Το φαινόμενο της συσώρευσης, συγκέντρωσης, συστράτευσης μορίων αέρα στην ευαίσθητη περιοχή της μήτρας μέσω του εμβόλου του αντρός (πέος). Το σχήμα του μπαργαλάτσου είναι το πλέον ιδανικό για αυτή τη δουλειά. Η αεροστεγής εφαρμογή του πέους στα τοιχώματα της μήτρας καθιστά το φαινόμενο πολύ συχνό. Έχει σίγουρα συμβεί σε όλους αλλά ακόμη και να μην έχει συμβεί όλοι θα παραδεχτούν ότι συνέβη από φόβο μήπως κάνουν κάτι λάθος στον σημαντικότερο τομέα της ζωής ή λόγω του απλού και ευγενούς συναισθήματος της ντροπής. Αν και όταν συμβεί γεμίζει αμηχανία τόσο το θηλυκό όσο και το αρσενικό (ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν αποτελεί τον μόνο αλλά το λήμμα αναφέρεται αποκλειστικά σε αυτόν λόγω απλά ετυμολογίας και μόνο) αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει.

Αποτελεί και αυτό φυσιολογική ανθρώπινη λειτουργία για την οποία μάλιστα δεν ευθύνεται κανένα από τα δύο μέρη που πραγματοποιούν τη συνουσία. Καλό θα ήταν τέτοιου είδους συμβάντα να ακολουθούνται από κλισέ εκφράσεις που προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση: «Δεν πειράζει αγάπη μου», «Συμβαίνει συχνά (από ό, τι έχω ακούσει)», και σε περίπτωση που σας ταλαιπωρεί πολύ καιρό κρατώντας κλειστή την «πίσω πόρτα»: «Καλά μωρή, στο κλάσιμο με έχεις; Τώρα θα στην βουλώσω να μάθεις».

(Ο Βύρωνας επιτέλους μετά από πολύ καιρό καταφέρνει να ρίξει την Έμυ στο κρεβάτι. Όλα είναι έτοιμα για μια τέλεια βραδιά: Το κρεβάτι στρωμένο με ροδοπέταλα, σαμπάνιες παντού κι έτσι. Πάνω που αρχίζει η διείσδυση αρχίζει να ακούγεται ένας υπόκωφος θόρυβος. Στο μυαλό του Βύρωνα ήρθε κατευθείαν η στιγμή που του κόλλησαν το παρατσούκλι βρωμύλος. Ξανά το ίδιο, μόνο που αυτή τη φορά ήταν σίγουρος πως δεν το προκαλούσε αυτός. Τότε ρωτάει την Έμυ τι ήταν αυτό, μόνο και μόνο για να λάβει μια παγερή σιωπή. Προσπαθεί ακόμη μια φορά χωρίς αποτέλεσμα και στην τέταρτη προσπάθεια εκείνη γυρνάει, του ρίχνει μια θανατερή ματιά χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι είναι τόσο στόκος και με βλοσυρό ύφος του απαντά)

- Μουνοκλάνι.

(από pavleas, 22/01/09)Παίζει το μουνοκλάνι στα δάχτυλά τις!  (από PUNKELISD, 10/12/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Θυμάμαι ένα γράμμα στο Πλέιμπόι πριν καμιά 15ετία με εναγώνιο τίτλο «κλάνει το μουνί;». Η απάντηση ήταν καταφατική!

#2
iron

το χειρότερο είναι να το πάθεις στον γυναικολόγο

#3
GATZMAN

Ε έχει εμπειρία σ' αυτά.
Τωρα ρε Πάνο, να λέμε και του στραβού το δίκιο.Αλλο να γραψω εμπειρία, κι άλλο να γράψω εμπυρία.

#4
Galadriel

@ ironick - «Η αεροστεγής εφαρμογή του πέους στα τοιχώματα της μήτρας καθιστά το φαινόμενο πολύ συχνό», συγγνώμη τώρα ή ο ορισμός χάσκει ή ο γυναικολόγος (σου;) είναι άσχετος με τα εργαλεία του - αεροστεγής εξέταση;;;

#5
iron

εννοούσα... μετά την εξέταση, στο κατέβα από το βάθρο

#6
Galadriel

Αχα! Ορθόν. Πάντως, να σου πω την αλήθεια, πολύ άχτι τον έχω τον δικό μου, σο, μου δωσες ιδέα, την επόμενη φορά, πριν κατέβω από το βάθρο, θα φροντίσω. Κανονικά λέμε τώρα. Και μετά θα σκάσω στα γέλια. Μπορεί να αναφωνήσω και «πάρτα» στην πορεία, θα δω πώς θα κάτσει αχαχααχαχ

#7
Vrastaman

... μπαγαποντοκλάνι; ε; ε;

#8
Galadriel

Έτς!!!

#9
iron

μου είπαν ότι στην Νότιο Αφρική υπάρχει η τυπική χαιρετούρα
- kani klani;
- Mouni klani!
δεν έχω ιδέα αν ευσταθεί, αλλά το καταθέτω. σημαινει «τι κάνεις; καλά» ή κάτι τέτοιο.

#10
Galadriel

Πω πω αυτό το λήμμα του κνάσου με εξέθεσε στην συνάντα στο Θησείο... Τί θέλανε και ακούγανε οι διπλανοί, ας προσέχανε. Ουφ.

#11
Vrastaman

Κατουρήθηκα, Iron :-)))

#12
Galadriel

Ερώτηση αναφορικά με τα μήδια:

@μήδι #1: το πρώτο του παυλέα (καλή του ώρα του παιδιού όπου κι αν βρίσκεται) έχει μια αρρωστημένη σχέση με το λήμμα και τον ορισμό, γουστάρω τρελά το συγκεκριμένο τραγουδάκι και το χρησιμοποιώ συχνά τ. «άλαλα τα χείλη των ασεβών» σε φάση «γντουπ - την είπες την μαλακία σου και με άφησες κόκαλο» (τόσο που έχω μπει σε μεγάλο πειρασμό να το ανεβάσω ως σλανγκ, αλλά σκέφτομαι μια ηρωνίκ θυμωμένη να μου βροντοφωνάζει από ψηλά «Μεςςςςςςςςς σεσινεπάσλανγκ μεςςςς» και μου κόβεται η φόρα - και οι άλλοι το ίδιο θα μου λέγατε αλλά από την ηρωνίκ με νοιάζει κιόλας ααααααχαχα). Για να επανέλθω όμως, τι θέλει να πει ο ποιητής; Κάτι έχω χάσει; Κανονικά αυτό το μήδι έπρεπε να μπει στα μισά λήμματα του σλανγκρ, νομίζω;

@μήδι #2 - βρε κνασούκο, το βγάλανε από το συσιφώνι, δεν κοιτάς μήπως το βρεις αλλού να το ανεβάκουμε;

#13
knasos

Μες, αν δε σε κάνει κόπο, επειδής από εδώ που βλέπω το ιντερνετς δεν μπορώ να ´δω και φλας, γκουγκλαρε το south park vs. Quivver (ή όπως είναι το μουνοκλανι) και το επεισόδιο που θα σου βγάλει βρες το στο southparkzone που άλλαξε διεύθυνση αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι, έχει λινκ στην προηγούμενη.

#14
knasos

Βαριομανε, δεν ήξερα τι να κάνω, δεν πολυκατάλαβα και τι έγραφα παραπάνω και το βρήκα τελικά. Ακριβώς εδώ!

#15
Galadriel

Ναι, κάπου αλλού στο συσιφόνι εννοούσα γιατί άλλα λίνκια βιντεοτέτοια δεν ανεβαίνει.

#16
Vrastaman

Βλ. το επεισόδιο «Eat, Pray, Queef» του South Park :-)