1. Το μειδίαμα από αστείο μύδι. Αλλιώς: μηδίαμα. Υπερθετικός: λωλόμυδο, καραλωλόμυδο, θα LMFAO μύδια κ.ο.κ.

  2. Έτσι γράφει ο Πάνος Β' το «μειδίαμα».

-Πω, φοβερό μυδίαμα έρριξα ρε Βράστα με την κενταυρίνα! Τι μυδίαμα, έLMFAγα μύδια κανονικά, μιλάμε!

Μυδίαμα σλανγκιστή (από Hank, 04/02/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Σπεκομυδίαμα ;-)

#2
Hank

Το τελευταίο να λέγεται!...

#3
Galadriel

αχαχαχαχα για να καταλάβει κανείς μερικά λήμματα (και τους αντίστοιχους ορισμούς) πρέπει να έχει κάνει παρέα μαζί σας τουλάχιστον μια βδομάδα και παίζεται. Εγώ είμαι εδώ 3 χρόνια και παρόλα αυτά μ' έχετε μπερδέψειμε το μύδι και το μήδι και το μείδι. Και καλά να λέτε ο ένας στον άλλο «σπέκια για το μύδι», άμα μου το λέτε εμένα πώς θα ξεχωρίζω σε τί αναφέρεστε; (μούμπλε μούμπλε)

#4
Hank

Έχεις δίκιο, είναι σαν το lol που μπορεί να σημαίνει και laugh out loud και lots of love. (-Πέθανε η μάνα μου -lol). Ο άμεμπτος τύπος είναι το «μήδι», οπότε αν σε πει κάποιος «Αρχιμήδεια» δεν υπάρχει περιθώριο παρεξήγησης (πέρα απ' το ότι οι συνειρμοί με Αρχιμήδη και Μήδεια, δεν ξέρω είναι κάπως, αλλά και το «Γανυμήδης» είναι κάπως παρεξηγήσιμο για γκέι βλέψεις). Το «Αρχιμύδεια» πάλι ή το «σπέκια για το μύδι» έχουν πολυσημία, αλλά αυτό ισχύει και για τις γυναίκες και για τους άντρες, βλ. την αντίστοιχη βιβλιογραφία.

#5
Hank

Ας πούμε, αν πεις σε κάποιον «είσαι Αρχιμύδης», του λες ότι είναι τρομερός στα μήδια; Ότι είναι αρχιδάτος; Ή ότι είναι Μουνιόθ; Πολυσημία!

#6
Vrastaman

Καραλόλ Mes & Khan! To άρωσρο μυαλό μου δεν είχε σκεφτεί ότι το Αρχιμύδεια ήταν διφορούμενο:-)

#7
Galadriel

...ενώ το δικό μου το σκέφτηκε μια χαρά, δεδομένου ότι λίγο έλειψε να θεωρήσω το σχόλιό σου στο λήμμαως, στην καλύτερη περίπτωση σεξουαλική παρενόχληση, στην χειρότερη υπονοούμενο ότι τα λόγια μου προκαλούν συνειρμούς αστεράτουςαχαχαχαχαχχα - δες αντίστοιχο δικό μου στο ίδιο λήμμα - οι ατμοί της τεστοστερόνης στο σάιτ προκαλεί διανοητική σύγχιση :-P

#8
Galadriel

***προκαλούν, ουφ

#9
Hank

Νομίζω ότι δεν πρέπει να αυτολογοκρίνουμε την καλπάζουσα σλανγκική φαντασία μας! Ας κάνουμε τον σλανγκισμό, και μετά «όποιος έχει το μύδι, μυδιάζεται».

#10
Vrastaman

Μες δεν το'χα δει το σχόλιο σου!
Ακόμα γελάω!!!!!!

#11
soulto

πουτινιάρικο μυδίαμα