Ο όρος παραπέμπει σε ορθοπεδικό γιατρό, αλλά... αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες.

Μιλάμε για κάποιαν αναφτρα που, με το σωματότυπό της, την κίνησή της και τη χροιά της φωνής της, αναστατώνει τα αρσενικά στο πέρασμα της προκαλώντας ανόρθωση του πέους τους. Έχουν γίνει σχετικές μελέτες που παρουσιάζουν τη συσχέτιση των παραπάνω μεταβλητών με τη διέγερση που προκαλείται στις διαστάσεις του ανδρικού μορίου και με το χρόνο διατήρησης της στυτικής λειτουργίας στο maximum χωρίς/με τη βοήθεια φαντασίωσης (μεταβλητή επίσης).

Η ορθοπεϊκός προκαλεί έκρηξη τεστοστερόνης, τερματίζει τα λιμπιντόμετρα, και φωνάζει από μίλια μακρυά: «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε»

Η τύπισσα διαθέτει άρτιο βυζογραφικό, άψογη πρωκτική κίνηση, φοβερά αμορτισέρια, τέλεια συσπανσιόν. Αυτά τα ταλέντα βεβαίως μπορεί να τα αναδείξει καλύτερα στον χορό και ιδίως στο τσιφτετέλι, χορό που τα σπεκς του, είναι τέτοια που επιτρέπουν την ανάδειξη τέτοιων ικανοτήτων.

Όταν χορεύει, συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα π.χ των θαμώνων ενός μπουζουκτσίδικου. Αυτή, αφοσιωμένη σ' αυτό που γνωρίζει να κάνει καλά, σα γριά πουτάνα ξέρει πως μπορεί να ξυπνήσει τους μπαργαλάτσουςαπό την αρχίδια νάρκη τους. Ακόμα κι αν αν δεν κοιτάξει, ξέρει πως ανεβάζει τους σφυγμούς των αρσενικών θαμώνων που τη γδύνουν με τα μάτια τους και που είναι καρφωμένα πάνω της λες και παρακολουθούν ένα κρίσιμο ματς και δεν θέλουν να χάσουν φάση για φάση. Εν τω μεταξύ, οι γυναίκες συνοδοί τους σκάνε απ' τη ζήλια τους.

Όσο η φακίρισσα παίζει την αόρατη πίπιζα χορεύοντας, τόσο τα πέη σαν κόμπρες σηκώνονται. Ένα δάσος μπαργαλάτσων που θεριεύει γύρω της. Ζούγκλα πραγματική. Μόνο ο Μάκης λείπει. Κι όσο για τον μακάκα; Αυτή γνωρίζει εκ των προτέρων πως δεν είναι ένας, αλλά κάμποσοι, που αργότερα θα τραβήξουν ξεγυρισμένο κουπίγια πάρτη της.

Άμα η τύπισσα εκτός από ορθοπεϊκός τυγχάνει να ναι και ορθοπεδικός, τότε ξέρει να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις που είναι συμβατές τόσο με την ορθοπεδική όσο και με την ορθοπεϊκή. Η θεωρούμενη εκρηκτική παρουσία της, η ενδεχομένη δυσκολία τής περίπτωσης καθώς και η προσποίηση του ασθενούς, σχετικά με την ανεύρεση του προβλήματος, παρατείνουν την ενασχόληση της ειδικού με τον ασθενή και βοηθούν όχι μόνο στην ανάδειξη του μουσικού ταλέντου του, αλλά και φέρουν θετικά ορθοπεϊκά αποτελέσματα σε σχέση με το χρόνο διατήρησης της ορθοστασίας του μορίου του.

Ως φυσιοθεραπεύτρια, ως νοσοκόμα, ως μασέρ, είναι ικανή να ξυπνήσει και τις πιο ανύπαρκτες ορμές κάποιου, κάνοντας τις κατάλληλες χειρομαλάξεις, επιλύοντας κάθε λογής ορθοπεϊκό πρόβλημα.

Υπάρχουν πολλά ακόμα επαγγέλματα στα οποία η αξιοποίηση των φυσικών της προσόντων συμβάλλει στην ενίσχυση της ορθοπεϊκής ικανότητας του άρρενος πληθυσμού. Και ας μη μιλήσουμε για τις επαγγελματίες ορθοπεϊκούς που έχουν...την εμπειρία.

Ένα απόγευμα στο σπίτι του Μένιου.
Πέρι:
- Μένιο χθες είχα πάει με το Μιστόκλα σε ένα μπαράκι. Άλλο πράγμα. Τίγκα στις ορθοπεϊκούς.
Μένιος:
- Αιδοίον πέλαγος, ε;
Πέρι:
- Κανονικά. Κάποια στιγμή όμως, γλιστράω σε χυμένα ποτά και πέφτω. Με πλησιάζει τότε κάποια Τούλα. Μιλάμε για την... ορθοπεϊκό. Μου λέει ότι είναι ορθοπεδικός και φυσιοθεραπεύτρια. Το 'παιξα ότι έχω πρόβλημα, το 'πιασε το υπονοούμενο και πήγαμε σπίτι της για να μου προσφέρει τις υπηρεσίες της.
Μένιος (γελώντας πονηρά):
- Και... τι σου βρήκε;
Πέρι:
- Διάστρεμμα του πεϊκού οστού και ελαφρά μετατόπιση της γραμμής ψωλής. Μου είπε πως η κατάσταση χρήζει κατεπείγουσας πιποθεραπείας και σπέσιαλ μασάζ.
Μένιος (κοιτώντας στην τηλεόραση):
- Ρε... Η Πετρούλα λέει τον καιρό.
Πέρι:
- Ωπ άρχισα να αντιλαμβάνομαι αποτελέσματα. Η ... ορθοπεϊκός, ε;].

(από GATZMAN, 11/02/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Εχεις κάτι απορίες ώρες ωρες

#2
iron

γκατς, αλλά και λοιποί: μήπως να το κάνουμε ορθοπεϊκός, αφού όλα τα σε -ικός είναι με -ι-; στο δε παράδειγμα είναι με -ι-. Πείτε μου κι έγινε.

#3
Vrastaman

Αυτό είναι πεϊκά ορθό

#4
GATZMAN

χε!χε

#5
Vrastaman

Στην βιογραφία Βίος και πολιτεία Χριστόδουλου του Ξηρού, του εν Ακαμάτρα Ικαρίας και των συν αυτώ (Εκδόσεις Βερέττα, 2003) o Αργύρης Τσακαλίας όχι μόνο παρουσιάζει τον εκτελεστή της 17Ν ως αστειάτορα, αλλά του αποδίδει και την πατρότητα του λήμματος ορθοπεϊκός.

#6
xalikoutis

σε χαίρομαι βράστα, σε χαίρομαι

#7
soulto

Κι εγώ σε χαίρομαι Σφυ τώρα που οι Ξηροί, εκτός από αστειάτορες, λεξιπλάστες και σλάνγκοι, έγιναν και θεατράνθρωποι, ελαπαναγιάμου.