1. Όπως αναφέρει σε άλλον ορισμό ο acg, πρόκειται για απαξιωτικότατο χαρακτηρισμό – βρισιά για ψωλαρπάχτρες τσούλες από πεποίθηση, κυρίως από ομόφυλές τους, είτε λόγω συγκρουόμενων συμφερόντων, είτε απλώς επειδή χαλάν την πιάτσα.

Δεν γεμίζουν απαραίτητα το μάτι, αλλά στο κρεβάτι σπανίως παίζουν σόλο ή μονίμως με τον ίδιο παρτενέρ ο οποίος δεν χολόσκασε που δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ.

2. Υποτιμητικότατος χαρακτηρισμός για μικροτσούτσουνο κατά το σχήμα ψωλή > ψωλίδιο > ψωλίδι.

Οφείλει να εκτοξεύεται με σύνεση, αφενός γιατί δεν είναι υπεύθυνος ο ατυχής για τα γονίδιά του, αφετέρου η πληροφορία πάντα προκαλεί απορίες για την δημοσιογραφική ..πηγή της.

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: η Βικούλα απαιτεί πολλαπλές επιστημονικές μετρήσεις για να αποφανθεί κάποιος με ασφάλεια και θέτει ένα όριο 7cm κάτω απ’ το οποίο ο γιαννούκος αξίζει το χαρακτηρισμό όντας ντούρος όσο δεν πάει.

3. Το γαμήσι. Αλλά όχι όποιο κι όποιο. Μιλάμε για το πολύ και πολύ παθιασμένο γαμήσι κατά το οποίο ο γαμιάς, έχοντας αφήσει κατά μέρος τρυφερότητες και χαδάκια, αχαλίνωτος, εκτονώνει την καύλα του στην όποια οπή, με συνεχώς επαναλαμβανόμενες, ταχύτατες, δυνατές, εντονότατες γαμιές για λεπτά ολόκληρα δίχως να τελειώνει!!

Σαφώς, το πισωκολλητό κι οι παραλλαγές του, εξυπηρετεί περισσότερο επιτρέποντας μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων.

Δεν είναι για τον πάσα ένα, αφού απαιτεί μέση φορμαρισμένου, ντούρασελ αθλητή, μια άλφα εμπειρία κι ανάλογο ταμπεραμέντο, σε συνδυασμό με μεγάλα ..κέφια.

Αποτελεί σκληρό crash-test για την κατάσταση των αναρτήσεων από ορθοπεδική σκοπιά, την αντοχή τόσο των επίπλων -παντός τύπου- που διαπλέκονται, όσο και των ελαστικών που άμα λάχει υπεισέρχονται στην όλη φάση. Αν κι ενίοτε έχουν αναφερθεί περίεργες παρενέργειες, πέρα από φθονερά παράπονα γειτόνων για ηχορύπανση, από κάποιες περιστασιακές εξαρθρώσεις, ξεχαρβάλωμα σομιέδων και σπανιότερα, παράξενη μυρωδιά καμένου, σαν συνέπεια επέρχεται μια τάση για σύσφιξη των σχέσεων.

Εννοείται πως:
συχνότατα συντάσσεται με τα «ρίχνω», «τρως», «βαρύ», «τρελό» και όλα τα γνωστά σχετικά,
μεταφορικά υπονοεί και τη βαρύτατη ήττα οπότε παίζει και σε αθλητικές, πολιτικές συζητήσεις.

Προφανώς κατά το πιστολίδι, μπουνίδι και τα συναφή.

  1. Ξεκινάς πρωί - πρωί Σάββατο για το εξοχικό σου στη Κασσάνδρα. Της λες να βάλει ότι πιο πρόστυχο και τη συναντάς. Στο parking του Principal δίνεις μια πίπα να πάει καλά η μέρα σου. Ψωνίζεις πιο κάτω απ´ το Χατζηφωτίου διάφορα γλυκά σε υγρή μορφή κατά προτίμηση να αλείφονται. Στο Μασούτη της Ποτίδαιας κάνεις τα ψώνια σου και ο κόσμος παθαίνει πλάκα γυρνάνε τα ματιά του με το ψωλίδι που κουβαλάς. Αν είσαι βρώμικος τύπος ρίχνεις ένα όρθιο στη τουαλέτα των αναπήρων την άνετη. Φθάνεις σιγά σιγά σπίτι ανάβεις τζάκι και θερμαντικά βάζεις να γίνει το τορτελίνι και ξεκινάς. Τα υπόλοιπα δικά σου παππού είσαι και πιο έμπειρος βγάλε πρόγραμμα όσο εγώ θα γαμάω.
    (Διεκπεραιωτικά)

  2. Ξύπνησα γυμνός σε έναν καναπέ κάνα δίωρο αργότερα ,και βλέπω έντρομος δίπλα μου τις δυο Βουλγάρες και καμιά δεκαριά άλλες μοντέλες -όλες τσίτσιδες και ξαναμμένες. Με βάλανε κάτω και είδα το κομπινεζόν της ακρίδας λέμε. Ούτε θυμάμαι πόσες ώρες με χαιρόντουσαν με όλους τους γνωστούς και άλλους 43 άγνωστους τρόπους. Γκντάπα-γκντούπα ο καναπές, τον κάναμε λαμπόβιδο, κοντέψαμε να γκρεμίσουμε το σπίτι απ’ τα δοκάρια. Μέχρι και το καναρίνι της γειτόνισσας φτιάχτηκε και όρμησε να τρίψει το ψωλίδι του στο κάγκελο. Σφήνωσε ,το είδε η γάτα κι έμεινε στο κλουβί μόνο το ράμφος και κάνα δυο πούπουλα.

3i. Γάμησε τους τούς μαλάκες τους μπάτσους. Εγώ ούτε που ασχολούμαι. Σιχαίνομαι πως το λένε. Αλλά με τους πολιτικούς την βρίσκω. Είναι το φιξάκι μου. Την επόμενη ημέρα που έφαγε το ψωλίδι ο πούστης ο Γατζηδάκης ή Γατζιγάκης (πως στα γαμίδια την λένε την παλιαδερφή) είδα έναν μαλάκα υφυπουργό στην TV να λέει παπάρες τύπου «θα πρέπει να καταδικάσει όλη η κοινωνία την άνανδρη επίθεση που δέχτηκες χθες ο κ. βουλευτής ....» και άλλες τέτοιες παπαριές. Και είπα από μέσα μου «έρχεται και εσένα η σειρά σου πούστη, γαμώ το μουνί σου αρχίδι». Πίσσα και πούπουλα ρεεεεεεεεεεε. Πούτσα και καρότο. Αν κάνουν κανένα αστείο και σκάσουν μύτη σε δημόσια θέα την πούτσισαν. Το ψωλίδι που θα φάνε θα είναι τέτοιο που θα βλέπουν στην τηλεόραση τους δίδυμους πύργους να πέφτουν και θα λένε «σιγά την πούτσα που έφαγαν οι αμερικάνοι, εμείς φάγαμε μεγαλύτερη».

3ii.
Ένα ψωλίδι θα της το ‘ριχνα άνετα της πουτάνας.
(Συχνότατο μεταξύ κολλητών στη θέα καυτού θηλυκού)

3iii.
Στο Ελλαδιστάν αργότερα είπα να δοκιμάσω λίγο ακόμη εισαγόμενο, επόμενη εμπειρία ένας Βούλγαρος… Ψέματα δύο. Ψέματα καλέ τρείς. Δύο συν ένα, σαν τα απορρυπαντικά στο Σκλαβενίτη. Ωραία μωρά! Τρελά ψωλίδια! Και με αντοχές και φυσικά «μεγάλη καρδιά».
(Μη ψηφοφόρος της Χ.Α. για πολλαπλούς λόγους)

(Όλα απ’ το δίχτυ)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Το ξέψωλο. Το ξεψωλίδι. Η ψώλα. Αυτή που αγαπάει την ψωλή, η επονομαζόμενη και ψωλαρπάχτρα. Απαντάται σε όλη την επικράτεια, αν και η λεβεντογέννα Κρήτη έχει δική της τοπική βερσιόν, τη λεγόμενη χανιώλα (χανιώτισσα ψώλα).

- Να σου εξηγήσω αγάπη μου...
- Μη με λες αγάπη σου. Δεν είμαι η αγάπη σου.
- Μα δεν καταλαβαίνεις. Δεν είναι έ-
- Τι δεν είναι έτσι ρε; Πώς είναι; Που βρήκες το ψωλίδι αυτό και...
- Δεν είναι ψωλίδι. Μη μιλάς έτσι για την Κούλα.
- Ναι δεν είναι ψωλίδι. Είναι ξέψωλο. Είναι τσουλί. Ρε άει στο διάολο, που θα μου πεις ότι δεν καταλαβαίνω κιόλας...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία