Η τούφα στην κορυφή των μαλλιών που πετάει και κάνει στυλ, τύπου εϊτίλα από αυτά που αγαπάμε να μισούμε, θυμίζοντας λοφίο κόκορα. Συνεκδοχικά αυτός/ή που το φέρει.

Όταν βλέπω τη φωτό του Σπηλιωτόπουλου με το ριγμένο 80s Δαπ λουκ πουλόβερ στους ώμους, τσαντίζομαι που δεν είμαι από δίπλα του με βάτα, κοκόρι, φουσκωτό μαλλί και κρεμαστό σκουλαρίκι. (Από το Φέισμπουκ).

(από Khan, 10/04/14)(από Khan, 10/04/14)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

Επίσης, στη ναρκοσλάνγκ είναι η κοκαΐνη, άλλο ένα μπανεύκολο φλωρατζήδικο συνθηματικό, που βασίζεται σε ανάπτυξη του «κόκα», όπως και το κοκορέτσι. Συναντάται συνήθως στον πληθυντικό, ως κοκόρια.

Επίσης, το κοκοράκι.

Είσαι να χτυπήσουμε τίποτα κοκόρια το βράδυ;

Σχετικά: κοκό, κοκορέτσι, κοκακόλα, αναψυκτικό

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Να κι άλλο κλάσικ που μας ξέφυγε!

Αυτός που όταν γαμάει χύνει μέσα στο πρώτο δίλεπτο, δηλαδή υποφέρει από πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης. Πρόβλημα που ταλανίζει μέγα μέρος του ανδρικού πληθυσμού εν Ελλάδι. Κανάς Ασκητής και κανάς Βαΐτσης Αποστολάτος θα μας έλεγαν πως οφείλεται στην ανυπαρξία σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και την κοινωνία με τους γρήγορους εξοντωτικούς και ανταγωνιστικούς ρυθμούς που υποσκάπτουν τις ανθρώπινες σχέσεις, μπλα μπλα μπλα... πάω για τούφες...

Μια ολόκληρη βιομηχανία έχει στηθεί για την αντιμετώπιση και καλά του εν λόγω προβλήματος, με μαντζούνια, αλοιφές, επιβραδυντές, ειδικές καπότες και δε συμμαζεύεται.

Πρώτο θέμα στις συζητήσεις που κάνουν οι γκόμενες μεταξύ τους (μετά το μέγεθος βεβαίως βεβαίως). Και ξέρετε πως κυκλοφορούν αυτά από στόμα σε στόμα, κι άμα σου βγει το όνομα την πούτσισες, θα σε βλέπουν τα θηλυκά και θ' αλλάζουν πεζοδρόμιο.

Κλασική συμβουλή που παίζει σε αντροπαρέες είναι το προληπτικό τράβηγμα μιας ξερής πριν πας να γαμήσεις, ώστε να είσαι - και καλά - χορτάτος και να κρατήσεις περισσότερο. Ουδέν βλακωδέστερον. Άμα είσαι κοκορίκος, και τη δέκατη φορά πάλι στο δίλεπτο θα πιτσιλίσεις.

- Ρε συ φιλενάδα, είμαι σε μεγάλο δίλημμα τώρα τελευταία...
- Για πε, για πε...
- Να ρε συ, παίζω με δύο γκομενάκια και δυσκολεύομαι να διαλέξω...
- Αυτό είναι μωρή; Κράτα και τα δύο.
- Λέω να σοβαρευτώ σιγά σιγά, δεν είμαστε 20 πλέον...
- So;
- Λοιπόν άκου. Ο ένας είναι δεκαεφτάποντος αλλά κοκόρι, ο άλλος δεκαπεντάποντος αλλά ντούρασελ. Τον βάζεις μπρος και δε σταματά...
- Τι να σου πω φιλενάδα, αυτά είναι σοβαρά θέματα. Να συγκαλέσουμε συμβούλιο και με τις άλλες να μας πουν κι αυτές τη γνώμη τους.

Κοκόρι: ένα κάρο φασαρία και αποτέλεσμα μηδέν. Στην πυρά. Κοκορομακαρονάδα. (από Galadriel, 19/05/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία