Σκληρό παραδοσιακό τυρί με ξεχωριστή ελαφρά αλμυρή γεύση, που παράγεται αποκλειστικά από παστεριωμένο γάλα αιγοπρόβατων.

Στην υγιεινή παίζει αλλιώς: στην βάση της βάλανου (κέφαλο) του πέους υπάρχουν κάποιοι αδένες. Αν δεν καθαρίζονται τακτικά, τα εκκρίματα των ανωτέρω αδένων σχηματίζουν σμήγμα (τυρί) που είναι υπαίτιο για τον καρκίνο του τραχήλου μήτρας [sic].

Γι’ αυτό υπάρχει στον μουσουλμανικό κόσμο και τον εβραϊκό η περιτομή, που βεβαίως δεν είναι και η λύση διότι το κεφαλάκι, αντί να μαζεύει τυράκι, αναισθητοποιείται από την επαφή με τα εσώρουχα και θέλει 10 ώρες να τον παίζει ο δύσμοιρος. Απλά να καθαρίζονται οι άνθρωποι με σαπούνι και νερό και όχι να κόβουν κομμάτια από το κορμί τους που για κάποιο λόγο ο δημιουργός τα έβαλε εκεί.

Και μιλάμε για την σεξουαλική υγεία που, δυστυχώς, από εμπειρίες μου στην Ελλάδα δεν.

Μαρία: - Μιχάλη, ωραίο το τυρί στα μακαρόνια τα νοστιμίζει τρελά!
Μιχάλης (που μαγείρεψε και είχε ξεχάσει να αγοράσει τυράκι): - Ναι αγάπη μου, είναι από τα πρόβατα του πατερά μου.

(Μπλιάχςςς)

(από ο αυτοκτονημενος, 03/03/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
beth

το κεφαλοτυρι ( το χω ακουσει και σαν κεφαλογραβιερα) εχει σχεση με το τυρι αφου θυμιζει και στην μυρωδια και στις ουσιες( βλεπε ζωικο λιπος και πρωτεινες)

#2
beth

ωχ λαθος σαν σχολιο το πηγαινα