Η κοπέλα, που είτε συχνάζει είτε όχι στην περιοχή απ' όπου προέρχεται κ το λήμμα (Μπουρνάζι), φέρει τα εξής χαρακτηριστικά: μαλλί ντεκαπαρισμένο ως τη ρίζα, μακιγιάζ σαν τσίρκο του Πεκίνου (π.χ. φούξια κραγιόν, φιστικί σκιά), στράπλες ή τιραντέ τοπάκι για προφανή επίδειξη του (μεγάλου ή άνω του μετρίου συνήθως) μπούστου, φουστίτσα σούπερ-μίνι ή οποιοσδήποτε άλλος κακόγουστος συνδυασμός (π.χ. σορτσάκι γυναικείο με μπότα, καλσόν χοντρό με γόβα-στιλέτο), καθώς και αξεσουάρ που σε λάμψη και μπιχλιμπίδι ξεπερνούν ακόμα και το παλάτι του χαλίφη του Μπαχρέιν.

Ο εν λόγω τύπος κοριτσιού, ακούει μέινστριμ r&b και Πέγκυ Ζήνα, πίνει φρεντοτσίνο (ή όποιον άλλο μυστήριο τύπο καφέ λανσάρεται στη μόδα) και έλκεται από δύο τύπους ανδρών: α) κάγκουρες (εαν η μπουρναζογκόμενα μας είναι μικρή σχετικά σε ηλικία) και β) σφίχτες (όταν είναι κάπως πιο μεγάλη).

Προσοχή! ο τύπος αυτός γυναικών δεν προέρχεται από την περιοχή που αναφέρεται στο συνθετικό του τίτλου τους, απλά το μέρος χρησιμοποιείται σαν σημείο αναφοράς, λόγω της μακρόχρονης παράδοσης στον τρόπο διασκέδασης που έλκει τα συγκεκριμένα άτομα.

– Πολύ μωρό αυτή η Βιβή, ε...;
– Έλα ρε μαλάκα, σύνελθε! Η μπουρναζογκόμενα;;;

Δες και -μούνα, -γκόμενα.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
ο αυτοκτονημενος

μπραβο τζιμακο δωσε γκαζια και κανε και κανα μπαντηληκι (-;

#2
jimakos

κατσε, το'χω παει για χαμηλωμα.... μολις το παρω ,σουμπιτος εφυγα. Και για κοντρες στην Καβαλας. χαχαχαχα

#3
GATZMAN

Σωστός ο Τζίμης

#4
ο αυτοκτονημενος

μη ξεχασεις να αλαξεις και τις ζαμφόρ
αριστα λεω

#5
Khan

Περιγραφή στο cosmopolitan.gr:

*Κιτρινο ξανθο μαλλι,οσαν κροκος αυγου
*Τζιν σορτσακι μες στο καταχειμωνο με κολαν απο μεσα ή καλσον σε ο,τι χρωμα της ηρθε σαν αναλαμπη,με γοβες απο κατω ή μπαλαρινες...
*Μανο διαφορων χρωματων,περλε...μου θυμιζει γιαγιαδες που κεντανε σεμεν...
*Το ειδα σημερα και εφριξα....Καπαρντινα μαυρη λαμε,κοντη φουστα με κατι μπουτια σαν μπουκαλες υγραεριου,μαυρο διχτυωτο καλσον με κατι τρυπαρες ναααααα και παπουτσι.....Ωωωω Θεε....Ασπρο γοβακι mule με κατι μαλακιες ασημενιες πανω στη μυτη με στρας!!!!!
*ΧΡΥΣΟ κολαν λαμε παρακαλω,δεν της εφτανε που ντυθηκε χρυσομυγα,ηθελε να ντυθει χρυσομυγα πασπαλισμενη με Baby-oil....Kλασσικη μπουρναζογκομενα ή Περιστεριωτισσα!
*Ασπρες μποτες....Ποσα ν αντεξω η γυναικα;;;
*Πιασμενη αλογοουρα χαμηλη με τα χοντρα τα λαστιχακια με τα φρουφρου σε πολυ διακριτικα χρωματα....
*Ο,τι εχει να κανει με κοκκινο επανω στο ρουχο,το θεωρω την υπερτατη δευτεραντζα...
*Κοκκινο τσαντακι σε σχημα καρδουλας,το οποιο το κρεμαγες απο μια ασημενια αλυσιδα...
*Κακοισιωμενο-ξασμενο ξανθο μαλλι,πιασμενο το μισο επανω,να πετανε οι φυτρες και να ειναι επισης σγουρες....
*Μπουστακια...Ακομη και σε κοπελες που εχουν ωραιο σωμα,το θεωρω τελειως μπουζουκε..Υπαρχουν τοσα ομορφα σικατα ρουχαλακια για αδυνατουλες...
*Καλοκαιρι..Ζεστη...Σαγιοναρα ή πεδιλο και το νυχι μισοβαμμενο,μισοκομμενο ή στη χειροτερη...Βρωμικο πελμα....Μπλιααααχ....

#6
Mpiliardakias

5*****!