«Ωχ, το μάτι μου!» είναι συνήθης κραυγή αγωνίας ελληνίδων λίγο μετά την εκσπερμάτωση, καθώς δέχονται πιτσιλιές που τσούζουν. Για το ευχαριστώ, οι γουρνάρηδες σύντροφοί τους αναρτούν τα σχετικά φιλμάκια στο διαδίκτυο δίκην candid camera.

  1. «Το μάτι μου! Θεέ μου! Πάνω στο μάτι μου μού πάει! (…) Δεν μπορώ να καθαρίσω το μάτι μου (…) Να το βάλω για μάσκαρα αυτό;». (ατάκα από βίντεο με προσωπικές σκηνές που κάποιος ανήθικα ανήρτησε στο διαδίκτυο).

  2. «...όχι στο πρόσωπο, θα ξεφλουδίσω (…), όχι στα μάτια και τέτοια, όπως την προηγούμενη φορά, μετά δεν βγαίναν και τσούζαν τα μάτια μου…». (Προειδοποιητική βολή από σχετικό βίντεο με προσωπικές σκηνές που κάποιος ανήθικα ανήρτησε στο διαδίκτυο).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Γεια σου ρε Βράστα με τα ωραία σου

#2
vikar

Εσύ φίλε μου Βράστα, έχεις ξεπεράσει και τον εϊσιτζή σε αφοσίωση... Άξιος.

Και, μπός; Μερικοί εδωμέσα δικαιούνται επίδομα ανθυγιεινού σερφαρίσματος, υπόψιν. Που δέν μιλάνε; Έχουν ήθος τα παιδιά, ήθος.

#3
xalikoutis

#4
iron

«ελληνίδων»... χμμμ... οι ξένες το λένε αλλιώς ή δεν το λένε καθόλου;

ο πήτερ νορθ, εξπέρ, στόχευε την χωρίστρα στα μαλλιά

σχετικοάσχετο: ένας φίλος πάει να πηδήξει γκομενάκι και ακούει την εξής προειδοποίηση: αχ, μη μου το σκίσεις (σ.σ. το μπλουζάκι), ήταν το τελευταίο στο μαγαζί, δεν θα βρω άλλο!

#5
Vrastaman

Oι μη Ελληνίδες λένε Oh my Eye! βρε μπουμπούνα :Ρ

#6
Dirty Talking

Ωραία, εδώ η ιρονίκ αποκαλείται και μπουμπούνας! Ρετρόοοοοοοο!!!!

#7
iron

Βράστα;! Αρ γιου τώκινγκ του μί;;;

#8
Vrastaman

Well, you're the only one here!
:P

#9
Γιώργος Ζάκκης

Ποίος λέγω θα το έλεγε άλλωστε, η η εικονιζόμενη παρ' ολίγον «τυφλή» Sibel Kekilli πλέον είναι μία από τας πλέον αναγνωρίσιμαι ηθοποιούς εις την ώρα των Βησιγότθων. Συνιστώ δε την ταινία Gegen die Wand, εξαιρετική. Δια τους μη μη γιγνόσκωντες: όχι, δεν παίζει εις πορνοταινίες πλέον! (http://www.imdb.com/name/nm1402546/(.

#10
Khan

Γεώργιε, όρα και ντιλάρι και οθωμανικό για την δίδα ης ένεκα επαίξαμεν πολλάς Βησιγρόθιας τε και Οστρογρόθιας.

#11
Γιώργος Ζάκκης

Ορθώς εμίλησες Κουμπιλάι Χαν εξ Ανατολών! Αλλά όπως είπε και ο Απόστολος Γλέτσ... εεε πάυλος εννοώ, οι τελευταίοι έσσονται πρώτοι. Έτσι και η Dilara! Μετανόησε ως άλλη Μαρία Μαγδαληνήηη (ουρανομήκης κραυγή, ανυψώνω τον δεξί δείκτη προς τον ουρανόν)! Από Dilara, που ήτρωγε την ψ...λάρα, εμετεβλήθη εις της ηθοποιοίας Croft Laraaaa!

Υ.Γ: λέγωωωωωωω!