Ο όρος προτείνεται ως συμπληρωματικός της ήδη πλήρους συλλογής λέξεων για τα περιπολικά, βλέπε μποξεράκι, κωλόμπαρο, μπατσικό, καρούμπαλο και δεν ξέρω ποια άλλα. Η έμπνευση ήρθε από έναν ιταλό φίλο, ο οποίος αντέδρασε στην ανυπαρξία αργκοτικής λέξης στα γαλλικά για το περιπολικό (τουλάχιστον ο άπειρος κόσμος που ρωτήσαμε δεν ήξερε), και πρότεινε το flic-mobil, όπου flic ο μπάτσος στα γαλλικά. Στα ελληνικά κάθεται καλύτερα όμως, και δένει και με το μπάτσμαν.

- ...και γάμησέ τα ρε φίλε... σκάει που λες από το πουθενά το μπατς-μομπίλ και βγαίνουν ο μπάτσμαν και ο τρόμπιν αυτοπροσώπως και μου γαμούν τη μάνα εδεκειδά επιτόπου να πούμε...

Mπατσ-buggy (από Vrastaman, 18/12/08)(από ironick, 20/12/08)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Άνοιξες το κουτί της Πανδώρας...ας κάνω την αρχή με το μπατς-βόλλευ ;-)

#2
knasos

Κοκτέιλ σεξ ον δε μπατς με τέσσερα άτομα στο πίσω κάθισμα, 3 μπάτσοι και 1 μαύρος πωλητής σιντί, για προχώ καταστάσεις. Υπάρχει και το σεξ ον δε (δημοτό)μπατς για τους πολύ ανώμαλους.

#3
Vrastaman

....για σεξ ον δε μπατς όμως χρειάζεται offroad όχημα που να σε πηγαίνει σε επόκρημνα μέρη μακριά από αδιάκριτες κάμερες. Εξ ου και τα μπατσ-buggies.

#4
jesus

ο μπάτσος ντυμένος λαγουδάκι είναι μπατς-μπάννυ;

#5
knasos

Εξού και το μπατς-μπόλ, μια καταπληκτική δημιουργία της Τάπεργουέρ (Επιδείξεις σύντομα σε ένα νοικοκυριό δίπλα σας) που κρατάει το κολατσό στη θέση του παρά το αντίξοο τεραίν της παραλίας. Σε περίπτωση που μυριστούν μερικοί πως ο Κούγιας είναι μέτοχος σε μπιτς-μπαρ και θέλουν να τα κάψουν και πρέπει να γίνουν συλλήψεις.

Και ο μπάτσος που μόλις έχει τελειώσει ένα πίνακα με τίτλο «Ηλιοβασίλεμα» και έχει λερωθεί από πάνω ως κάτω με κόκκινο χρώμα λέγεται butcher (προφ: μπά-τ-σερ) λόγω διάφορων συνειρμών;