Αρνητικός χαρακτηρισμός ανώτερου στελέχους/γραφειοκράτη επιχείρησης ή δημόσιας υπηρεσίας που κατέχει κάποια θέση από όπου δύσκολα απομακρύνεται. Όπως ο μυθικός κένταυρος είναι αχώριστος από το κάτω μέρος του αλογίσιου κορμιού του, έτσι και ο κατάπτυστος γραφειοκράτης θεωρεί την καρέκλα του, αχώριστο τμήμα του σώματός του και αρνείται πεισματικά να απομακρυνθεί.

  1. Οι καρεκλοκένταυροι των Βρυξελλών αρνούνται πεισματικά να κατανοήσουν τη δυσμενή θέση στη οποία περιήλθαν οι αγρότες των περισσότερων χωρών της Ε.Ε.

  2. Τίτλος βίντεο από το youtube: ΚΑΨΑΝΕ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ

(από Hank, 04/02/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Να μην έχει ο Βράστα ένα μύδι που να είναι κάποιος μισός άνθρωπος, μισός καρέκλα, ή 1/3 άνθρωπος, 1/3 άλογο, 1/3 καρέκλα;

#2
Hank

Τελικά, δεν ήταν δύσκολο, βρήκα κι εγώ. Αλλά ο Βράστα θα μας βρει κάτι πιο εντυπωσιακό!

#3
Vrastaman

Είδες το google ;-)

#4
GATZMAN

Θεμελιώδες λήμμα
Φοβερό το μύδι Χάνκ

#5
Vrastaman

O καρεκλοκένταυρος στο μύδι σου Khan έχει και μορφή μπαγαποντοδότη!

#6
Hank

Vrastaman: Δεν σε απογοητεύει ποτέ!

Εγώ φαντάζομαι τι ποδοφραπέ πάρτυ με ούζα μπορεί να γίνει μ' αυτήν την αλόγα! Μπορεί να βαράει ποδοφραπέ και φραπέ σ' έξι Λάπιθες ταυτοχρόνως!
Παρεμπιπτόντως, είναι δίμουνη;

Trivia: Ως προς την ανατομία των Κενταύρων, σκεφτόμουν πάντα όταν τους έβλεπα στο (φευ) Βρετανικό, πώς θα έκαναν σεξ με τις Θεσσαλές. Εννοώ ότι θα περίσσευαν δύο χέρια και το (πάνω) κεφάλι τους, που δεν θα συμμετείχαν και πολύ στην φάση που θα διαδραματιζόταν κάπου κάτω από τα 4 πόδια τους. Θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν σεξ και ταυτόχρονα να κάνουν τσιγάρο, να βλέπουν Τσαμπιον Ζληνγκ ή να διαβάζουν κάποιο ενδιαφέρον βιβλίο. Το 69 πάλι, θα πρέπει να τους είναι κάπως άβολο...

#7
Hank

Σόρι, σε 4 Λάπιθες, είχα ζαλιστεί απ' την αλόγα...

#8
Vrastaman

...ΟΚ οι 2 μπορεί να είναι σε θέση αναμονής...

#9
soulto

#10
soulto