Ευφημιστικός τεχνικός όρος για εργάτιδα της σεξουαλικής βιομηχανίας. Κυρίως για συνήθη πόρνη, ελάχιστα για τουρίστρια (εκτός αν είναι όντως μοντέλο κυριολεκτικά), μάλλον καθόλου για φραπεδιάρα, ναι για πορνοστάρ. Προς Θεού να μην συγχέεται με τις άλλες σημασίες του όρου!

Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο μπατζανάκης του αδερφού της συνυφάδας ενός συμφοιτητή μου στο Εράσμους, που σκοτώθηκε όταν έπεσε πάνω του ογκολίθινο άγαλμα στα νησιά του Πάσχα.

Σε λίγα λεπτά το μοντέλο θα είναι έτοιμο.

το moai που έφαγε το δόλιο το μπατζανάκη (από johnblack, 21/01/10)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Χρησιμοποιείται με παρεμφερή τρόπο όπως διάφορα προιόντα (π.χ. αυτοκίνητα) για να δηλώσει την χρονιά γέννησης μιας κοπέλας, π.χ. μοντέλο του 85 ή μοντέλο ευρωμπάσκετ 87 ή μοντέλο μουντιάλ Μεξικού. Όπως και στα διάφορα προιόντα, έτσι και τα μοντέλα βελτιώνται με τον χρόνο, π.χ. τα μοντέλα του 85 έχουν 30% λιγότερο μουστάκι από ότι του 80 τα οποία σιγά σιγά χρείάζονται αποσύρση. Στην αγορά κάνουν την εμφάνισή τους δυναμικά πλέον τα τελευταία μοντέλα του 90.

-Τι μοντέλο ήταν το γκομενάκι που είχες χτες;
-Μοντέλο του '89.
-Έλα ρε! Έσπασες το όριο του ευρωμπάσκετ.
-Εσύ πώς πας με την δικιά σου;
-Άσε, πάει ήδη για απόσυρση... (μοντέλο '79).

Ως πότε! (από Galadriel, 09/04/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Η γυναίκα μόντ, ιδίως αν είναι όμορφη.

- Μπα, νέο μοντέλο στο slang.edu;

Και κυρίως, τα μοντέλα μεταξύ τους, αγαπιούνται με έναν αγνό και βαθύ αίσθημα χωρίς ιδιοτέλεια :-P (από Galadriel, 09/04/09)

Σχετικά: mod diplomatique, μόδιστρος, ο, Μ.Ο.Δ.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία