#1
batmandarkknight

στο καμπαρετζού

Διάβασα με προσοχή όλα τα παραπάνω σχολια και έχουν πολύ ενδιαφέρον,διακρίνω μάλιστα ότι πολλοί έχετε πανεπιστημιακη μόρφωση, όμως ήθελα κατά βάσει να αποκαταστήσω την αλήθεια αναφορικά με τα κορίτσια που δουλεύουν σε πιο πονηρά κλαμπ.τα εν λόγω κορίτσια λοιπόν δεν πρέπει να αποκαλούνται πορνες ούτε πρόστυχες εφόσον δεν κάνουν σεξ με τους πελάτες αλλά μόνο τους κρατούν συντροφιά.Είναι κι αυτό μια κανονική δουλειά,μια τίμια εργασία που βοηθάει τα κορίτσια να συντηρησουν την οικογένεια τους και να φέρουν ένα πιάτο φαγητό στο σπίτι,οποτε πριν τις κρίνετε να σκεφτείτε τα προβλήματα και τα εμπόδια που συνάντησαν στη ζωή τους για να φτάσουν σε αυτό τo σημείο,εφόσον όπως είναι προφανές ότι δεν είχαμε ολοι τις ίδιες ευκαιρίες για μόρφωση.Από την άλλη πλευρά,δεν διακρίνω κανενός είδους εκμετάλλευση ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά,απλώς βλέπω κορίτσια που προσφέρουν μια υπηρεσία (να κρατούν συντροφιά σε μοναχικούς άνδρες) που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προσφοράς και της ζήτησης.Οι κυρίες που δουλεύουν σε strip club αμοιβονται με αρκετά χρήματα έτσι ώστε να ζουν άνετα σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν τα 1000-1500 ευρώ το μήνα.Για αυτό το λογο θα ήταν σωστο να μην εκφράζετε άποψη για ένα αντικείμενο εάν δεν γνωρίζετε ολες τις παραμέτρους,αν δεν ξέρετε ολες τις λεπτομέρειες .Έχω πάει σε strip club και ξέρω πως είναι,οποτε μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εκεί δεν συμβαίνει τίποτα κακό ούτε οτιδήποτε που θα διαταρασσε την ηθική των ανθρώπων.

#2
batmandarkknight

στο δωδ

θεωρω οτι το διβιδι δεν εχει σχεση με βιδες επειδη στα αγγλικα το dvd ειναι αρχικα του digital versatile disc που σημαινει ψηφιακος δισκος και χρησιμοποιειται για αποθηκευση δεδομενων.

#3
batmandarkknight

στο γόπινγκ

το γοπινγκ ειναι καθαριοτητα,κανονικη εργασια που γινεται σε ολα τα στρατοπεδα δεν ειναι καψονι,καψονι σημαινει καταχρηση εξουσιας η να σου ζηταει κατι περιεργο η ασυνηθιστο,πχ πεστε κατω για καμψεις η γιατι αργησες στην αναφορα του λοχου;2 μερες κρατηση/ αυτο ειναι καψονι.

#4
batmandarkknight

στο ρομαντζούρα

«someone 's been to college » όπως λένε και στο χωριό μου. Η αναλυση μετραει πολυ, χαίρομαι που έχετε πανεπιστημιακή μόρφωση εδώ στο slang, ironick σε θαυμάζω για τις γνώσεις σου και σε ζηλεύω, εγω σπούδασα υπεύθυνος ταξιδιωτικού γραφείου αλλά δεν ξέρω τόσα πολλά ενδιαφέροντα όπως εσύ,ευχομαι να ειχα έστω λίγη από τη σοφία σου .

#5
batmandarkknight

στο σουαχίλι

στην πραγματικότητα σουαχιλι ειναι η γλώσσα που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι του κονγκό.θυμάμαι μάλιστα μια λέξη που μου είχε μάθει ένας φίλος μου το πρωινό στα σουαχιλι λέγεται τσακουλαγιαμπουσουμπούι. Ινα κουπεντα =σ αγαπώ

οφειλετε να δείχνετε περισσότερο σεβασμό στη θρησκεία ανεξαρτήτως αν πιστεύετε η όχι, ειδικά εσύ john black λιγο πιο σεμνά,πιο διακριτικά την επόμενη φορα.

στα σεξουαλικά σχολια έχω ακούσει και το «ωραία ρούχα φορας,τα φαντάζομαι κουλουριασμενα δίπλα από το κρεβάτι μου »

vrastaman είχες δίκιο σε όλα πολύ εύστοχη παρατήρηση. Το σχόλιο ήταν για όσκαρ πραγματικά.

#9
batmandarkknight

στο σαββατοπαρέα

πολυ σωστός ορισμός. Εύστοχες παρατηρήσεις. συμφωνω απόλυτα.

#10
batmandarkknight

στο καβάντζα, καβάτζα

_να πάω να πάρω καμία σοκολάτα από το περίπτερο να φάμε ; - δεν ειναι ανάγκη έχω κρατήσει καβατζα στο συρτάρι. (λέγεται και κάβα)

#11
batmandarkknight

στο αϊτός είσαι

αν21 έχω ακούσει τη φράση αιτος χωρίς φτερά να λέγεται και με θετική χροιά, δηλαδή o έξυπνος άνθρωπος που συνδυάζει την σοφία του πουλιου με την ταχυτητα και την ευελιξία του ανθρωπου.έλυσα άσκηση πιο παλιά στο φροντιστήριο αγγλικά και μου λέει η καθηγήτρια είσαι αιτος χωρίς φτερά.

#12
batmandarkknight

στο αεροδρόμιο

συχνά λέγεται και για δρόμους που ειναι σε καλή κατάσταση χωρίς λακούβες πχ Πω φιλε μου απίστευτοι οι δρομοι στη Λευκωσία σωστο αεροδρόμιο.

#13
batmandarkknight

στο αγροτικό

το αγροτικό λέγεται και για ποδοσφαιριστές που μετά από σπουδαία καριέρα ετων καταλήγουν να παίζουν σε κάποια μικρή και συνήθως αγνωστη στο ευρύ κοινό ομαδα πχ o Ρουντ φαν Νιστελροι,που έχει φορεσει τη φανέλα της manchester united και της real madrid και ένας από τους κορυφαίους σκορερ στο champions league πήγε για το αγροτικό του στο Αμβούργο.

#14
batmandarkknight

στο αγορίνα

μια φορα το κοίταξα στο λεξικο του Δημόπουλου έτσι από περιέργεια και έγραφε ότι αγορινα σημαίνει κορίτσι. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει δίκιο, ακουω αυτή τη λεξη καθημερινά όμως πλέον δεν την χρησιμοποιώ οταν απευθύνομαι σε άνδρες.

sperminator εδωσες τον πιο σαφη ορισμο που εχω διαβασει στο site.το παραδειγμα ηταν σουπερ.

θα ηταν προτιμοτερο να μην καπνιζετε.δεν το χρειαζεστε,δεν σας προσφερει απολυτως τιποτα,γιατι πρεπει να προσεχουμε τον εαυτο μας και αξιζουμε να εχουμε καλυτερη υγεια,να αναπνεουμε καλυτερα,να κοιμομαστε καλυτερα,να μην κουραζομαστε στις σκαλες.θα μας μεινουν και χρηματα,γι αυτο δωστε τελος στο καπνισμα τωρα.

#17
batmandarkknight

στο Ε.Λ.Δ.Υ.Κ.

υπηρετησα το στρατο στην ΕΛΔΥΚ 2 μηχανοκινητο ταγμα πεζικου.η εκπαιδευση ηταν οντως δυσκολη αλλα η εξοδος στη λευκωσια ηταν μαγευτικη.οποιος εχει τη δυνατοτητα να την επισκευθει για διακοπες η για στρατο εαν επιλεγειτε το προτεινω ανεπιφυλακτα.