Τσαντίζομαι, τα παίρνω στην κράνα.

Αλλά πρώτα μια ιστορική αναδρομή: Η λέξη σύφιλη σχησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο ποίημα «Syphilis, sive Morbus Gallicus»(«Σύφιλις, η Γαλλική Ασθένεια», 1530) του Ιταλού ιατρού Girolamo Fracastoro. Το ποίημα περιγράφει την ιστορία του βοσκού Σύφιλου, που φέρεται ως ο πρώτος ασθενής με μαλαφράντζα. Σύμφωνα με ορισμένους, πρόκειται για παραφθορά του ονόματος Σίπυλος, υιού της Νιόβης.

Έχοντας κολλήσει το παράσημο αυτό, ο Σύφιλος σίγουρα δεν πρόσεχε την προσωπική του υγιεινή και τελικά τρελάθηκε – ικανοποιώντας έτσι τους δύο ορισμούς της λέξης συφιλάζομαι κατά τους λημματοδότες Lafkadioκαι vip. Αλλά στο ενδιάμεσο, τον κυρίευσε σίγουρα και η οργή κατά παντός για την κατάστασή τους. Ο Σύφιλος συφιλιάστηκε χοντρά με την αρρώστια του, όπως θα έλεγε και ο χρήστης ΡΤΠ. Εξ ου και η εν λόγω έννοια του λήμματος.

Τα ίδια σκατά... Μετά από ακόμα 3-4 ρισέτ, λέω να πάω στη διαχείριση συσκευών... Το όμορφο το τριγωνάκι με το θαυμαστικό δίπλα από την κάρτα γραφικών με άρεσε πάρα πολύ. Ε, διπλοποντικιάζω και με λένε τα άχρηστα τα σΒΗΣΤΑ ότι δεν υπαρχουν πόροι για να ενεργοποιήσουν τη χρήση του συγκεκριμένου χάρντγουερ. Δεν ήθελα και λίγο, συφιλιάστηκα, αποσύνδεσα τον σκληρό μου δίσκο και το έριξα ένα ριστάρτ ακόμα. Και μετά... Όλα τέλεια!!!!!!!!! Τέλεια διαχείρηση μνήμης MY ASS τα κωλοσΒΗΣΤΑ. Εαν δεν μπορούν να διαχειριστούν μια καταραμένη usb, να μπούνε στη σουφρίτσα του Βασιλάκη Πύλες. Άιντε να δούμε τα καινούρια Παραθύρια το 2009 πόσσα απίδια πιάνουν (από βλόγιο)

Ο βοσκός Σύφιλος και ο κυνηγός Ιλκέας προειδοποιούνται να μην υποκύψουν στον πειρασμό και κολλήσουν μαλαφράντζα (Χαλκογραφία Jan Sadeler, 1588/1595) (από Vrastaman, 05/02/09)Girolamo Fracastoro, ο νονός της σύφιλης (από Vrastaman, 05/02/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Μπεναρόγιας

Άξιος, άξιος! Πώς και μάς ξέφυγε;

#2
GATZMAN

Βραστρασπέκια!

#3
Hank

Ιστορία Σλανγκική Εικονογραφημένη

#4
Επισκέπτης

και 10 αστεράκια!!!! εύγε!