Στο background της ατάκας αυτής βρίσκονται λιακούριες θεωρίες περί ψεκασμού των μαζών από ειδικά αεροπλάνα προκειμένου να ελεγχθεί ο καιρός, τα φυσικά φαινόμενα, καθώς και η θεωρία περί επηρεασμού της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου, φθάνοντας έως και το σημείο του ελέγχου του με σαφείς υπαινιγμούς στην επίδραση του ψεκασμού στη νοητική λειτουργία κάποιων ευαίσθητων δεκτών, με αποτέλεσμα αυτοί να κάνουν, ή να λένε, παράλογα πράγματα.

Στο background της ατάκας αυτής θα μπορούσε να βρίσκεται και η θεώρηση του ψεκασμού μέσω ειδικών σπρέι.

Μέσω της εκφοράς της συγκεκριμένης ατάκας, μπορεί κάποιος να πει μέσω ελαφρού μειδιάματος με έναν πιο κόσμιο τρόποiσε κάποιον άλλον, πως κάνει ή λέει βλακείες, ενώ ταυτόχρονα του λέει πως είναι αδύναμος κρίκος, αφού είναι... και καλά, επιρρεπής στον ψεκασμό των αερίων.

- Ασ' τα πήγα το πρωί στο ΑΤΜ, να τραβήξω λεφτά κι αντί να βάλω την κάρτα της τράπεζας, προσπαθούσα να βάλω μέσα μια net κάρτα - Καλά... Τι σε ψεκάζουν; Τελικά απ' ό,τι φαίνεται, θα 'ταν εντελώς περιττό να χρησιμοποιήσουν σβερκάκια για να σε κλέψουν. Εσένα αν θέλουν... μπορούν να σε κλέψουν στο πατ- κιουτ... χα... χα... χα...

Δες ακόμη: μας ψεκάζουν, ψεκασμένος

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Τουκανιστικήερώτηση στον Χαλ:
Τι πάει να κάνει ο Λεβέντης με το χέρι του;

1.Πάει να βγάλει πιστόλι για να σκοτώσει τους ψεκαστές του;
2.Ψάχνει τα γυαλιά του(σαν ψεκασμένος, δεν έχει καταλάβει πως τα φοράει)
3.Αλλο

#2
xalikoutis

Ο Λεβέντης στη φωτό βάζει τα πράγματα στη θέση τους ντήαρ γκατς....... ήταν ο μόνος που το έκανε άλλωστε....

#3
Vrastaman

Oh my (lack of) God, σε τι χώρα ζούμε: το ίδιο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας πήρε την πρωτοβουλία να διαψεύσει ότι μας ψεκάζουν!

#4
Galadriel

Τώρα ησύχασα. Είναι γνωστό ότι αυτοί τα κάνουν όλα και να τώρα τα κουκουλώνουνε. Αμ δε, εμείς ξέρουμε.

#5
Khan

Ψεκασμός με ιμπεριαλισμό και θρησκεία στο μήδι.