Υποτιμητικά, η ομάδα αίματος ατόμων που είναι κολλημένα με τις λιακούριες θεωρίες, που θεωρούν πως οι Έλληνες διαφέρουν από τους άλλους λαούς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν οι άλλοι ανακάλυπταν το κρέας, εμείς είχαμε ήδη ήδη χοληστερίνη, που είναι Λιακό compatible (συμβατοί) και αισθάνονται ότι η χώρα βάλλεται από τα βέλη του σιωνισμού (επειδή οι Έλληνες αντίθετα με όλους τους άλλους λαούς έχουν προηγμένο γενετικό κώδικά και γαμιστερό DNA). Θεωρούν δε ότι υπάρχει διάχυτος και δικαιολογημένος φθόνος για αυτούς. Το όνομα δε αυτής της θεωρούμενης ομάδας αίματος σχετίζεται με την ομάδα Έψιλον (βλ.εδώ και εδώ), με την οποία αυτοί είναι κολλημένοι. Το όλο θέμα αναπτύσσεται αναλυτικότερα ακολούθως:

Τα άτομα αυτά, ενώ επαναπαύονται στις δάφνες της αρχαιότητας, θεωρούν λογικό πως μια δεδομένη στιγμή θα καταργηθεί το πάγωμα της χώρας στο οποίο μας έχει θέσει το διεθνές σιωνιστικό δίκτυο, επειδή μας φοβάται. Θεωρούν πως η τεραστίων χρονικών διαστάσεων στιγμή ξαποστάματος θα τελειώσει ώστε το έθνος …να ξαναβαδίσει προς τη δόξα, όπως λέει και το άσμα. Σε ποια δόξα όμως; Τη Δόξα Δράμας ή τη Δ(λ)όξα; Πιστεύουν πως, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα ενεργοποιηθεί ο κώδικας ΙΧΩΡ (βλ. σημείωση) και πως όλα θα αλλάξουν μονομιάς. Μάλλον όμως δεν πρόκειται για πλήρωμα, αλλά για πλήγωμα. Θεωρούν πως το έθνος χαβαλέδων σε dt θα αναβιώσει τον χρυσούν αιώνα. Αναμένουν έχοντας το μυαλό τους κολλημένο σε λαμογιές και ρεμούλες χωρίς να κοιτάξουν τι απλό και καθημερινό θα μπορούσαν να κάνουν αυτοί, ώστε να βελτιώσουν (ατομικά και συλλογικά) στο μέτρο των δυνάμεων τους, τον έρημο τον τόπο (βέβαια, σ΄αυτόν τον παρονομαστή εντάσσεται το μεγαλύτερο πλήθος των Ελλήνων, όχι μόνο αυτοί). Γι' αυτόν τον λόγο έχοντας το μυαλό στη λαμογιά αναμένουν πουτινιές. Επειδή όμως ένας ρώσικος κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ευελπιστούν και στην επέλαση της ομάδας Έψιλον.

Οι πιστεύοντες σ’ αυτή, θεωρούν πως στο κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου η ομάδα θα δράσει και όπως στις αμερικανιές οι καλοί θα νικήσουν για άλλη μια φορά τους κακούς προκειμένου να δοθεί το επιθυμητό happy end. Απλά το εθνικό κατέβασμα των παντελονιών και τα σκάνδαλα των ανδρείκελων της πολιτικής είναι εντός σεναρίου για να μπορέσουμε να απολαύσουμε αργότερα (στο ενενήντα), μέσω έντονου σασπένς, το ανατρεπτικό και συνάμα πανηγυρικό φινάλε. Ωστόσο μην ξεχνάμε: κι η ομάδα Έψιλον από Έλληνες αποτελείται. Αν αργούν να 'ρθουν τα μελλούμενα, είναι επειδή κι αυτοί, όπως κι εμείς, πιστεύουν: «κάλλιο αργά παρά ποτέ», «όποιος βιάζεται σκοντάφτει» κλπ. Κι όσο για αυτούς που λένε: «το γοργόν και χάριν έχει» …ε αυτό αν δεν το εισάγαμε και το μεταφράσαμε, τότε σημαίνει πως το βρήκαμε από τους αρχαίους και στη συνέχεια το κάναμε update, ή ισχύει για άλλη περίπτωση. Υπάρχει εξήγηση για όλα.

Επειδή λοιπόν οι αναμένοντες θεωρούν πως είναι υπερεξελιγμένο το DNA των Ελλήνων, είναι σα να θεωρούν πως μέσα στις φλέβες των Ελλήνων δεν θα μπορούσε να τρέχει αίμα μιας κοινής ομάδας αίματος, αλλά μιας ομάδας που είναι ικανή να χειριστεί τα υπερεξελιγμένα εγκεφαλικά σήματα και την πολυπλοκότητα του οργανισμού αυτού του πολυσύνθετου δημιουργήματος που λέγεται Έλληνας. Άρα η εμμονή στο μεγαλείο της φυλής κάνει ορατό τον λόγο για τριγκάρισμά τους μέσω μιας εικονικής υπερομάδας αίματος, η οποία δεν είναι άλλη από την Ε (ένεκα του γνωστού κολλήματος τους με τους Έψιλον. Αναγράφεται Ε και όχι Έψιλον για να ναι σε συμβατό φορμάτ με τις άλλες ομάδες, π.χ: Α, Β). Πάντως λόγω του κολλήματός τους, η ειρωνική αναφορά για ομάδα αίματος Ε δεν είναι απίθανο να ερμηνευθεί απ’ αυτούς ως τίτλος τιμής. Τόοοσο καλά.

Σημείωση 1: Kώδικας ΙΧΩΡ: σύμφωνα με τις λιακούριες θεωρίες και τις συμβατές με αυτές, πιστεύεται πως ο κώδικας ΙΧΩΡ είναι αθάνατη-άφθαρτη-αναλλοίωτη ουσία που δεν υπόκειται στους νόμους σύνθεσης αποσύνθεσης. Έρεε στο αίμα των Ολύμπιων Θεών για να ξεχωρίζουν από τους κοινούς θνητούς. Ρέει στο αίμα των πυροφόρων Ελλήνων. Ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του Σείριου και αφυπνίζει όσους έχουν ελληνικά γονίδια.

Σημείωση 2: στην περίπτωση μεγάλου κολλήματος κάποιου με τις λιακούριες και τις συμβατές μ’ αυτές θεωρίες, θα μπορούσε να λεχθεί πως το αίμα του ανήκει στην ομάδα Ε πρέζους θετικό. Η λέξη πρέζους κατά το ρέζους, με σαφή υπαινιγμό στη λέξη πρέζα που παραπέμπει σε εξάρτηση. Η λέξη θετικό δίνει έμφαση στη λέξη πρέζα και γι' αυτό ό όρος ομάδα Ε πρέζους θετικό υποδηλώνει την θεωρούμενη ομάδα αίματος των ατόμων που έχουν μεγάλη εξάρτηση με τις αναφερόμενες θεωρίες.

Σημείωση 3: θα μπορούσε επίσης να σημειωθεί πως δεν υφίσταται ο όρος «ομάδα Ε πρέζους αρνητικό» λόγω του ότι, για να μιλήσει κανείς για οιοδήποτε ομάδα Ε, υπονοείται κόλλημα με τις εν λόγω θεωρίες, κάτι στο οποίο δεν παραπέμπει ο όρος πρέζους αρνητικό. Στην περίπτωση δε που κάποιος κολλημένος θεωρήσει τίτλο τιμής ότι στο αίμα του ρέει ομάδα Ε, δεν θα μπορούσε να πει για τον εαυτό του ότι έχει πρέζους θετικό -ή για κάποιον μη κολλημένο πως έχει πρέζους αρνητικό- γιατί πολύ απλά δεν πιστεύει ότι είναι εξαρτημένος.

  1. - Μου τα 'πρηξες κανονικά με τις λιακούριες θεωρίες. Μου τα ’κανες νταούλια, με την αναβίωση της δόξας της Ελλάδας, με τους ΕΛ, τους Νεφελίμ και την υπόλοιπη παρέα. Νισάφι πια.
    - Δεν ντρέπεσαι; Δεν πιστεύεις στη δύναμη τη φυλής μας; Μα καλά τι αίμα ρέει στις φλέβες σου;
    - Πάντως όχι της ομάδας Ε που τρέχει μέσα σου και σε έχει βραχυκυκλώσει εντελώς. Φερέφωνο κι αναμεταδότης του Λιακό κατάντησες. Ε... Ε... Ε..., στα ’πα κι αλάφρωσα.

  2. Ένας θιασώτης των θεωριών του Λιακό νοσηλεύεται με βαριά πάθηση σε νοσοκομείο και του κάνουν μετάγγιση αίματος. Ένας φίλος του κατά τη μετάγγιση τον τριγκάρει
    Κώστας: - Δε μου λες ρε Μήτσο. Αν το αίμα που λαμβάνεις τώρα, είναι από αλλοδαπό, σκέψου τι έχει να γίνει…. Θα πάει περίπατο η ομάδα Ε που ρέει στο αίμα σου. Θα αλλάξουν οι ιδέες σου. Σκέψου. Να μη μπορούν να σου αλλάξουν απόψεις τόσοι και τόσοι …και να στη φέρει μια μπουκάλα. Χα…χα.. χα
    Ο Μήτσος τα παίρνει άγρια, αποσωληνώνεται και πετάει τη μπουκάλα εκνευρισμένος.
    Κώστας: - Καλά, δεν έχεις απλά ομάδα Ε. Ομάδα Ε πρέζους θετικό έχεις.

Σύμβολο της ομάδας Εψιλον (από GATZMAN, 03/11/08)

Ο πατέρας των λιακούριων θεωριών (από GATZMAN, 03/11/08)Γάτος πατριώτης (από GATZMAN, 10/03/11)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Άψογος! Πάντα αναρωτιόμουν: Are there people Σείριους;

#2
Vrastaman

...Ομάδα αόματος ΜΠ Ε;!;!; ΚΣΓ! (= κατουρήθηκα στο γέλιο!)

#3
iron

Έσκισες!

#4
Paparas

Μη το παρετε ως σπαμ, αλλα εχει ενδιαφερον:

http://en.wikipedia.org/wiki/Epsilon_Team

#5
Επισκέπτης

awsom dude people live in shane arround of us ....they live it's truth αναμεσα μας λιακο style aytos mallon coca pinei ypyrxe aragee stin ancient greece there were a lot of drugs

#6
Vrastaman

Καρα-νεφελίμ, νεφελίμ, νεφελίμ...

#7
Galadriel

Ο Λιακό έχει πιάσει το νόημα big time. Όλα αχταρμάς, αρχαίο ελληνικό πνεύμα μαζί με ορθοδοξία, συνεπάγεται μεγάλο λαϊκό έρεισμα, πωλήσεις βιβλίων αβέρτα - κουβέρτα και φίρμα της τουβού. Ζαγωραίος. Γκατζ, εξαιρετικά ενημερωτικός, διευκρίνησες απορίες και έγραψες χαλαρά.*****

#8
Vrastaman

Τη κόρη μου έχω πλέον πάψει να την φωνάξω με το όνομά της (Νεφέλη) και την αποκαλώ το Νεφελίμ.

#9
GATZMAN

@Μes:θξ
@Vrasta:!