Υπάρχουν βασικές διαφορές μεταξύ μιας γυναίκας και μίας γυναικούλας

Η ΓΥΝΑΙΚΑ... ζει τη στιγμή όσο ανούσια κι αν είναι. Φτιάχνει απ το τίποτα, δημιουργεί με ελάχιστη προσπάθεια κι αυτό βγαίνει από μέσα της. Μπορεί να μείνει μόνη της, να δουλέψει μόνη της ή και να περάσει καλά μόνη της. Γι αυτό είναι αξιαγάπητη όταν δεν είναι μόνη της!

Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ... βαριέται κάθε ώρα και κάθε στιγμή μ' όποιον κι αν είναι. Όσα και να έχει είναι ικανή να τα διαλύσει και κάνει κάθε προσπάθεια γι αυτό. Δεν αντέχει στη σκέψη ότι θα μείνει μόνη της και ανακατεύει τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να χάνεται στο πλήθος. Έτσι νιώθει πιο ασφαλής.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ... Σε αντίθεση με αυτά που λένε, δεν κουτσομπολεύει. Ξέρει ότι αν πει κάτι κακό για κάποιο άλλο άτομο, θα έρθει η στιγμή που άλλοι θα πουν κάτι κακό γι' αυτήν. Αν έχει να πει κάτι το λέει μπροστά στον άλλο και πάντα επιδιώκει το διάλογο για να λύνει τις όποιες διαφορές της.

Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ... δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός απ το κουτσομπολιό. Όλοι της φταίνε και όλοι είναι κακοί, αλλά περισσότερο αρέσκεται να τα βάζει με άλλες γυναικούλες. Ποτέ δε σου λέει ξεκάθαρα τι σκέφτεται για σένα. Ίσως μάλιστα σου πει το ακριβώς αντίθετο. Αντιπαθεί το διάλογο, γιατί φοβάται μην ξεγελαστεί και βγάλει τον πραγματικό της εαυτό στη φόρα.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ... Δεν φοβάται να τελειώσει μια τελματωμένη σχέση και να μείνει μόνη της. Προτιμά τη μοναξιά από την υποκρισία αν και αυτό το έχει πληρώσει πολλές φορές. Δε σταματά να ελπίζει ότι κάπου υπάρχει ο κατάλληλος και ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί. Μπορεί να είναι ευτυχισμένη απλώς και μόνο με τη σκέψη ότι αυτός υπάρχει!

Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ... Ποτέ δεν τελειώνει μια σχέση, παρά μόνο αν έχει βρει αντικαταστάτη. Τρέμει τη μοναξιά και για να την αποφύγει χρησιμοποιεί ολόκληρους μηχανισμούς από ψέματα και παραμύθια. Αναζητά μανιωδώς τον κατάλληλο και από φόβο μήπως δεν τον βρει μπλέκει πάντα με τον πιο ακατάλληλο και είναι μονίμως δυστυχισμένη.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ... Είναι αίλουρος. Κινείται αργά και αποτελεσματικά, έχει τακτ και εκπέμπει θετικότητα. Μπορεί η ίδια να είναι χάλια αλλά ενδιαφέρεται πάντα να κάνει τους γύρω της να περνάνε καλά.

Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ... Ρέπει προς την υστερία. Κινείται σπασμωδικά, παρεξηγείται πάντα (και απορεί γι' αυτό), τα θέλει όλα και τα θέλει αμέσως. Μπορεί να διαλύσει φιλίες χρόνων βάζοντας σπιουνιές κάτι που αργά η γρήγορα η ίδια το πληρώνει με εγκατάλειψη.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ... Εκπλήσσει το σύντροφό της στον έρωτα... Πάντα δίνει πολλά περισσότερα απ' αυτά που υπόσχεται!

Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ... Εκπλήσσει το σύντροφό της στον έρωτα... Πάντα υπόσχεται πολλά περισσότερα απ' αυτά που μπορεί ή θέλει να δώσει.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ Αν διαβάσει αυτόν τον ορισμό θα χαμογελάσει γιατί απλούστατα θα έχει διαβάσει πίσω από τις λέξεις!

Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ Αν διαβάσει αυτόν τον ορισμό θα πάθει νευρικό κλονισμό.

Το να είσαι γυναίκα είναι πραγματική μαγκιά, ακριβώς και μόνο επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο !!!!!!!

περιττεύει

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
rigo21

Ευχαριστώ τη julia από το forum livepage.gr, από όπου βρήκα τον ιδανικό ορισμό, της γυναικούλας

#2
poniroskylo

Καλό είναι, δε λέω ... και τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά slang είναι;

#3
acg

ελα μου ντε...

#4
rigo21

γιατί; ο ορισμός της γυναικούλας είναι

#5
Επισκέπτης

kala gtp einai, alla den eixa empnefsi

#6
Cunning Linguist

Εγώ έχω ενστάσεις γενικά για την αναδημοσίευση κειμένων... Άσε που αυτός ο ορισμός μου θυμίζει τα mail που μου στέλνουν με το κιλό και τα σβήνω απευθείας! :PP