Η καυλιάρα στα καλιαρντά, εκ του ψαμός που σημαίνει (γ)καυλωμένος και του β΄ καλιαρντοσυστατικού -σκελού.

1. τζους μωρη ψαμοσκελου..
αντε να βρεις καμια γκαζοζού να σου αβέλει κανα πουλομουσάφιρο..

  1. ΛΩΛΗ: Α μωρή ψαμοσκελού ξέρω τι θες, ένα πομπίνο-φραπέ για να στανιάρεις....(ο Λένος τον αγριοκοίταξε και του είπε να σκάσει.)
    ΓΙΩΤΑ: Τι έχεις καλέ;; γιατί κλαις;; τι σου είπε αυτός;; και φαινότανε γλυκούλης....
    ΑΝΝΑ: άσε με να κλάψω μπας και βρω τον εαυτό μου, γιατί αισθάνομαι χαμένη....πες μου ρε φιλενάδα, πως δεν είχε πάρει κανείς είδηση τόσον καιρό;; κοιμόμασταν όρθιοι;;; (Από καλιαρντογράφημα αποκατέ)

3. Αβέλω καμιά ψαμοσκελού σου φιλη, να της παίξω πομπίνο-φραπέ, να φλοκάρει, αμα εχεις πες μου, να τρενάρω τα εργατικά, να ανεβω. Μονο μη μπενάβεις ανθυγιεινά, γιατι δεν είμαι κανενας επιτάφιος.

  1. Εχασες πολλά Ψαμοσκελού αλλά δεν βλέπω να εβαλες μυαλό ...νομίζεις ότι στο ΧΑΑ θα ικανοποιήσεις το πάθος σου για τζόγο ... σε μάδησε ο Μπάμπης αλλά φαίνεται ότι ο «πόνος» σου αρέσει ...Τζους καλιαρντό γκουγκού...χαχαχαχα
    Jedi, πρώτα θα παραδεχόμουν ότι έκανα μεγάλη γκάφα με το μουαγέν και ύστερα θα διερωτόμουν τι είναι καλύτερο ... να πάρω αυτό που αντιστοιχεί στο 0,52 ή αυτό που αντιστοιχεί στο μηδέν λόγω της διαγραφής των παλιών μετοχών ... αυτό όμως θα το αποφασίσεις εσυ .... και όπως έκανες λάθος με το μουαγιέν είμαι σίγουρος ότι θα κανεις το ίδιο λάθος και τωρα.... και θα ριξεις και αλλο χρημα στο βαρελι διχως πάτο... (Καπιταλοκαλιαρντοσυζήτηση).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε