Φαινόμενο που συναντάται όταν ένας άντρας αποφεύγει συστηματικά τη στρατηγική μαλακία (βλέπε παράδειγμα 3 στο λήμμα μαλακία, είτε γιατί δεν έχει χρόνο, είτε γιατί επιδιώκει τον φλοκοπόταμο. Το αποτέλεσμα είναι οτι η ποσότητα του σπέρματος είναι ανάλογη των ημερών που έχουν περάσει απο την τελευταία εκσπερμάτωση, και ο χρόνος που θα του πάρει να εκσπερματώσει είναι αντιστρόφως ανάλογος του αριθμού των ημερών. Ειδικότερα αν οι ημέρες είναι απο εβδομάδα και πάνω το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί φλοκοπόταμος.

Τώρα για τα περαιτέρω: Αν η κοπέλα είναι μερακλού, τσίφτισσα και καραμπουζουκλού, και τα πίνει, θα καταπιεί όσο πιο γρήγορα γίνεται τα πρώτα δύο - τρία κύματα, και το υπόλοιπο θα το αφήσει να συγκεντρώθει στο στόμα μέχρι να τελειώσει η εκσπερμάτωση και θα το καταπιεί στο τέλος, για να αποφύγει τον πνιγμό. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΥΣΟΦΙΛΑ. Εναλλακτικά, αν δει ότι δεν μπορεί να τα καταπιεί όλα, θα τον βγάλει από το στόμα της, και θα δεχτεί μία εξαιρετική μάσκα ομορφιάς στα μαλλιά, στο μέτωπο, στα μάγουλα, στο πηγούνι και στα μάτια, αν θέλουμε να κάνουμε και ένα μπαγαποντοχύσιμο (θα ανεβεί σχετικό λήμμα).

Μετά από φλοκοπόταμο:

- Απο πότε είχες να χύσεις βρε μωρό μου; Κόντεψα να πνιγώ!
- Έκανες πουστιά, δεν τα ήπιες όλα.
- Ναι αυτό έλειπε!
- Δεν πείράζει, έχυσα και στο προσωπάκι σου λίγο...
- Τι λίγο ρε μωρό μου; Εσύ με βάφτισες!!!! Άντε πιάσε καμιά πετσέτα!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Galadriel

Προτείνω να καταχωρηθεί και στα «σιχαμερά» - ίουυυ

#2
slangprof

Ε όχι και σιχαμερό.
Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα νομίζω. Είμαι ρομαντικός ο πούστης.....

#3
GATZMAN

Μου το σένιαρες υπέροχα.

Μπεν Αφλεκ

#4
GATZMAN

@slangproof:Πιάστο λίγο πιο λογοτεχικά βρε παιδί. Μη λές είμαι ρομαντικός ο πούστης.Πες π.χ: είμαι ρομαντικός ο προύστης

#5
Galadriel

Ρομαντικός ε; Μωρέ ένα ξεγυρισμένο χυσόφιλο τσιμπούμεραγκ που σου χρειάζεται να μάθεις να σέβεσαι... αχαχαχα

#6
Vrastaman

;-)

#7
agou

Πόσο.Κορυφαία.Τριάδα
(φλοκοπόταμος, χυσόφιλο, τσιμπούμεραγκ)