Όταν κάποιος λέει καραμαλακίες και του την λες ευγενικά. Όπως αντί «άντε και γαμήσου» λες «άντε και γονιμοποιήσου», τώρα αν είναι και πιτσιρικάς και λέει μαλακιούλες το ίδιο του λες, δίνοντάς του να καταλάβει ότι πρέπει να κάνει μπρακ.

από τον ιστό:

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ. Οι 22 τύποι του μαλάκα! - για να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει…! 1. Ο ορατός: κοίτα ένα μαλάκα 2. Ο τεφάλ: ξεκόλλα ρε μαλάκα 3. Ο σταθερός: έμεινε μαλάκας 4. Ο αδιόρθωτος: ε τον μαλάκα 5. Ο επώνυμος: έλα ρε Μαλάκα 6. Ο νυχτωμένος: ξύπνα μαλάκα 7. Ο χαμένος: που σε ρε μαλάκα; 8. Ο φευγάτος: την έκανε ο μαλάκας 9. Ο βαθμοφόρος: ά, τον αρχιμαλάκα 10. Ο αμφίβολος: καλά μαλάκας είσαι; 11. Ο διττός: και πούστης και μαλάκας 12. Ο ευρεσιτέχνης: μαλάκας με πατέντα 13. Ο εμετικός: τα ξέρασε όλα ο μαλάκας 14. Ο καλοδεχούμενος: καλώς τον μαλάκα 15. Ο εξακριβωμένος: είναι τελικά μαλάκας 16. Ο επιρρεπής: Μη γίνεσαι μαλάκας τώρα 17. Ο εκνευριστικός: άι γαμήσου ρε μαλάκα 18. Ο ανεκδιήγητος: μα πόσο μαλάκας νά 'σαι! 19. Ο αργοκίνητος: άντε ρε μαλάκα, κουνήσου 20. Ο φαφλατάς: μιλάμε για πολύ χοντρομαλάκα 21. Ο επαναλαμβανόμενος: την είπε πάλι ο μαλάκας 22. Ο σωβινιστής: μαλάκας μπορεί να είμαι, πούστης όμως όχι!!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
acg

«Να κανει μπρακ»... Δεν εχει ανεβει ακομα, σε αντιθεση με τα παραδειγματα που αναφερεις.

#2
jesus

το ξέρω ως κάνε μπραφ από τον πατέρα μου. είναι βορειοελλαδίτικο;

#3
ο αυτοκτονημενος

μισο μπραφ ειναι οτι εφυγε ,εφυγα μπρακ ειναι μη μηλας σωπασε και γονιμοποιήσου δεν εχει ανεβη σαν alternativo

#4
Επισκέπτης

23.Ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ: σώπα ρε μαλάκα

#5
jesus

επίσης «για τα κιλά σου, καλή κι η αρχιδιά σου».

#6
Επισκέπτης

οπως και ΤΣΙΜΠΑ ενα αρχιδι.....

#7
jesus

ώπα. θίχτηκα.

#8
SABRINA

ΑΝΑΛΟΓΑ με την ηλικια σου ειναι και μαλακια σου, σε μεγαλυτερο για να δειξει οτι και η μαλακια αυξανεται με τα χρονια ( ναι, ειναι αληθεια)