Μεταφορά στα ελληνικά του City-Tour, καθώς είναι πιο εύηχο απ' το σιτι-τουρού, ή σιτι-τουρατζού. Είναι ένα βασικό είδος e-πούτανου, που γυρίζει από πόλη σε πόλη σαν την Μαντόνα και την Τίνα Τέρνερ, και ψαρεύει πελάτες με διαδίχτυα και τα σχετικά πρακτορεία. Κι εδώ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πέσεις στην λούμπα φωτοψωνίσματος και τελικά να την e-πουτσίσεις. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι τουρίστριες είναι η αφρόκρεμα της πουτανιάς, όπου ο κριτικός μπορντέλου φχαριστιέται παράσταση και χειροκροτάει με την ψυχή του.

Ο όρος τουρίστρια είναι βέβαια πολύ συγκινητικός. Ανακαλεί το απωθημένο του Νεοέλληνα για τις Σουηδανές και το ξανθόν γένος. Τώρα με τον σίτι-τουρισμό ο Έλληνας έχει άλλο ένα πεδίον δόξης λαμπρόν για ανδραγαθήματα ως Γκρήκ λόβερ με τρίχα για πουλόβερ. Μόνο που, φευ, αυτήν την φορά επί πληρωμή, κι όχι με το σπαθί του! Πλην η τουρίστρια αν το έχει το GFE (Girl-Friend Experience) θα τον κάνει με το σπαθί της να θυμηθεί τα νιάτα του (ή τον εναλλακτικό εαυτό του), όταν καβάτζωνε Σουηδές και Δανές τα καλοκαίρια.

Τέλος, οι τουρίστριες έχουν δυστυχώς συχνά πρόβλημα με τα στρουμφάκια και το μόνο αξιοθέατο που βλέπουν από την ωραία χώρα μας είναι το στρουμφοχωριό. Όπως και σε άλλα θέματα η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει κάνει ακριβώς το update κι έτσι επικρατεί μια απρόοπτη κατάσταση. Ωσεκτουτού συχνά το κεντρικό State Department των τουριστικών πρακτορείων εκδίδει τουριστικές οδηγίες να μην έλθουν τουρίστριες προς την χώρα μας, λόγω αυξημένου τρομοκρατικού κινδύνου από τρομοκράτες, στρουμφ, ή Δρακουμέλ. Κι έτσι κλαίνε όλα τα αλάνια, που θα μείνουνε χαρμάνια!...

-Τι γίνεται ρε Νίκο, έχεις να μου πεις τα σώβρακά σου;
-Άσε! Δε σου λέω τίποτα! Ήμουν με μια τουρίστρια χτες, μιλάμε για τρελό κρεβάτι. Σαν πορν-σταρ ήτανε!
-Έλα ρε! Τόσο απελευθερωμένη; Κι έκανε τουρισμό τέλη Γενάρη!
-Πάλι καλά να λέμε, που δεν εξέδωσε καμιά οδηγία το State Department να αποφεύγουν οι τουρίστριες την χώρα μας...
-Και τι λέει τώρα; Θα την ξαναδείς, ή ήταν one night stand;
-400 Euro stand ήτανε! Άμα με το καλό μου εγκρίνει η τράπεζα το επόμενο πουτανοδάνειο, θα την ξαναβρώ. Μού 'πε πως θα με περιμένει!
-Πες το απ' την αρχή ντε, ότι τόση ώρα μιλούσαμε για e-πούτανο!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Σπεκ
Κι όταν μεγαλώσει γίνεται πουρίστρια

#2
jesus

βέβαια ο πουρισμός είναι άλλο πράγμα, δυστυχώς:)

#3
Vrastaman

Προσοχή όμως στα πρακτορεία τύπου Travel Plan

#4
xalikoutis

άσχετο, αλλά επειδή το χωριό μου στην Κρήτη είναι χτισμένο σε πλαγιά, η γιαγιά μου αποκαλούσε τους/τις τουρίστες/στριες τσουρίστες/στριες, επειδή τους έβλεπε να τσουρούν [=τσουλούν] από την απάνω γειτονιά στην κάτω....

#5
Vrastaman

...τι σου κάνει το DNA!

#6
Galadriel

Ε, να, ορίστε έχουμε μόνο τη μετάφραση.

#7
Khan

Νομίζω ότι δεν έχω να προσθέσω τίποτα, το city-tour είναι ξενικό, ενώ τα σιτι-τουρού/ατζού είναι δύσηχα. Το τουρίστρια αντιθέτως είναι εύηχο και σλανγκιάρικο. Από τον ορισμό νομίζω ότι δεν ισχύει πλέον το θέμα με τα στρουμφάκια τα οποία έχουν συμβιβαστεί, όπως μαθαίνει κανείς ψάχνοντας λήμματα στο Ίντερνετ.