#1
SLANG.gr

Γεια, καλώς ήρθες στο SLANG.gr!

Είμαστε όλοι εθελοντές εδώ, χρήστες και συντονιστές... χαιρόμαστε που αποφάσισες να δεις το σάιτ απο μέσα κι ευχόμαστε να προσφέρεις κι εσύ συμμετέχοντας στην ομάδα του SLANG.gr.

Έχεις απορίες; Οι περισσότερες θα λυθούν διαβάζοντας τις οδηγίες που ακολουθούν. Κάποιες άλλες θα λυθούν πατώντας το ερωτηματικό ? που φαίνεται στο πεδίο πάνω δεξιά όταν ξεκινήσεις να γράφεις ορισμό. Κι άλλες; Μπορείς να στέλνεις Προσωπικό Μήνυμα στην Συντονιστική Ομάδα (ΣΟ), βάζοντας ως αποδέκτη τον χρήστη SLANG.gr. Για συγκεκριμένο ορισμό, προτίμησε να πατάς Αναφορά για διευκόλυνση.

Πάμε, οδηγίες για τη σύνταξη ορισμών:

  • Τo SLANG.gr είναι κατά βάση λεξικό. Η πρώτη παράγραφος του ορισμού πρέπει να ορίζει επιγραμματικά και κατανοητά το λήμμα, χρησιμοποιώντας συνώνυμα της καθομιλουμένης. Αν γνωρίζεις συνώνυμα, αντώνυμα, σχετικά λήμματα του SLANG.gr ή κάποια καλή μετάφραση σε άλλη γλώσσα, ενθαρρύνεται η προσθήκη τους. Αν το λήμμα χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένο γεωγραφικό ή κοινωνικό χώρο, διευκρίνισέ τον. Περαιτέρω ανάλυση, έκφραση προσωπικής άποψης και όποια λοιπά υποκειμενικά μπορούν να μπουν, αν το επιθυμείς, στη συνέχεια.

  • Εικόνα ορισμού: Ορθογραφία (χρησιμοποίησε αυτόματο ορθογράφο), τονισμός και στίξη. Ελληνικά. Greeklish και κείμενο όλο κεφαλαία δεν είναι καλά.

  • Δες και το ερωτηματικάκι ? πάνω δεξιά στο σημείο που γράφεις τον ορισμό. Αλλαγή γραμμής: space space enter. Αλλαγή παραγράφου: enter enter.

  • Ετικέτες: Πρέπει να διαλέξεις από τις υπάρχουσες. Αν νομίζεις ότι χρειάζεται κάποια που δε βρίσκεις, στείλε αίτημα στη ΣΟ.

  • Τροποποιήσεις σε δημοσιευμένο ορισμό: Έχεις μία ώρα από τη στιγμή που δημοσιεύεις ορισμό. Μετά αναλαμβάνει η ΣΟ αν στείλεις Αναφορά, το κουμπάκι είναι κάτω από τις Ετικέτες.

Τα υπόλοιπα στην πορεία!

Keep slangin'!
SLANG.gr

Το θέμα είναι κλειδωμένο.