#1
logioslectoras

στο φρίτζουλας

@Galadriel φίλε νομίζω ότι διακρίνω μια μικρή έκπληξη από μέρους σου. Αν είναι έτσι μην σου φαίνεται παράξενο το όλο της θέματος, ότι δηλαδή σε εξέπληξα με την περιεκτικότητα και την αναλυτικότητα του ορισμού μου.

Είμαι φάν της σειράς και έχω μια λογική δόση τελειομανίας άρα να μην περιμένεις τίπoτα λιγότερο από τελείότητα και σχολαστικότητα στους επόμενους ορισμούς μου. Υπόσχομαι ότι θα είναι πιο βατοί νοητικά αφού ολήν την παλαβιά μου την έβγαλα σε αυτο το masterpiece!

#2
logioslectoras

στο φρίτζουλας

@σφυρίζων φίλτατε να υποθέσω ότι ο δευτερος ορισμος του μερακλήςείναι ο αντιπροσωπευτικος για το χαρακτηρα μου;; Και να μην ειναι παντως εγω επιλεγω αυτον που με εκφραζει και με συμφερει για να λεμε την αλήθεια. Αλλωστε θελει μερακι και μια καλή δοση τρέλας που είπε και ο μακαρίτης για να γραψεις τετοιο ορισμο. Όμως ηθελα να ηξερα ποιος αξιαγαμητος εδωσε 3 αστερές και μου επεσε ο ΜΟ των αστήρων μου στους 4;

#3
logioslectoras

στο φρίτζουλας

Απλά Ε-Ρ-Ω-Τ-Α-Σ τελεία

#4
logioslectoras

στο φρίτζουλας

Inception, up your fat ass! FRINGE FTW!

#7
logioslectoras

στο φρίτζουλας

@σφυρίζων Ρε ατελείωτε!

Δύναμαι μετά περισσεία ασφαλείας και αμετακλήτου βεβαιότητος να σου δηλώσω πάραυτα ότι το λήμμα νέρντουλας δεν με εκφράζει, ούτε βεβαίως-βεβαίως με αντιπροσωπεύει, σε κάνεναν σεβαστό βαθμό.

Επείδη είμαι αδύνατος για το ύψος μου όπως ο Sheldon Cooper και επείδη ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΪΑ Μ σαν χαρακτήρας και μόνο, δεν λαμβάνω θετική αντιμετώπιση από ποζεράδεςκαι γουαναμπή χιπστερικούς, κύριως λόγω του ότι ΕΥΤΥΧΩΣ δεν τα συμπαθώ τα εν λόγω ατόμα.

Άρα λοιπόν μετά από ώριμη και συγκεντρωμένη σκέψη μπορώ να παραδεχθώ μια τάυτιση με τον εκάστοτε νέρντουλα της τάξεως του 5%.

Νερντουλας όχι, Fringeουλας ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙ!

#8
logioslectoras

στο FUBAR

Genghis, σωστοοοοοςςςςςς!

#9
logioslectoras

στο μουνόδρομος

Κhan ο ορισμός από πάνω θέλει φτιάξιμο όπως καταλαβαίνεις, γιατί σχολίασες;

#10
logioslectoras

στο κάτω από το ραντάρ

Οκ για τον ορισμο αλλα ρε φιλε το RADAR doesn't stand for Radio Detecting and Ranging. Ψαξτο λιγο το αντικειμενο. Ελεος. Βασικα πραγματα αν θες να ριξεις γκομενα...

Radio DETECTION and Ranging ειναι το αρτικολεξο και δες το οπου θες. Αυτα.