Υπάρχει η αντίληψη ότι οι γυναίκες έχουν μια πιο καλλιεργημένη, ψαγμένη, πολύπλοκη σεξουαλικότητα, καθώς διαθέτουν πιο εκτεταμένες και ποικίλες ερωτογενείς ζώνες (στήθος, αυτιά, μηροί, μασχάλες, αγκώνες κ.ο.κ.) και τύπους (κλειτοριδικός, κολπικός κ.ο.κ.). Ενώ οι άντρες είναι πιο μονολιθικοί και μονοδιάστατοι, καθώς έχουν βασικά ένα όργανο που ερεθίζεται (λέγε με μπαργαλάτσο) και τόσο η στύση, όσο κι η εκσπερμάτισή του είναι ηλίου φαεινότερες.

Θα ήθελα να διαψεύσω αυτήν την αντίληψη. Έχουν κι οι άντρες πολύπλοκη και ποικιλότροπη σεξουαλικότητα. Έχουν κι οι άντρες ποικίλες ερωτογενείς ζώνες! Σε άλλους ας πούμε ερωτογενής ζώνη είναι η Συγγρού. Σε άλλους η Φυλής. Σε άλλους η Ομόνοια, το Μεταξουργείο, και πάει λέγοντας. Υπάρχουν και τύποι με αρκετά απρόβλεπτη σεξουαλικότητα ως προς τις ερωτογενείς τους ζώνες, αυτοί που έχουν ως τύπο τους τις τουρίστριες.

Γενικά πάντως δύο είναι οι βασικοί ερωτικοί τύποι: ο συγγρουσιακός και ο φυλικός (πώς λέμε «κλειτοριδικός» και «κολπικός»;). Ο φυλικός είναι αυτός που πάει κατευθείαν στο μπορντέλο, έχει την γρήγορη εκτόνωση, και γι' αυτό μετά είναι φυλικός σαν αρνάκι. Ο συγγρουσιακός τύπος, το αντίθετό του φυλικού, την ψάχνει στην μεγάλη λεωφόρο, και γι' αυτό είναι πιο απρόβλεπτος και συγκρουσιακός.

- Χωρίζουν ο Επαμεινώνδας και η Ευλαμπία, τά 'μαθες;
- Έλα! Τι πρόβλημα είχαν;
- Πολλά! Αλλά, αν θες την γνώμη μου, η αιτία ήταν που δεν τα έβρισκαν στο κρεββάτι.
- Γιατί; Δεν την βόλευε καλά ο Επαμεινώνδας την κυρά του;
- Τι να σου πω! Ήταν και κλειτοριδικός τύπος η Ευλαμπία, ήθελε και μια παραπάνω προσοχή στις ερωτογενείς της ζώνες, αυτά μου έλεγε...
- Κι ο Επαμεινώνδας; Τι τύπος ήταν;
- Συγγρουσιακός! Οι ερωτογενείς του ζώνες ήταν η Συγγρού και η Φυλής! Γι' αυτό χωρίζουνε!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Σπεκ!

#2
soulto