Σοφό γνωμικό του λαού μας, που συνιστά την ολιγάρκεια, όπως και η αντίστοιχη παροιμία «Κάλλιο Καυλάουρα και στο χέρι (ή όπου αλλού), παρά Λίλιαν και καρτέρει», «όποιος τον κώλο αναζητεί, λάσπες και σκατά θα βρει», «παρθένα απ' τον τόπο σου κι ας είναι και ραμμένη», και γενικά όλες αυτές οι θυμοσοφίες, που μας δείχνουν ότι παν μέτριον άριστον.

Όπως κάποιος πάει για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος, έτσι κάποιος πάει για ανωμαλί (γαλλικότροπο, anomalie, όπως Calypso lit, βλ. λήμμα), δηλαδή πάει για κολομπαράς με όμικρον, και καταλήγει αγγουρεμένος, δηλαδή κωλομπαράς με ωμέγα σαν τον κώλο του.

-Τι έγινε με τον Επαμεινώνδα; Πήγε στο ραντεβού με τον σαδομάζο e-πούτανο; Ικανοποίησε τις πιο τρελές φαντασιώσεις του;
-Και με το παραπάνω! Ο e-πούτανος του εξήγησε από κοντά ότι η συνεννόηση με το σάιτ ήταν να είναι αυτή η σαδίστρια κι ο Επαμεινώνδας μας ο μαζόχας (αλλά πού να το καταλάβει αυτό ο Επαμεινώνδας με τα αγγλικά του Λόουερ!). Να μην στα πολυλογώ, τελικά ο e-πούτανος φόρεσε κι ένα strap-on dildo και τον γάμησε!
-Εμ, καλά να πάθει! Ήθελε και σαδομάζο e-πούτανο στην ηλικία του! Καλά το λέει ο λαός μας «όποιος πάει για ανωμαλί, βγαίνει αγγουρεμένος»!

(από Khan, 24/04/14)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε