Το γαλάζιο χαπάκι βιάγκρα είναι ως γνωστόν ένα σκεύασμα που επιβοηθά τη στυτική λειτουργία.

Εδώ θα ορίσουμε ως θαλασσινό βιάγκρα (γαλάζιο κατά μια έννοια, ένεκα χρώματος θάλασσας), το φαγητό που μπορεί να αποτελείται από ψάρια και λοιπά θαλασσινά (π.χ. καλαμάρια, αστακούς, γαρίδες, χταπόδια, σουπιές, κ.λπ.). Τα θαλασσινά, ως γνωστόν επιβοηθούν τη σεξουαλική λειτουργία.

Από τη σύγκριση των δυο τύπων βιάγκρα βγαίνουν τα παρακάτω συμπεράσματα:

A) Αυτό το βιάγκρα δεν έχει την τυποποίηση που έχει το σκεύασμα, π.χ. το θαλασσινό βιάγκρα δεν έχει σταθερή χημική σύσταση (ίδια ή διαφορετικά part numbers θαλασσινών), όπως έχει το σκεύασμα.

B) Ένα τέτοιο βιάγκρα δεν έχει τους χρονικούς περιορισμούς του σκευάσματος (1 ώρα πριν τη συνεύρεση).

Γ) Το θαλασσινό βιάγκρα δεν έχει παρενέργειες με χάπια που ενδεχομένως να χρησιμοποιεί κάποιος. Αντίθετα έχουν αναφερθεί καρδιακά και άλλα προβλήματα σε ασθενείς που ενώ παίρνουν ειδικά φάρμακα (π.χ. νιτρώδη) παίρνουν και κλασσικό βιάγκρα.

Δ) Απαγορεύεται η χρήση του κλασσικού βιάγκρα σε ορισμένους (π.χ. ασθενείς με καρδιακά προβλήματα, πίεση, ηπατικά και νεφρικά προβλήματα). Αντίστοιχα αποφεύγεται η χρήση του θαλασσινού βιάγκρα από ορισμένα άτομα (π.χ. άτομα που έχουν αλλεργία σε κάποια θαλασσινά.)

Ε) Έχουν αναφερθεί προβλήματα υγείας από τη χρήση κλασσικού βιάγκρα (π.χ. ρινόρροια, αλλαγές στην όραση, κ.λπ.) αλλά και προβλήματα από την κατανάλωση θαλασσινού βιάγκρα. Η μεγάλη ποσότητα, όπως και η συχνή λήψη του θαλασσινού βιάγκρα συντείνει προφανώς σε καλύτερα αποτελέσματα στο σεξ, ωστόσο όμως μπορεί να επηρεάσει την υγεία κάποιου (π.χ. η συχνή κατανάλωση μυδιών, χταποδιών μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση των επιπέδων χοληστερίνης).

Ζ) Το θαλασσινό βιάγκρα, αν συνοδευτεί με κλασσική ποσότητα αλκοολούχου (ούζα, κρασιά, μπυρόνια κ.λπ.), δεν επιδρά αρνητικά στην υγεία. Αντίθετα αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί στην περίπτωση χρήσης σκευάσματος.

- Που λες χθες είχαμε πάει σε μια ταβέρνα και χτυπήσαμε το... μεζέ.
- Τι δηλαδή;
- Ένα μείγμα θαλασσινών που απαρτιζόταν από: ένα φλιτζανάκι αχινοσαλάτα, χαβιάρι χταποδιού, φάβα, ταραμά άσπρο, πεταλίδες, φούσκα και στρογγυλές τηγανητές πατάτες. - Μα αυτό δεν είναι μεζές. Θαλασσινό βιάγκρα είναι.
- Πράγματι έτσι το ονομάζουν.
- Είναι κρίμα όμως να χτυπάς τέτοιο θαλασσινό δυναμίτη και μετά να πηγαίνεις για θαλασσινό της παρηγοριάς.
- Δηλαδή;
- Για παντελονόψαρα.
- Τι λες τώρα;... Μετά το μεζέ πήγα σε μπαράκι για κάνα πουτσομεζέ και εκεί αντίκρισα μια συναγρίδα, ονόματι Καυλάουρα.
- Έπαιξε τίποτα;
- Αν έπαιξε; Άσ' τα πού να στα λέω. Πολύ λυσσάρα η γκόμενα. Πραγματική τίγρη. Τά 'δινε όλα. Πείναγε βλέπεις από τη νηστεία που της είχε επιβάλει κάποιος Μένιος, τον τελευταίο καιρό.

Βιάγκρα το κλασσικόν (από GATZMAN, 14/01/09)Πω πω δεν το πιστεύω.Πήρε θαλασσινό βιάγκρα και το γαριδάκι του, έγινε σωστός καρχαρίας  (από GATZMAN, 14/01/09)Θαλασσινό βιάγκρα (από GATZMAN, 14/01/09)Θαλασσινό βιάγκρα (από GATZMAN, 14/01/09)Θαλασσινό βιάγκρα (από GATZMAN, 14/01/09)Θαλασσινό βιάγκρα (από GATZMAN, 14/01/09)Θαλασσινό βιάγκρα (από GATZMAN, 14/01/09)Θαλασσινό βιάγκρα (από GATZMAN, 14/01/09)Θαλασσινό βιάγκρα (από GATZMAN, 14/01/09)Θαλασσινό βιάγκρα (από GATZMAN, 14/01/09)Θαλασσινό βιάγκρα (από GATZMAN, 14/01/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Σπεκς! Απ' την ζωή βγαλμένο το λήμμα σου!

Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το θαλασσινό βιάγκρα είναι η πεμπτουσία των νηστίσιμων φαγητών! Πολύ παράδοξο! Να όμως τι χάνουν όσοι νηστεύουν τα νηστίσιμα!

Άλλο κοινό με το κλασικό και το θαλασσινό βιάγκρα είναι ότι και στα 2 τα βλέπεις όλα μπλε, στο μεν από παρενέργεια, στο δε επειδή είσαι παρά θιν' αλός και αγναντεύεις την θάλασσα. Οπότε και πάλι το θαλασσινό υπερτερεί σε φυσική αίσθηση κι υγεία!

Άμα πάλι δεν καταφέρεις την συναγρίδα, μένεις με τα μαλάκια, που είναι το συστατικό του θαλασσινού Βιάγκρα.

Άντε με εμπνεύσατε εξ ημίσεως και ο Βράστα κι εσύ για νέο λήμμα...

#2
Vrastaman

...στοστ! Πάνω που σώθηκε το κέρατο ρινόκερου...

#3
Hank

Αληθεύει αυτό με το κέρατο ρινόκερου; Το διάβαζα στο μυθιστόρημα «το Παληοκόριτσο» του Λλόσα και δεν το πίστευα!...

#4
GATZMAN

Να ένα άλλου τύπου βιάγκρα

#5
Vrastaman

- Τραβάμε για το μαγέρικο λοιπόν!

#6
GATZMAN

Eτς! Κι άμα μυρίζεις σέλινο, μια νύχτα με πανσέληνο...
Λες να χαλάσει η μαγιά, άμα συνδυάσεις και τους 2 τύπους;