Το αλβανικό βε είναι είδος ανομοιόμορφου μαυρίσματος που συνήθως δεν αποκτάται σε ινστιτούτα αισθητικής.

Υπάρχουν τρεις γενικές κατηγορίες αλβανικού βε :

  1. Το ηλιοκαμένο look (κυρίως στο λαιμό και τον σβέρκο) που αποκτάται με κόπο και ιδρώτα σε οικοδομές και χωράφια. Πρόκειται για σήμα κατατεθέν υπαιθρίων επαγγελματιών κάθε είδους -- και όχι απαραιτήτως οικονομικών μεταναστών. Αγγλιστί, redneck.

  2. Το μαύρισμα που αποκτούν ορισμένοι κοτσονάτοι συνταξιούχοι και οι γιαγιούμπες τους καθώς απολαμβάνουν το λυκόφως της νιότης τους βολτάροντας ή αράζοντας σε ανοιχτούς χώρους.

  3. Η χαρακτηριστική τριγωνική ασπρίλα που εμφανίζεται καλοκαιριάτικα στην βουβωνική περιοχή πολλών λουόμενων μόλις ξεβρακωθούν.

Μπαίνουν δύο φίλοι σε ένα μπουρδέλο στην Αλάσκα και ρωτάνε τον μπάρμαν: - Ρε φίλε, άσπρες γυναίκες έχετε εδώ; - Φυσικά και έχουμε. - Μαύρες γυναίκες έχετε; - Και με Αλβανικό βε έχετε; - Αλβανικό βε; Όχι, με Αλβανικό βε δεν έχουμε! Γυρνάει αυτός που ρώτησε και λέει στον φίλο του: - Στο είπα, ρε μαλάκα, πιγκουίνο γαμήσαμε χτες το βράδυ…

Αλβανικό βε (από Vrastaman, 14/10/08)Albania Uber Alles! (από Vrastaman, 14/10/08)UCK ! (από Vrastaman, 14/10/08)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Με διαχρονική αξία.Πάντα στη μόδα

#2
GATZMAN

Θεωρώ πάντως πως αυτός ο όρος πως με τίποτα δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δόκιμος αφού το V λειτουργεί ως προσομοιωτής δεκανόσημου.Αλλά αφού ο δεκανέας δεν μπορεί να 'ναι δόκιμος, ό όρος σου είναι αδόκιμος.Σωστά;

#3
Vrastaman

... μα η UCK δεν είναι άτακτος στρατός;

#4
GATZMAN

Ενώ F UCK;

#5
Desperado

Να σημειώσω ότι στις ένδοξες τάξεις του ΕΣ, το συγκεκριμένο ονομαζόταν «πίτσα» ή «κομμάτι πίτσα», λόγω του χαρακτηριστικού τριγώνου στον λαιμό, που εδημιουργείτο (!) από το σχήμα του χιτωνίου εκστρατείας κατά τους θερινούς μήνες.

Επίσης, μια προσθήκη στο εξαιρετικό, αμιγώς Αμερικανικό «Rednecks» του φίλου Vrasta: Η φράση είναι ιδιαίτερα υποτιμητική και υποδηλώνει καράβλαχο, μπουρτζόβλαχο μπαστουνόβλαχο (όλα μαζί!) των Νότιων Πολιτειών (με ιδιαίτερη προτίμηση σε Alabama και Mississippi).

Συναφείς υποτιμητικές εκφράσεις είναι οι: Shitkicker (κλωτσάνε καβαλίνες στα χωράφια!), Yokel, Bumpkin, Hick, και Hillbilly.

#6
Vrastaman

Ζαγοραίο το πίτσα, να ανέβει πάραυτα!

Εαν δεν απατώμαι, Shitkicker στην γλώσσα των Rednecks άποκαλούνται και τα παπούτσια :-)

#7
Fotis Nitsiopoulos

στη μονάδα μου το λέγαμε μουνάκι

#8
Μιτζνούρ

Όλα καλά, ρε παιδιά! Αλβανικά V δε βρήκαν στην Αλάσκα. Πού βρήκανε τους πιγκουίνους;