ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΦΡΑΣΗ

Στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε ο Ισθμός της Κορίνθου. Η Πελοπόννησος ήταν ενωμένη με την στερεά Ελλάδα και όποιος ήθελε να πάει Πειραιά Πάτρα δια θαλάσσης, έπρεπε να κάνει το γύρο της Πελοποννήσου. Είχαν εφεύρει όμως μία – κουραστική - εναλλακτική λύση. Έσερναν τα καράβια πάνω σε κορμούς δένδρων και τα περνούσαν απέναντι δια ξηράς.

Επίπονη η εναλλακτική αλλά στη διαδρομή – που κρατούσε μέρες – υπήρχαν κάτι μπουρδελάκια με κοπέλες όμορφες, πρόθυμες και περιποιητικές. Οι ναυτικοί, για ευνόητους λόγους, προτιμούσαν τον δια ξηράς δύσκολο δρόμο και οι στεριανοί έλεγαν –και είχαν δίκιο– πως το μουνί σέρνει καράβι.

Αιώνες αργότερα, οι ναυτικοί – κυρίως οι Έλληνες – αποδείχτηκαν ιδιαιτέρως μερακλήδες. Δεν υπήρχε λιμάνι που να μην έχουν και μία αρραβωνιάρα. Δεν υπήρχε πουτάνα λιμανιού που δεν μιλούσε Ελληνικά. Δυστυχώς όμως, οι φορτοεκφορτώσεις των πλοίων ολοκληρώνονταν με γοργούς ρυθμούς, ενώ οι καυλοπυρέσσοντες ναυτικοί ήταν αχόρταγοι και ποτέ τους δεν επέστρεφαν έγκαιρα. Τα πλοία έμεναν δεμένα να τους περιμένουν. Και είχαν δίκιο οι αγανακτισμένοι καραβοκύρηδες να λένε πως το μουνί δένει καράβι.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ - ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ - ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ)

Μουνί ή γατάκι ή αιδοίο, ονομάζεται το σύνολο των γυναικείων εξωτερικών σεξουαλικών οργάνων, η είσοδος του κόλπου και οι γύρω περιοχές. Το αιδοίο περιλαμβάνει το εφήβαιο - που βρίσκεται μπροστά -, το περίνεο - πίσω -, ενώ δεξιά και αριστερά δεσπόζουν τα δημοφιλή μεγάλα και τα λιγότερο δημοφιλή μικρά χείλη. Ο λιπώδης ιστός και το δέρμα στην μπροστινή πλευρά του αιδοίου ονομάζεται εφήβαιο ή όρος της Αφροδίτης. Εκεί ακριβώς αναπτύσσεται τριχοφυΐα σε σχήμα τριγώνου και αποτελεί πηγή πλουτισμού για τους κατασκευαστές γυναικείων ξυριστικών μηχανών μια και το ξυρισμένο αιδοίο έχει «άλλη χάρη» όχι μόνο στις παστρικιές μα και στις τίμιες.

Στην πραγματικότητα, αυτό που συνήθως αποκαλούμε μουνί δεν είναι παρά μία περιοχή εξαιρετικά ερωτογενής και ευαίσθητη στο άγγιγμα, η οποία προστατεύει το άνοιγμα του κόλπου και το στόμιο της ουρήθρας, ενώ φιλοξενεί την «ανδροπρεπή» κλειτορίδα.

Υπάρχουν αιδοία ευαίσθητα, λιγότερο ευαίσθητα, ρηχά, βαθιά, φαρδιά, στενά κλπ., όμως όλα έχουν το ίδιο σχήμα, ακόμη και τα Ασιατικά. Παρά τις διαδόσεις που θέλουν το Ασιατικό αιδοίο να μην είναι έτσι (|) αλλά έτσι (-), στην πραγματικότητα, ο διάσημος αυτός τύπος αιδοίου είναι απλώς στενός (.). Δηλαδή πολύ στενός! Τόσο στενό είναι το Ασιατικό αιδοίο που θα μπορούσαμε με εγκυρότητα και αρμοδίως, να δηλώσουμε ότι ο στενότερος Ευρωπαϊκός πρωκτός είναι πιο ευρύχωρος απ' το πλέον ξεσκισμένο Ασιατικό αιδοίο.

Κατά μήκος του κόλπου υπάρχει ένας υποβλεννογονιακός ιστός, γεμάτος αιμοφόρα αγγεία. Με τη δράση του ανοίγει ή κλείνει το εσωτερικό του κόλπου. Μέσα στο επάνω τμήμα του κόλπου, ακριβώς πίσω από το ηβικό οστούν, λέγεται ότι υπάρχει μια περιοχή από σηραγγώδη ιστό που, όταν ερεθιστεί, προκαλεί ένα διαφορετικό είδος οργασμού. Η ζώνη αυτή είναι γνωστή ως «σημείο G«. Πολυετείς έρευνες του γράφοντος απέδειξαν αρμοδίως ότι το σημείο αποτελεί παραμύθι που έχουν εφεύρει οι ανοργασμικές για να κάνουν τις καλογαμημένες να σκάσουν απ' τη ζήλια τους.

Γενικά και εν κατακλείδι, το αιδοίο αποτελεί κοινή καταγωγή και κοινό στόχο των ανθρώπων. Άνδρες γυναίκες ασχολούνται μαζί του. Οι μεν άνδρες με σκοπό να το κατακτήσουν, οι δε γυναίκες με σκοπό να το καταστήσουν παγίδα. Οι άνδρες δουλεύουν, κλέβουν και εξαπατούν για να βγάλουν λεφτά και με τα λεφτά αγοράζουν κότερο που ως γνωστό είναι μεγάλη μουνοπαγίδα. Οι γυναίκες κάνουν δίαιτα, βάφονται, φτιασιδώνονται, ξυρίζουν το όρος της Αφροδίτης και τα πόδια τους με σκοπό να καταστήσουν το αιδοίο τους πεοπαγίδα. Κατόπιν αφήνουν την πεοπαγίδα τους να πιαστεί στη μουνοπαγίδα (κολ μι κότερο).

Φαύλος κύκλος το αιδοίο. Κάτι σαν τη Ρώμη. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί.

Οι αρχαίοι ημών είχαν πλήρως αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του αιδοίου και είχαν γεμίσει τα ιερά με τις λεγόμενες ιερόδουλες. Η μήτρα υπήρξε ανέκαθεν ιερή. Η θεά Δή-μητρα (η μήτρα της γης) χάριζε στους θνητούς όσα οι Θεοί ήθελαν για πάρτη τους αποκλειστικά. Όμως αυτά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Το παρόν πόνημα κλείνει με μία διαπίστωση, αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας.

Το αιδοίο παρότι έχει χείλη, δεν ομιλεί.

Ευτυχώς.

Διότι αν το αιδοίο είχε φωνή, θα είχε πολλά να πει για την κυρά του, ελάχιστα για τον κύρη της κυράς του και μερικά για τον κουμπάρο.

(κουμπάρος, ο: εκείνος ο οποίος ερωτοτροπεί με παντρεμένες., δηλαδή γαλατάς, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος κλπ)

- Είσαι ντιπ τρελός ρε Τάσο;
- Γιατί ρε;
- Πήρες της πιτσιρίκας κόσμημα 20.000€ ρε μαλάκα;
- Για την πάρτη της όλα. Τέτοιο μουνί δεν έχει ο κόσμος όλος. Ααααχ (βαθιά ικανοποίηση), το μουνί σέρνει καράβι, Κώστα μου εμένα δε θα σύρει;

Πηγή: εδώ. Bλ. και το αιδοίο σύρει πλοίο.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Φίλε, δεν υπάρχουν λόγια. Το ρεπορτάζ σου πάει για Nobel λογοτεχνίας. Το μουνί πεοπαγίδα..Κάτι σα συμπληγάδες πέτρες δηλαδή, ε;
Αλλά συσχέτιση του μουνιού με τη Ρώμη;Δηλαδή το μουνί αιώνια πύλη ε;Φοβερός. Η Ρώμη έχει Κολοσσαίο στο οποίο μαρτύρησε κόσμος και κοσμάκης και το μουνί έχει διαλύσει τόσους και τόσους.Στο πρώτο όμως ο θάνατος ήρθε σε dt, στο άλλο η καταστροφή ήρθε αργά και βασανιστικά. Αυτό που μένει τώρα είναι να μιλήσουμε και για μουνί flabe (like φλεγόμενη Ρώμη).

#2
jesus

η πλήρης έκφραση είναι
αν δεις καράβι στο βουνό, μουνί θα τό 'χει σύρει.

υπάρχει κ η ατακοειδής έκφραση
το μουνί σερνει καράβι
και ο πούτσος παραγάδι

#3
xaxac

διατριβή για διδακτορικό μετ' επαίνου! άξιος!

να καταγράψουμε και την εξέλιξη της ακρογωνιαίας έκφρασης που βάζει στο παιχνίδι με αξιώσεις και το αντίπαλον δέος: το μουνί σέρνει καράβι και αν πεις και για τον κώλο σέρνει ολόκληρο το στόλο.

#4
rigo21

Ευχαριστώ, και μπορεί κάποιος να κάνει upload τo γνωστό τραγούδι, της καλλιτέχνιδος Βέρας Λάμπρου «το νινί σέρνει καράβι»; Θα είμουν υπόχρεος

#5
acg

Με δακρυα συγκινησης αποτειω κι εγω με τη σειρα μου φορο τιμης (και τα παρελκομενα αστερια) στην εργασια του συμμαθητου μας κι ελπιζω να αποτελεσει παραδειγμα προς μιμηση για τις επομενες γενεες. Ευγε νεε μου!

#6
Vrastaman

Υποκλίνομαι, Rigo21, για την εμπεριστατωμένη σου ανάλυση. Δόξα και τιμή στο «ασχημότερο, πλην πλέον επιθυμητό, γνώρισμα της γυναικείας ανατομίας!»

#7
iron

ρίγκο, τι να σου πω παιδί μου, δεν έχω λόγια...

#8
jesus

κ τώρα που άδειασα να διαβάσω την πραγματεία, έχω ξεμείνει κ γω...
@βράστα: γιατί άσχημο βρε αγοράκι μου;;;

#9
Vrastaman

@Χεσούς: γιατί στην καλύτερη περίπτωση μοιάζει με μύδι και στην χειρότερη με την φάτσα μου το πρωί αξύριστη! Ατό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε (να μύδια και εγώ) περιζήτητοι!

#10
acg

Προφανώς δεν έχεις δει ωραία μύδια. Για τράβα κατά Χαλάστρα μεριά...

#11
jesus

κ τότε γιατί λέμε αρχίδια μύδια κ όχι μουνί μύδι;;
εμένα τα μύδια δε μ'αρέσουν, πάντως, μόνο στο μυδοπίλαφο.
μουνί με ρύζι σας λέει κάτι;

#12
Vrastaman

> Προφανώς δεν έχεις δει ωραία μύδια.

Και έχει δει και έχω φάει :Ρ

#13
Επισκέπτης

ωραίο αλλά τα μπέρδεψες... ο ισθμός υπήρχε και στην παλαιολιθική, η διώρυγα δεν υπήρχε μέχρι το 1880!

#14
Galadriel

Και ξαφνικά ανέβηκε στα σχολιασμένα αυτός ο επικός ορισμός. Ρίγκο ή το χεις κλέψει ή μου λεγες μαλακίες όταν μου λεγες ότι είσαι 18 ή η νεολαία ανακαλύπτει το σεξ πολύ νωρίτερα από παλαιότερα (δηλαδή πόσο είναι το «πολυετής», τέσσερα; πέντε; από δεκατριών χρονών ψάχνετε να βρείτε τα σημεία τζι; παναΐα μου σε τί κόσμο θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας κύριε Τσιαμτσίκα μου...).

Έχεις δέκα επιπλέον αστέρια τεραστίων διαστάσεων σαν το αριστούργημα που γραψες.

#15
Επισκέπτης

κολ μι κότερο!!! αχαχαχαχα!!! θησαυρός!

#16
Επισκέπτης

...εκ του οποίου βγαίνει και το «Αν δεις τάνκερ σε βουνό, μουνότριχα το σέρνει».

#17
Επισκέπτης

Χμ rigo, γιατί δεν λες στα παιδιά από που πήρες το κείμενο;
Κάτσε να σε διευκολύνω:
http://www.music-life.gr/forum/showthread.php?t=849
;)

#18
knasos

Σκάνδαλο; Γουστάρωωωωω!

#19
Galadriel

#20
Vrastaman

Αγαπούλης!

#21
ΓN

επίσης: αν δεις καράβι στο βουνό, Lada θα τόχει σύρει. (πολύ δυνατό όχημα, τύπου jeep)

#22
PUNKELISD

Όπα! τι; κοπί το πίτα είναι το κείμενο;!

#23
jesus

κ πόθεν συνήγαγες τούτο όλον εσύ;

#24
jesus

(άκυρον)

#25
deinosavros

Τα καλά καραβόσκοινα τα κάνουν από μουνότριχες, και όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών, το αιδοίον έλκει πλοίον.

#26
GATZMAN

> Τα καλά καραβόσκοινα τα κάνουν από μουνότριχες

Χμ... έτσι λοιπόν με τα καλά παλαμάρια

#27
malakia

''Θρίξ αιδοίου και ναύν σύρει''. Μια τρίχα αρκεί! Τάδε έφη ο κυνικός φιλόσοφος Διογένης ο Σινωπεύς. Έχει ποντιακές ρίζες η εν λόγω έκφραση...

#28
tasos54

το μουνί σέρνει καράβι.
η τρίχα τραβάει και βάρκα.
το χνούδι τραβάει Υπερωκεάνιο,

#29
σφυρίζων

Το δε μπραζίλιαν...

#30
Galadriel

Καμία αμφιβολία.

#31
titsunited

και αν δώσει και κώλο σέρνει τον κόσμο όλο