Όταν έχετε χημεία με κάποιον στα πάντα εκτός από το σεξ.

Από το βιβλίο: Πλαθολόγιο - Η απουστειρωμένη έκδοση, εκδ. Intro 2008.

«Τι κρίμα που με τον Χρήστο έχουμε ανόργανη χημεία» αναστέναξε ο Πέτρος και έσβησε το τηλέφωνό του.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

Μετά την αναφορά στην οργανική χημεία, σειρά έχει η αναφορά στην ανόργανη χημεία.
Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, η ανόργανη χημεία αποτελεί τον κλάδο της χημείας που μελετά όλα τα χημικά στοιχεία καθώς και τις πολυποίκιλλες ενώσεις τους, με μόνη εξαίρεση τις ενώσεις του άνθρακα που μελετά η οργανική χημεία. Εδώ όμως αφήνουμε τη βιβλιογραφία και πάμε στο slanging:

Εδώ, μιλώντας για ανόργανη χημεία, μιλάμε για το συνταίριασμα ενός ζεύγους σε κάθε τομέα, πλην του τομέα των ερωτικών περιπτύξεων (θέμα που αποτελεί αντικείμενο της οργανικής χημείας).

Γι’ αυτό ο πλατωνικός έρωτας, η απουσία ερωτικής συνεύρεσης εραστών ένεκα συγκυριών (π.χ.: ο άντρας είναι ναυτικός και λείπει για μεγάλα χρονικά διαστήματα), η παντελής αδιαφορία για το σεξ μεταξύ παντρεμένων κι ο κλασσικός γεροντοέρωτας (ταξίδι κάποιου σε Δράμα-Βουλιαγμένη) αποτελούν μερικά από τα κλασσικά θέματα που πραγματεύεται η ανόργανη χημεία.

Δεν είναι απίθανο βέβαια το γεγονός, κάποιο άτομο να έχει την... ανόργανη χημεία με κάποιο άλλο άτομο και ταυτοχρόνως να 'χει την... οργανική χημεία με κάποιο άλλο.

- Καλά η Λίτσα, πολύ ουδέτερο pH μωρ' αδερφάκι μου. Πως τη βρίσκεις μαζί της;
- Κοίτα, με τη Λίτσα έχουμε και γαμώ τα πνευματικά ενδιαφέροντα. Γι’ αυτό μ' αυτή έχουμε και γαμώ... τους ετεροπολικούς δεσμούς ανόργανης χημείας. - Καλός μαλάκας είσαι.
- Δεν τελείωσα: Χάρις αυτήν γνώρισα τη φίλη της Μαρία, που είναι και ο ...κόμματος. Μ' αυτή έχω και γαμώ τις οργανικές χημείες.
- Βάρδα μην το ανακαλύψει όμως η Λίτσα, γιατί θα γίνει της εντροπίας το ανάγνωσμα.

(από GATZMAN, 20/03/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία