, πράγμα απίθανο αλλά λέμε τώρα, βίρα τις άγκυρες και πάμε για Πάρο.


- Τι λέει ρε το δελτίο καιρού;
- Λέει ότι ψωλαρμενίζουμε ολοταχώς για πολλή θάλασσα. Θα βαρεθούμε να ξερνάμε μεγάλε...


- Τελείωσαν οι διακοπές;
- Γάμησέ τα μεγάλε. Το μεσημέρι θα ψωλαρμενίσουμε για Πειραιά κι αύριο ξεκινάνε οι ψωλιές...

3
- Την είδες την Αρμένισσα στη Eurovision χθες;
- Αν την είδα λέει! 12 SMS έστειλα. Κανονίζω αύριο να ψωλαρμενίσω το επόμενο ΣΚ κιόλας.

(από acg, 25/05/08)Μπάμ κέλε - μπουμ κέλε (από Vrastaman, 16/07/08)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
son

υπέροχο δεν έχω λογια,
τα σέβη μου αγαπητέ acg

#2
acg

Ευχαριστω γιοκα μου. Η φωτο που ανεβηκε παει πακετο με το παραδειγμα 3 (η ερμηνευτρια του τραγουδιου της Αρμενιας στη EV)

#3
Vrastaman

Psolarmenie, partouze points!

#4
acg

εεεεεεεεεετσ!

#5
mariahomorfi

στον ορισμο το γ ειναι τοσο ασχετο που εχει πολλη πλακα
κ θ τ χρησιμοποιω

#6
pavleas

σέβη!

#7
TOTINA

Ανάλογο του «και το μουνί χτενίζεται» όπως και του «άρες μάρες κουκουνάρες», τουτέστιν αιθεροβατώ.