Υπάρχουν δυο ιδιότητες που κεντρίζουν την ανδρική γενετήσια ορμή: αφενός η απόλυτη και αφοπλιστική αθωότητα και αφεδύο η ερωτική επιδεξιότητα που μόνο η πολυετής εμπειρία μπορεί να φέρει στο κρεβάτι (ή στο τραπέζι).

Δεδομένου ότι οι ιδιότητες αυτές είναι συνήθως αμοιβαία ασύμβατες, κάθε εχέφρων άνδρας λιμπίζεται διακαώς τόσο τα αθώα και πιπινώδη παστάκια («αχ είναι τόσο χαριτωμένο! Να του βάλω μια ροζ κορδέλα; Αν το τραβήξω έτσι κάνει γκελ;») όσο και τα μιλφέιγ, τις ώριμες δηλαδή και μεστές μαμάδες τους (τις σαραντάρες που ισούνται με δύο εικοσάρες, πράγμα που προκύπτει και μαθηματικά).

Το λήμμα παραπέμπει μεν στην βασίλισσα της πάστας, το γαλλικό mille-feuille, αποτελεί όμως Ελληνική απόδοση του M.I.L.F. (εκ του «Mother I’d Like to Fuck»), ήτοι της «ώριμης και μεστής μαμάκας της οποίας τα μάτια, δοθείσης της ευκαιρίας, θα πετούσαμε έξω σε ένα νανοδευτερόλεπτο».

Βλ. επίσης μιλφού.

- Μάνα είναι μόνο μία...
- Τι λες ρε νταλάρα, ο κόσμος είναι γεμάτος από mammas που θα ήθελα να κάνω mia! Πάρε την Δέσποινα: είναι γαμώ τα μιλφέιγ, έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα η τύπισσα!
- Έχει δε και μια κορούλα, την μικρή Έθελ, που είναι σκέτο παστάκι! Δικέ μου, οι προοπτικές για χοντρό παιχνίδι αυξάνονται εκθετικά!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Η Ivana ως μιλφειγ θα μας αυξήσει τη χοληστερίνη, αλλά είναι εγγύηση καθότι, 40 χρόνια φούρναρης.....Kαι μην πούμε το άλλο για τη γριά την κότα. Γριά κότα ; Ρε τι πίνω και δε σας δίνω;

#3
Vrastaman

Μανιχαϊκος; Guilty as charged ;-)

#4
vikar

Πολύ καλό ρε Βράστα...

#5
Vrastaman

΄στω, Βικ!

#6
acg

Εγραψες.

#7
Vrastaman

Μερσί, Στάνλεϋ!

#8
xalikoutis

σχετικό και το φαινόμενο της πεθεραστίας

#9
Vrastaman

Πάντως η εμφάνιση της πεθεράς είναι πρώτης τάξεως preview of coming attractions όσον αφορά την μελλοντική εμφάνιση μιας συζύγου. ΚΤΤΜΓ λοιπόν, μη παντρευεσθε εάν η πεθερά σας δεν είναι ερωτεύσιμη!

#10
baznr

Πανάριστο.

#11
GATZMAN

@vrast
Εξου και η φράση: σ' αγαπάει η πεθερά σου...χε χε χε

#12
Khan

Καταρχήν το σχόλιο για το preview of coming attractions είναι συγκλονιστικό, ιδίως όταν η πεθερά είναι αχλαδομούνα που «έχει διαβεί τον Ρουβικώνα του μη αναστρέψιμου εκφακλανισμού της» (βραστοατάκα που προωθώ), ενώ η κόρη δεν τον έχει ακόμη διαβεί.

Κατά δεύτερον, άκουσα και τον όρο σπασμένο μιλφέιγ. Ως γνωστόν, δοκίμως το σπασμένο μιλφέιγ είναι αυτό το δροσερό γλυκό που τρώμε συνήθως τώρα το καλοκαίρι που έχουν σπάσει τα φύλλα του και έχει μέσα και παγωτό διαφόρων γεύσεων. Σλανγκικώς, είναι το μάδερ άιντ λάικ του φακ, που έχει σπάσει το πρόσωπό της με ρυτίδες, σπίλους κτλ, γεγονός όμως που την καθιστά ακόμη πιο θελκτική για έναν connoisseur πουροφίλ, αφού συμπεραίνουμε ότι το σπάσιμο έχει επέλθει με το γράψιμο χιλιομέτρων, απόκτηση εμπειριών, προσδίδει δε πατίνα εκφυλόφατσας. (Εξάλλου σπάω σημαίνει και σοδομίζω). Ως συνήθως η έκφραση μπορεί να λεχθεί διαλεκτικά μεταξύ φίλων άμα τη θεά του μιλφέιγ.

Λ.χ.
- Φοβερό μιλφέιγ η ομιλήτρια!
- Σπασμένο με σοκολάτα, βανίλια, μπανάνα!

#13
boulgaroktonos

Πλέον γνωστόν ως MILF.

#14
boulgaroktonos

Υστερογραφο: Υπαρχει και GILF

#15
Galadriel

#16
Khan

Ο εθνικός σταρ Ανδρέας Ευαγγελόπουλος πάντως χρησιμοποιεί πάντως σε άζμα το τρώω μιλφέιγ ως υπονοούμενο για αυτούς που τους αρέσουν τα ξινά, τ. την τρίζει την όπισθεν.

#17
Mpiliardakias

Δεν γουστάρουνε τους γκέι αλλά τρων' όλοι μιλφέιγ! Ρε Khan με πρόλαβες με το βίντεο. χαχα