#1
Cunning Linguist

στο γράνα

Και όμως, βρέθηκε ο άνθρωπος που κούφανε τον ίδιο τον Πολύδωρα, τον πατέρα της κομμένης γράνας. Κωνσταντίνος Μπογδάνος κυρίες και κύριοι.λεζάντα video

#2
Cunning Linguist

στο γιώτα φεύγα

">http://luben.tv/blogosphere/blogs/58337

#3
Cunning Linguist

στο σπρώξε - γλείψε

λεζάντα εικόνας

Wtf????

#4
Cunning Linguist

στο τρελοκαμπέρω

Στη Μηχανή του Χρόνου λέει πως προέρχεται από τον παράτολμο αεροπόρο Καμπέρο, στις αρχές του 20ου αιώνα.

#5
Cunning Linguist

στο παπί

'Αρθρο από τη Μηχανή του Χρόνου για τα παπάκια στην Ελλάδα του '80.

#7
Cunning Linguist

στο μαντρόσκυλο

«λεξικογραφικώς, σιγά τα λάχανα. μας πείραξε το ότι ο χ κατεβάζει λήμματα για να προκαλέσει (που παρόλ' αυτά ως επί το πλείστον στέκουν ως λήμματα μια χαρά), ενώ δεν μας πείραξε, όταν έπρεπε, ο τζωνμπλακ ή ο κάνινγκ.»

Ο Κάνιγκ είχε καιρό να διαβάσει τις γνωστές ανοησίες που τον έκαναν να αποχωρήσει, τώρα τις ξαναδιάβασε και βλέπει πως διώξατε και τον jesus, άρα καλά έκανε και ξέκοψε. Χαίρομαι πάντως που άφησα άσχημες μνήμες στον φαρισαϊσμό μερικών και με μνημονεύουν στο πάνθεον των ανεπιθύμητων.

#9
Cunning Linguist

στο τομπούλογλου

«Στο βιβλίο «Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής» ο Χάρης Κουσουμβρής αναφερόμενος στη χρηματοδότηση της οργάνωσης, εμπλέκει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Στις ευρωεκλογές του 1999, που η Χρυσή Αυγή συνεργάστηκε με την Πρώτη Γραμμή του Πλεύρη, γράφει πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος για τη χρηματοδότηση «εμμέσως μας έδωσε να καταλάβουμε πως αρπαχτές γινόντουσαν απ’ όλους τους κομματικούς χώρους καταπώς συνέφερε τα δύο μεγάλα κόμματα, δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

«Σύμφωνα με τα όσα μας έλεγε ο ίδιος, μια τέτοια χρηματοδότηση θα εξυπηρετούσε την ιερότητα του αγώνα μας. Τελικά αναλωνόμασταν σε μια μεγάλη στημένη βρωμιά», αναφέρει και προσθέτει:

«Ήμουν μάρτυρας, όχι μόνο εγώ αλλά και πολύ άλλοι, όταν ο ίδιος ο αρχηγός μας (Μιχαλολιάκος) είχε στείλει να συνοδεύσουμε σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Βύρωνος τον Κ. Πλεύρη, όπου τον είχε καλεσμένο ο βουλευτής της ΝΔ, Χάρης Τομπούλογλου».»

#10
Cunning Linguist

στο μένω Προκόπης

Καλό, αν και δεν θα κρατήσει ούτε όσο ο νέος δίσκος της Κοκκίνου.

#11
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Μιας και με τη λογοκρισία, τις υστερίες και τις υποκρισίες κάποιων δεν μπορώ προφανώς να συνεχίσω καμία σοβαρή κουβέντα, αποχωρώ από την κουβέντα με αυτό το δωράκι προς όλους και ας το καταλάβει κανένας ανάλογα με το πού είναι ταγμένος: Να!

#12
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Πάτση αγορίνα μου ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν στελέχη σωστά; Τόσα χρόνια τα τρώνε μαζί με τα στελέχη ή όχι; Τόσα χρόνια έχουν τεράστια ευθύνη για τη σαπίλα στο εσωτερικό ή όχι; Έχουν ξεπουλήσει τη χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους μαζί με εμάς τους ίδιους ή όχι; Λοιπόν να καταλάβεις ότι πέρα από τα ταμπού της καλής διαγωγής (που είναι και το πιο εύκολο να κάνει κανείς και να τα έχει καλά με όλους), υπάρχει και η αναγκαιότητα να δείξουμε ότι κάποιοι που μπορεί και να τους συμπαθούμε, μας έχουνε γαμήσει. Και αυτό πρέπει να σταματήσει. Και μην μου λες τι κάνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ και τέτοια, που δεν έχω καμία σχέση με το κόμμα. Αλλά έφτασα να το υποστηρίζω λες και είμαι υποψήφιος γιατί δεν τη δέχομαι αυτή την προπαγάνδα εκ του πολύ πονηρού, ούτε από ΜΜΕ και ΣΕΒ και τράπεζες ούτε από γνωστούς. Γιατί θέλω να αλλάξει κάτι και δεν μπορούν να με καταδικάζουν μια ζωή στη μαλακία τους για να είναι βολεμένοι (για όποιους νομίζουν ότι τους αφορά αυτό). Μπορεί και να μην γίνει τίποτα φοβερό και με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να δοκιμάσουμε, όχι να ξαναφάμε στη μάπα τους αρχικλέφταρους προδότες πρωταθλητές στην κωλοτούμπα... Έλεος.

Όσο για το μέλλον, θα δεις πολύ γρήγορα τι αντιδράσεις γεννάει μια τέτοια κρίση όταν το κατεστημένο συνεχίζει να αγνοεί τη λαϊκή βούληση και καταπιέζει με αυξανόμενη βία. Αν αυτό που είπα πριν (το απαράδεκτο σχόλια που μου έσβησαν) σου φαίνεται παράλογο, περίμενε να δεις λοιπόν.

#13
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Acg στη συνάντα το είπες ξεκάθαρα ακριβώς αυτό, ότι επειδή οι τράπεζες θα έχουν όφελος από την επιστροφή στη δραχμή, υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι το κόμμα των τραπεζιτών. Μάλιστα διαχώρισες τους μεγαλοεπιχειρηματίες από τους τραπεζίτες σε αυτό το ζήτημα. Ρώτα και κανέναν άλλον, μπορεί να το θυμάται αφού εσύ πάνω στην προπαγάνδα σου δεν ξέρεις τι λες από ό,τι φαίνεται.

Δεν έχω καμία απολύτως ευθύνη και δεν έφαγα ποτέ εγώ επειδή τα είχα καλά με το κόμμα, ούτε ποτέ έβαλα βύσμα και αγωνίστηκα για τα δικαιώματα του λαού που τον έχετε γαμήσει νταβατζήδικα εσείς με τα λεφτά και τα finance economics fractional reserve CDs ESP και γαμώ τον Κολ και ξεκώλ. Αεριτζίδικο χρήμα βγάζετε χωρίς να παράγετε τίποτα, ούτε σε υλικό ούτε σε ηθικό/πνευματικό επίπεδο (αντιθέτως ζημιώνετε την κοινωνία) και μιλάτε και με ένα θράσος λες και θα μας βάλετε μυαλό στους υπολοίπους. Λίγη αιδώς!

Βράστα καλά κάνεις και δεν μιλάς, καταλάβαμε όλοι.

#14
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Ενώ είσαι λαλίστατος για όλα τα άλλα πάντως, για το τι ρόλο βαράνε οι τράπεζες κουβέντα δεν λες... Αυτές οι τράπεζες που θα πάρουν τώρα 18 δις με νόμους παπατζιλίκια για να μην περιέλθουν στην ιδιοκτησία του κράτους. 18 δις δωράκι δηλαδή από το δικό μας πορτοφόλι. Ποιος είναι ο πιο κρατικοδίαιτος τομέας είπαμε;;

#15
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

American dream, world's nightmare.

#16
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Βράστα εκεί στην Αμερική σας έκαναν καλή πλύση εγκεφάλου στα οικονομικά, σας ξαμόλησαν μετά πίσω στις πατρίδες σας και να τα αποτελέσματα τώρα. Συγχαρητήρια!

#17
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Μα ο φιλελευθερισμός κάνει ακριβώς το αντίθετο: αναθέτει την έκδοση και τη διακίνηση του χρήματος σε ιδιωτικούς οργανισμούς τους οποίους δεν ελέγχει κανείς. Γι' αυτό και η Federal Reserve Bank στο Αμέρικα είναι ιδιωτική, γι΄αυτό και η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιωτική, γι' αυτό έχουν αυτά τα αποπροσανατολιστικά ονόματα. Γι' αυτό άλλωστε και ο Rothschild είχε πει το γνωστό «Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not who makes its laws.»

#18
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Άλλο η μπύρα, άλλο τα υπόλοιπα. Κανείς δεν αμφισβήτησε την καλή παρέα του acg, αλλά σε αυτό το ζωτικό θέμα καλό είναι να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο δηλαδή.

#19
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Acg έχεις το μερίδιο που σου αναλογεί, αυτό λέω προφανώς. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που μου έλεγες ότι είναι κόμμα των τραπεζιτών γιατί συμφέρει τους τραπεζίτες η τυχόν επιστροφή στη δραχμή και δεν ξέρω τι, είδαμε και στη Eurobank που τους απειλούσαν για να ψηφίσουν Σαμαρά. Και πριν λίγη ώρα έμαθα από γνωστό που δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία ότι τους απειλούσαν κι αυτούς πως αν βγει ΣΥΡΙΖΑ, θα φύγουν και θα μεταφερθούν στην Κύπρο, οπότε να ψηφίσουν ΝΔ. Άρα δεν είναι φήμες όλα αυτά. Με τρομοκρατία από ΜΜΕ, τράπεζες και μεγαλοεπιχειρηματίες πάνε να μας τη φορέσουνε πάλι τη ΝΔ. Και αυτό δεν το λέω για σένα, γιατί εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά και γι' αυτό έχεις και την ευθύνη. Το λέω για τους άλλους που πολεμάνε τον ΣΥΡΙΖΑ ως συστημικό και τελικά παίζουν το παιχνίδι του συστήματος οι ίδιοι πρώτοι από όλους.

#20
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Το μόνο πρόβλημα είναι πως η καταπίεση και η εξαθλίωση του πληθυσμού είναι η αποτυχία της αριστεράς, αλλά η επιτυχία της δεξιάς ιδεολογίας. Είναι προφανές σε ποιον βρίσκεται το ηθικό πλεονέκτημα λοιπόν.

Βράστα, για τα προβλήματα περί καρκινωμάτων του ελληνικού δημοσίου τα παράπονά σου στον ατσεγκέ που εκπροσωπεί ενεργά ένα από τα δύο κόμματα εξουσίας της τελευταίας 40ετίας. Δεν γίνεται για αυτά να κατηγορείς εμένα, ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή κρίνεις ότι κάποια στελέχη του δεν έχουν πρότερο έντιμο βίο, τη στιγμή που προστατεύεις τους υπεύθυνους της παρακμής. Αυτό λέγεται απλώς υποκρισία. Όπως και η προπαγάνδα σου για τον υπερτροφικό δημόσιο τομέα και για το ότι ευθύνεται για όλα τα δεινά. Όσο για τον φιλελευθερισμό, από τη στιγμή που οι αποκρατικοποιήσεις θεωρούνται η πολιτικά ορθή αντίληψη τα τελευταία 25 χρόνια και έχει ήδη ξεπουληθεί η μισή Ελλάδα, επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω για το πόσο διαδεδομένος είναι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρεωμένος να κάνει αυτά για τα οποία τον εκλέγει ο λαός να κάνει, θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε και όχι να μας χρησιμοποιήσει. Και δεν έχει καμία απολύτως δύναμη και νομιμοποίηση πάνω στους υποστηρικτές του αν τους προδώσει. Αυτό σίγουρα μας κάνει να πιστεύουμε πως είναι η καλύτερη λύση για τώρα.

Όποια χώρα έμεινε στο ΔΝΤ Βράστα την έφαγε η μαρμάγκα. Και είχε ήδη καταστραφεί εν πολλοίς από το ΔΝΤ. Ορίστε και ο Νίγηρας που περίμενε από το ΔΝΤ να σωθεί. Δεν θα πληρώσουμε κανέναν πούστη και θα βγούμε από την κρίση, αλλά αυτό για να γίνει σωστά σίγουρα δεν θα συμβιβαστεί με τα προνόμια των λίγων εχόντων. Οπότε καλά κάνεις και ανησυχείς. Και χαίρομαι για την σπουδή σου να ξεπουλήσουμε τη χώρα όλη και να εξαθλιώσουμε τον λαό της για να την σώσουμε, αλλά δεν θα πάρουμε!
Acg εγώ λέω να μας αφήσεις να δοκιμάσουμε κάτι άλλο και να μην μας επιβάλεις μαζί με το κόμμα σου πάλι την ίδια σάπια εξουσία. Ούτε να βάζεις τα ΜΜΕ να προαναγγέλλουν την έλευση του Αντιχρίστου σε περίπτωση που βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ. Από τη στιγμή που δεν παίζεις δίκαια και έχεις άλλα συμφέροντα άμεσα εξαρτώμενα από κάποιο κόμμα, δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να μιλήσουμε σε καλόπιστο διάλογο. Strings attached.

#21
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Στο καλό!

#22
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Βράστα εγώ γιατί νομίζω ότι είσαι πολύ όμορφα βολεμένος και δεν σε ενδιαφέρει να γαμηθεί το σύμπαν γύρω σου γιατί είσαι από τους τελευταίους που θα αγγίξει πραγματικά η κρίση; Και το ότι πρέπει να πάρεις θέση εννοείται ότι επιβάλλεται γιατί αν εσύ θέλεις να είσαι idiotης, δεν είναι καθόλου ατομική σου επιλογή, αλλά πληρώνουμε κι εμείς τα σπασμένα σου. Το να μιλάς για λαϊκισμό επίσης είναι τελείως αβάσιμο και ναι, μιλάς με επιχειρήματα μικρού παιδιού. Κεθρεφτάκι λοιπον.

Το χειρότερο είναι ότι ξέρεις πως υπάρχει τεράστιος παραγόμενος πλούτος και ανέχεσαι και υποστηρίζεις να εξαθλιώνονται εκατομμύρια και δισεκατομμύρια κόσμου παγκοσμίως για να είσαι βολεμένος στην πλευρά των νταβατζήδων που κερδοσκοπούν με χρηματοπιστωτικά και χρηματιστηριακά παιχνίδια παρασιτώντας. Και μετά σου αρέσουν τα ουμανιστικά σχόλια. Πάρε άλλο ένα να γουστάρεις.

#23
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Παρεμπιπτόντως έχω κι εγώ ένα σύνθημα για τους απολογητές του (νεο)φιλελευθερισμού σε περίπτωση που σφίξουν οι κώλοι και αναγκαστούν να κατέβουν στους δρόμους να διεκδικήσουν τα πατροπαράδοτα προνόμιά τους! :Ρ

#24
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Ηρώ διαβάζω αυτά που γράφεις και διαφωνώ κάθετα με αυτή τη λογική της συλλογικής ενοχής, του μαζί τα φάγαμε, του προπατορικού αμαρτήματος εν γένει. Με λίγα λόγια εγώ λέω να αφήσεις τις περικοκλάδες και να πεις αν πιστεύεις ότι πρέπει να αποπληρώσουμε για πολλοστή φορά τοκογλυφικά χρέη σε κεφαλαιούχους εξαθλιώνοντας τον πληθυσμό και ξεπουλώντας την δημόσια περιουσία ή όχι.

Πάρε και αυτό να δεις τι άλλη ωραία εφεύρεση έκανε ο δυτικός πολιτισμός και εσύ την υπερασπίζεσαι ανιδιοτελώς! --> The Money Masters

#25
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Βράστα, πάλι μου στέλνεις μια ανάλυση ενός τύπου ντόπιου αριστερού που εν πολλοίς συμφωνεί με το προηγούμενο βιβλίο της Κλάιν, αλλά χωρίς να έχει διαβάσει το δόγμα του σοκ αραδιάζει ένα σεντόνι Μαρξ και μετά αναλύει γιατί ίσως διαφωνεί με αυτό που ίσως λέει το βιβλίο! Παίζεις σαν παιδάκι κι εσύ, αλλά σύνελθε λιγάκι σε παρακαλώ!

#27
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

@Βράστα η κριτική και στο ακροδεξιό κείμενο και στο δεξιό που μου έστειλες (αριστερό δεν υπάρχει) είναι παιδαριώδης και δεν έχει ούτε ένα επιχείρημα που να ακυρώνει το βιβλίο της Ναόμι Κλάιν. Αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία εδώ να αναλύσω όλα τα επιχειρήματα.

@Ηρώ
Νομίζω από την τελευταία σου απάντηση ότι δεν ξέρεις τι λες, δεν ξέρεις και τι θέλεις. Το μόνο που ξέρεις είναι να γκρινιάζεις και να ακολουθείς την προπαγάνδα των ΜΜΕ και αυτό το κάνεις πολύ καλά! Γενικά είσαι στο προηγούμενο βήμα από το να ασπαστείς μια νέα θρησκεία μου φαίνεται. Χάρε Κρίσνα!

#28
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Και γιατί γράφει παπαριές; Επειδή το λες εσύ;

#29
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Ναι, βέεεεβαια... Για το ότι εγώ έχω χάσει τον μπούσουλα όμως να το δεχτούμε έτσι; Γιατί εγώ είμαι ο ηλίθιος κι εσείς οι υπόλοιποι μοντουλαίοι είστε οι έξυπνοι όλοι εδώ πέρα, δεξιοί-αριστεροί-αναρχικοί και μου τη λέτε. Αλλά όσο μου τη λέτε, καταφέρνετε να ταυτίζονται οι απόψεις σας. Αυτό και αν είναι θαύμα! τον κρατάτε γερά τον μπούσουλα όλοι και αυτό είναι προφανές! Εντάξει, απόψε έχω διάθεση απλώς να την πάρω στην πλάκα την όλη κατάσταση, γιατί για γέλια είναι.

#30
Cunning Linguist

στο δραχμαγεδδών

Μερικά λινκάκια εσένα Ηρώ. Δεν είναι από το MEGA που το εμπιστεύεσαι, αλλά τι να κάνω κι εγώ...

Money As Debt

Debtocracy

Catastroika

Καζάκης στο Κρήτη TV

The Shock Doctrine