1. Η κανονική, όπου φυλάσσεται σπέρμα αντρών για μελλοντικές τεχνητές γονιμοποιήσεις. Από εκεί οι εκφράσεις: «Μην πετάς την μαλακία σου, άνθρωποι είμαστε! Μπορεί και να την χρειαστείς!». «Σπερμούλι το σπερμούλι, γεμίζει το σακούλι».

Και το παλιό ανέκδοτο:
Μια σπείρα από Πόντιους πάνε να ληστέψουν μια τράπεζα. Βλέπουν κάπου που γράφει «τράπεζα», κάνουν την διάρρηξη. Όταν μπαίνουν μέσα δεν βρίσκουν πουθενά λεφτά, παρά μόνο γιαουρτάκια. Μες στην οργή τους, αποφασίζουνε να τα φάνε, για να διασκεδάσουν την αποτυχία τους. Την επόμενη μέρα διαβάζουν στο πρωτοσέλιδο: «Πόντιοι λήστεψαν τράπεζα σπέρματος».

  1. Το μπορντέλο, το κωλοχανείο, το οποιοδήποτε putzinstitut (πουτς ινστιτούτ), όπου γίνονται καταθέσεις. Η τράπεζα που γίνονται καταθέσεις, αλλά όχι αναλήψεις. Τώρα με την κρίση, θα δυσκολευτούν οι άντρες να κάνουν καταθέσεις σε τέτοια τραπεζικά ιδρύματα.

  2. Ο μεγάλος πούτανος επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά.

Η Λίλιαν είναι μεγάλη τράπεζα σπέρματος. Αν μαζέψει κανείς όλο το σπέρμα που έχει χυθεί από τους Σλάνγκους Δράκους για πάρτη της, μιλάμε για υπερσυσσώρευση κεφαλαίου, Ελβετική τράπεζα ένα πράμα!...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

A+
Ένα παράπονο μόνο: είναι το Λίλιαν, όχι η Λιλιαν!

#2
Dirty Talking

Fair enough! Αφού είναι και το Dirty Talking, από το «ντέρτι talking», «το ντέρτι», = μιλώ για τα ντέρτια και καημούς μου, κι όχι «ο Ντέρτι» ή «η Ντέρτι».

#3
xalikoutis

εγώ νόμιζα απ' το its a dirty job but somebody 's' got to do it γιατί έχεις βγάλει βρώμικη δουλειά,άλλο τι δηλώνεις

#4
GATZMAN

Εγραψες!

#5
Galadriel

Ορθώς ομίλησες αν και καθήμενη. 5*