Χαρακτηρίζει τις εύκολες γκόμενες που οδηγούνται εύκολα στο κρεββάτι κάποιου επίδοξου γαμιά και που είναι πάντα διαθέσιμες για αχαλίνωτο sex. Κατά μια πηγή η έκφραση αυτή προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα όπου διάφορες ιέρειες του σεξ αποκαλούσαν χαϊδεύτηκα το αντρικό μόριο κόνικλο (= κουνέλι) και με τις γεμάτες επιδεξιότητα κινήσεις του αιδοίου τους ήταν σαν να το έπνιγαν (όποιος κατάλαβε , κατάλαβε). Βέβαια η εκδοχή αυτή αμφισβητείται από πολλούς και γιαυτό παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο να το καταθέσει

- Τι λες, το πνίγει το κουνέλι η Τασία;
- Τι να σου πω ρε φίλε, την κόβω λίγο σεμνή.
- Αυτές φίλε μου είναι οι μεγαλύτερες καριόλες, να ξέρεις...

. (από MXΣ, 22/12/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Επισκέπτης

ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ

τον τραχανα απλώνει
και τη ψαράσουπα σουρώνει
κΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ

#2
patsis

Έχω ακούσει μια εξήγηση την οποία και παραθέτω, αν και έχει ένα λογικό χάσμα και μια αναντιστοιχία. (Οι φιλόζωοι ας κάνουν την καρδιά τους πέτρα, είναι ελαφρώς σκληρό.)

Ως γνωστόν, τα κουνέλια είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στα χτυπήματα στο κρανίο. Ένας εύκολος τρόπος να τα τεζάρεις είναι να τα χτυπήσεις στο κεφάλι. Πρακτική λοιπόν του μικροεκτροφέα είναι να τα πιάνει με το ένα χέρι από τα μεγάλα τους αυτιά και να τα τινάζει απότομα προς τα πάνω, ώστε η γροθιά του να χτυπήσει το πάνω μέρος του κεφαλιού τους. Αυτή η κίνηση θυμίζει την παλινδρομική κίνηση του χεριού που «παίζει» ένα πέος, εξ ου και η έκφραση. Το λογικό κενό είναι ότι έτσι τα κουνέλια δεν «πνίγονται» ενώ η αναντιστοιχία είναι ότι μάλλον στον αυνανισμό ή ετεροαυνανισμό παραπέμπει αυτή η κίνηση και όχι στο σεξ.

#3
donmhtsos

Κατ' άλλην εκδοχή, πρίν βγουν τα τεστ κυήσεως, ο έλεγχος για τυχόν εγκυμοσύνη γινόταν με ένεση σε ζωντανά κουνέλια, τα οποία πάθαιναν ασφυξία (πνίγονταν) από το πρήξιμο, όταν το δείγμα ήταν θετικό.