#1
stroumfita

στο σαύρα της Κωπαΐδας

Ευχαριστώ :-) !!!

#2
stroumfita

στο σαβουρογάμης

-Mμμ κρίμα ...και ήταν καλό...δε βαριέσαι!!Έχω κάποια μικροπροβληματάκια με τη μνήμη χεχε...με είχα ικανή να το είχα ξανανεβάσει εγώ και να μη το θυμώμουν!!!χαχα!
-ΣΩΣΤΟΣ!!!ΧΑΧΑ

#3
stroumfita

στο ΑΣΠ Στροβικίου

Μεταφορικά το λένε...............

#4
stroumfita

στο στα δώδεκά μου

δε λέω μπορεί και να είμαι λάθος... απλά δεν είναι ο μόνος που μου το έχει πει....απλά είχαμε κάνει μια συζήτηση με 3 παιδιά 2 αγόρια κι ένα ακόμη κορίτσι ηλικίας γύρω στα 20 και εκείνη το επιβεβαίωσε λέγοντας ότι το είχε διαβάσει σε εγκυκλοπαίδεια....ουσιαστικά από αυτή άρχισε...όπως και να χει θα προσπαθήσω να αναζητήσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα για να λυθεί σε όλους μας η απορία......

#5
stroumfita

στο στα δώδεκά μου

τεσπά όπως και να χει όποιος θέλει το πιστεύει......καλό θα ήταν να ανατρέξετε και σε κάποιο γυναικολόγο αν θέλετε να μάθετε περισσότερα........

gamath etsi pou na kserate pws vghke akoma gelaw!!!!!!!!!!

#7
stroumfita

στο καλάμια σπέρνω

twra oso afora thn emfanish e ok an eksaireseis to mle xrwma kai to ksantho malli!mesa tha peseis!!xexex!

#8
stroumfita

στο καλάμια σπέρνω

eyxaristw polu polu hank teleio to song!!!!!!!!@@@so sweet!!!oso gia to mister pano2........nomizw pws h fantasia sou orgiazei ligaki.....polu epistimonikh fantasia re paidi mou.....kamia sxesh h perigrafh sou!

#9
stroumfita

στο μράβο χαίρομαι

re paidia sorry den to proseksa..........ti na kanw ti na prwtodw ki egw..........;;;;;!!opws kai na xei thx gia ta comments!