#1
Chris363

στο καραγκαγκάν

@Ο ΑΛΛΟΣ δεχόμεθα και παραγγελίαι χαχα!

@Vrastaman, φαντάζομαι πως ναι! Chris363 όμως μόνο μια! Roll eye

@ GATZMAN η επιστήμη προχωράει με φρενήρης ρυθμούς, ευτυχώς η δυστυχώς!

#2
Chris363

στο καραγκαγκάν

Σ΄ ευχαριστώ πολύ Patsis!

Λοιπόν πήγα εκεί που με παρέπεμψες, και είδα πρώτον, πως είστε μια καταπληκτική online παρέα, και δεύτερον πως ένα άλφα παράπονο εκφράστηκε αμφοτέρων των πλευρών περί της μη ισότιμης αναλογίας του γυναικείου πληθυσμού του site, έναντι των ανδρικού! Σύμφωνοι βρε παιδιά, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, χρόνο που θα βρούμε όμως,(classic δουλειά- οικογένεια) %^$#@ τις υποχρεώσεις μου!!!

@Vrastaman- Παρακαλώ, εκφραστείτε ελεύθερα, μεγάλα παιδιά είμαστε άλλωστε!

@BuBis- μαυρογκαγκανιασμένος το έχω ακούσει, αλλά μέχρι εκεί και εγώ σε λέω!

#3
Chris363

στο καραγκαγκάν

Καλημέρα σε όλους! Ευχαριστώ πολύ Mes για το καλωσόρισμα! Ώστε ανδροκρατούμενο το slang ε; Δεν μασάμε όμως λέμε χαχα!

Πάντως σωστό αυτό με το παιδικό αναφώνημα που ακούγεται πάνω στο παιχνίδι, αν και δεν έχει ακριβώς τον ήχο του καλπασμού, (κλαπ κλαπ) η τον ήχο του τύμπανου( που είπα εγώ) , η ίσως το εναρκτήριο σάλπισμα (ταρατατα) χμφ, πάντως όπως και να έχει, σε προϊδεάζει για κάτι πολύ γκράντε!!!…

#4
Chris363

στο καραγκαγκάν

Καλησπέρα παιδιά, καλώς σας βρίσκω! Είμαι καινούργια στην παρέα του slang.gr, και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό! Δεν ευελπιστώ να κάνω την διαφορά εδώ πέρα, και ακόμη δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς το site, απλά ελπίζω στην επιείκεια και την κατανόηση σας για κάποια λαθάκια που μπορεί να κάνω.

Τώρα για την λέξη δεν γνωρίζω τον ακριβή προορισμό της, να υποθέσω πως έχει κάποια σχέση με το ήχο της τυμπανοκρουσίας, για μια ανακοίνωση/ έναρξη ενός σημαντικού γεγονότος ; Λέω τώρα εγώ….